Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα
Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Οι τοίχοι που στεγνώνουν με γυψοσανίδας όχι μόνο αποκτούν μια τέλεια επίπεδη επιφάνεια, αλλά και αυξάνουν οπτικά το χώρο του δωματίου. Μπορείτε να γυψοτεληθείτε τα τείχη μόνοι σας, εξοικονομώντας έτσι ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό.
Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Γυαλί γυψοσανίδας


Χρησιμοποιείται μια απλή τεχνολογία για τοίχους με φύλλα γυψοσανίδας. Μπορεί να συνδεθεί στους τοίχους χρησιμοποιώντας ειδική κόλλα. Πριν αρχίσετε να στερεώνετε αυτό το υλικό, οι τοίχοι πρέπει να καθαριστούν και να προετοιμαστούν. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να εφαρμόσετε κόλλα στα φύλλα. Η κόλλα εφαρμόζεται στις άκρες με μια συνεχή λωρίδα, καθώς και στη μέση, ενώ το πλάτος κάθε λωρίδας πρέπει να είναι 10 cm.
Η κόλλα δεν πρέπει να καταλαμβάνει περισσότερο από το ήμισυ του φύλλου. Τα φύλλα τους πρέπει να είναι από τη γωνία του δωματίου. Ο κανόνας ευθυγραμμίζει το φύλλο. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, είναι καλύτερα να τοποθετήσετε τρία φύλλα ταυτόχρονα. Σε περιπτώσεις όπου το τοίχωμα έχει μικρές ανωμαλίες, η ειδική κόλλα εφαρμόζεται σε μικρά τεμάχια και η απόσταση μεταξύ τους στα άκρα πρέπει να είναι 25 cm Στη μέση αυτά τα κέικ πρέπει να απέχουν περίπου 35 cm το ένα από το άλλο Η περιοχή της εφαρμοζόμενης κόλλας δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 15% αλλιώς το φύλλο δεν θα κρατηθεί με ασφάλεια. Το πάχος της κόλλας καθορίζεται από την ανομοιομορφία του τοιχώματος. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανομοιομορφία, τόσο περισσότερο κόλλα θα πρέπει να εφαρμοστεί. Αν η επιφάνεια είναι πολύ ανώμαλη, οι λωρίδες γυψοσανίδας είναι κολλημένες σε αυτό.
Σε πλάτος, δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 10 cm. Όσο υψηλότερος και ευρύτερος είναι ο τοίχος, τόσο περισσότερο χρειάζονται αυτές οι ταινίες. Με το κανάλι ή τον κανόνα, οι ταινίες γίνονται ακόμη και σε σχέση με το αεροπλάνο. Πρέπει να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα. Αυτό συνήθως διαρκεί 3 ώρες, μόνο μετά από αυτό μπορείτε να κολλήσετε τα φύλλα. Μπορείτε να τοίσετε τοίχους με φύλλα χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο. Αυτή η μέθοδος καθιστά δυνατή την ομαλότητα των τοίχων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι μια επίπεδη επιφάνεια για διακόσμηση. Επιπλέον, βελτιώνεται η ηχομόνωση και η θερμομόνωση στο δωμάτιο. Επίσης, υπάρχει μια ευκαιρία για την τοποθέτηση διαφόρων επικοινωνιών. Είναι εύκολο να δρομολογηθεί ηλεκτρική ή τηλεφωνική καλωδίωση μέσω ενός τέτοιου τοίχου.
Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας

Επένδυση τοίχου γυψοσανίδας
Σχόλια (1)
  1. Ντμίτρι
    #1 Ντμίτρι Οι επισκέπτες 16 Απριλίου 2018 03:49
    0
    Μπορείτε να κολλήσετε σε συνηθισμένο αλάβαστρο. Plus - γρήγορα παίρνει. Μείον - πρέπει να δράσετε γρήγορα, δεν μπορείτε να προετοιμάσετε αμέσως ένα μεγάλο όγκο του διαλύματος.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων