Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» »Μίνι φούρνος αερίου κυλίνδρου
Μίνι φούρνος αερίου

Τα τρόφιμα που παρασκευάζονται στην ύπαιθρο αποδεικνύονται πάντα πολύ πιο νόστιμα, όπως μου φαίνεται. Μου αρέσει πραγματικά να μαγειρεύω στον κήπο και γι 'αυτό έκανα μια ειδική μίνι σόμπα. Αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ καλύτερη από την αγορά και έχει υπέροχη θέα.
Μίνι φούρνος αερίου

Κάνοντας φούρνο αερίου


Παίρνουμε ένα μικρό κύλινδρο αερίου, φυσικά άδειο. Ανοίγουμε τη βαλβίδα και αφήνουμε το υπόλοιπο αέριο. Όλα πρέπει να γίνονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους.
Περαιτέρω, είναι απολύτως απαραίτητο να γεμίσετε τον κύλινδρο με νερό ώστε να διαφύγει το εναπομένον αέριο. Αυτή η ενέργεια δεν πρέπει να παραλειφθεί για μέτρα ασφαλείας.
Μίνι φούρνος αερίου

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της ταινίας κάλυψης, μέτρησα τη λωρίδα κατά μήκος της οποίας θα κόβεται η πόρτα. Έχω τρύπες τρύπες για τους μεντεσέδες και ήδη κόψω την πόρτα.
Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου, διάτρησα μεγάλες τρύπες για παροχή αέρα κατά τη στιγμή της καύσης.
Μίνι φούρνος αερίου

Τοποθετήσατε την πόρτα στους μεντεσέδες, βιδώσατε το μπουλόνι για να κλειδώσετε. Έκανα μια αποκοπή από την κορυφή για να συγκολλήσω μια παχιά και ομοιόμορφη πλάκα. Χάρη στην οποία η θέρμανση θα είναι ομοιόμορφη και θα είναι δυνατό να τοποθετηθεί μια κατσαρόλα ή μια κατσαρόλα πάνω της.
Μίνι φούρνος αερίου

Πλάκα συγκόλλησης. Κάνω μια καμινάδα από ένα τετράγωνο προφίλ σε μια γωνία.
Μίνι φούρνος αερίου

Για να γίνει η πόρτα του κλιβάνου στενότερα κλειστή, συγκολλήθηκαν χαλύβδινες λωρίδες γύρω από την περίμετρο της πόρτας.
Μίνι φούρνος αερίου

Από τις χοντροειδείς ράβδους, μια εσωτερική σχάρα συγκολλήθηκε. Το καυσόξυλο θα καεί σε αυτό, και τέφρα θα πέσει μέσα από την σχάρα κάτω στο κάτω μέρος της σόμπας.
Μίνι φούρνος αερίου

Αποφασίστηκε να κατασκευαστεί ένα στενό παράθυρο στην πόρτα για να γίνει ευχάριστο να παρατηρηθεί η διαδικασία καύσης του ξύλου.
Μίνι φούρνος αερίου

Για ανύψωση, συγκολλημένα πόδια από κομμάτια προφίλ. Καθαρίζω όλες τις επιφάνειες πριν ζωγραφίζω, αφαιρώντας παλιά βαφή.
Μίνι φούρνος αερίου

Βαμμένο με πυρίμαχο, πυρίμαχο χρώμα. Αυτό χρησιμοποιείται από τους αυτοκινητιστές για τη βαφή της πολλαπλής εξαγωγής των αυτοκινήτων τους.
Μίνι φούρνος αερίου

Αποτέλεσμα


Εδώ είναι μια τέτοια όμορφη σόμπα στο τέλος. Φαίνεται πολύ χαριτωμένο και ελκυστικό.
Μίνι φούρνος αερίου

Μίνι φούρνος αερίου

Το μαγείρεμα είναι πολύ ωραίο. Η μικρογραφία του δίνει μεγάλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε χωρίς περιττά προβλήματα.
Μίνι φούρνος αερίου

Για να καθαρίσετε το κατώτατο σημείο της τέφρας είναι πολύ απλό, απλώς να το βάλετε και όλη η τέφρα να χυθεί έξω.
Σχόλια (2)
 1. Anton
  #1 Anton Οι επισκέπτες 30 Νοεμβρίου 2018 17:01
  0
  Όλα είναι ωραία, ζωγραφίζοντας το με R2 / D2 από τους αστεροσκοπικούς πολέμους θα είναι πανέμορφα καθόλου.) Σημείωσα την ιδέα, υπάρχουν μικρά μπαλόνια από το φράγμα, όπως και τα μικρότερα.
 2. i
  #2 i Οι επισκέπτες 18 Δεκεμβρίου 2018 8:32 μ.μ.
  0
  πόσες φορές θα κοπεί ο κύλινδρος αερίου, αλλά κάθε φορά σταμάτησε. τρομακτικό να αναλάβει κινδύνους. τότε δεν μπορείτε να επιστρέψετε και να μην την επαναφέρετε)))

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων