DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Πώς να ενημερώσετε ένα πήλινο λουλούδι
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Με την έναρξη της άνοιξης, όχι μόνο η φύση ξυπνά, αλλά και η επιθυμία δημιουργίας. Αν έχετε στη διάθεσή σας ένα παλιό αγγείο, είστε απίστευτα τυχεροί. Αυτά είναι τα υφαντά γλάστρες που αποτιμώνται σε μοντέρνους σκανδιναβικούς εσωτερικούς χώρους. Αλλά αν η αισθητική σας αντίληψη είναι διαφορετική από τους απογόνους των Βίκινγκς και το παλιό δοχείο δεν προκαλεί την επιθυμία να διακοσμήσετε το παράθυρο, τότε αυτό το εργαστήριο θα σας δείξει πώς να το μετατρέψετε σε κομψό έπιπλο.
Υλικά για εργασία:
 • 1. Ποτ για φυτά.
 • 2. Putty?
 • 3. Fine γυαλόχαρτο?
 • 4. Ακρυλικό αστάρι και χρώμα (ασημί, μοβ, λευκό)?
 • 5. Βερνίκι για κατακρήμνιση.
 • 6. ταινία κάλυψης.
 • 7. Ψαλίδι, μολύβι.
 • 8. Ψεκασμός βερνικιού.

Σειρά εργασίας


Κατ 'αρχάς, καθαρίστε το δοχείο, εάν είναι απαραίτητο, δέρματα, πλύνετε καλά και στεγνώστε.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Χρησιμοποιώντας μια μικρή σπάτουλα ή με τα χέρια σας, εφαρμόστε το στόκο, προσπαθώντας να το διαμοιράσετε ομοιόμορφα σε όλο το δοχείο και αφήστε το να στεγνώσει.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Με λεπτόκοκκο γυαλόχαρτο λειανίζουμε την επιφάνεια και για να μην φτερνίζουμε από τη σκόνη είναι καλύτερο να φοράμε ιατρική μάσκα.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Καλύπτουμε το δοχείο με λευκό ακρυλικό αστάρι και περιμένουμε να στεγνώσει.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Το ζωγραφίζουμε με ασημί χρώμα σε δύο ή τρία στρώματα.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Περνάμε στην κρίσιμη στιγμή. Τώρα πρέπει να καθορίσετε πόσες και πόσο ευρείες θα είναι οι λωρίδες στον φυτευτή, ώστε να μετρήσουμε την περιφέρεια του δοχείου, να διαιρέσουμε τον επιθυμητό αριθμό λωρίδων. Σημειώνουμε με ένα μολύβι τους τόπους της μελλοντικής τους θέσης και με ταινία κάλυψης κόβουμε κάθε δεύτερη ταινία. Αυτό θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο ομαλοί.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Εφαρμόζουμε ένα βερνίκι μονής συνιστώσας και βάζουμε στην άκρη τα δοχεία για μερικές ώρες.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Αναμειγνύουμε το λευκό και το ιώδες χρώμα μέχρις ότου ληφθεί μια απαλή παστέλ απόχρωση. Αγγίξτε ελαφρά το δοχείο, ελέγξτε αν το βερνίκι κροσσώματος είναι στεγνό. Αν το δάχτυλό σας κολλήσει μόλις στην επιφάνεια, μπορείτε να εφαρμόσετε έγχρωμη μπογιά. Η βούρτσα πρέπει να οδηγείται μόνο σε μία κατεύθυνση και να σημειώσετε ότι όσο παχύτερο το στρώμα τόσο μεγαλύτερη είναι η ρωγμή.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Αφαιρέστε την ταινία κάλυψης, καλύψτε ολόκληρη την επιφάνεια των δοχείων με βερνίκι ψεκασμού. Η χρήση βούρτσας και βερνικιού από δοχείο δεν συνιστάται για να αποφευχθεί η πρόκληση ζημιάς στο αποτέλεσμα της ρωγμής.
Πώς να αναβαθμίσετε ένα πήλινο λουλούδι

Το προϊόν μας είναι έτοιμο! Μια τέτοια κατσαρόλα ταιριάζει τέλεια στο εσωτερικό ενός υπνοδωματίου, ενός παιδικού δωματίου ή μιας κουζίνας. Για την καλλιέργεια σε αυτό, γεράνι, ανθισμένα Kalanchoe, clivia, βάλσαμο είναι καλύτερα κατάλληλα, Sansevieria, Echeveria και κάκτος θα φανεί επίσης καλά. Εάν ο φυτευτής προγραμματίζεται να τοποθετηθεί στην κουζίνα, τότε μπορείτε να φυτέψετε δεντρολίβανο, μέντα ή λεβάντα σε αυτό.
Σχόλια (1)
 1. Επισκέπτης Αναστασία
  #1 Επισκέπτης Αναστασία Οι επισκέπτες 27 Οκτωβρίου 2018 2:47 μ.μ.
  0
  Καλησπέρα Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον άρθρο. Έχω παλιές κεραμικές γλάστρες, ξεφλουδίζω το χρώμα. Θέλω να τους επαναπροσδιορίσω, αλλά πώς να αφαιρέσω το παλιό χρώμα για αυτό; Ένα γυαλόχαρτο; Ή μήπως υπάρχουν διαλύτες γι 'αυτό; Πες μου παρακαλώ.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων