Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Γεια σας, αγαπητοί επισκέπτες του ιστότοπου. Σήμερα, οι χαρακτήρες της πολύ γνωστής ρωσικής κινούμενης σειράς "Smeshariki" είναι πολύ δημοφιλείς και κάθε ένας από αυτούς είναι πολύ ελκυστικός με τον δικό του τρόπο. Τα παιχνίδια με τη μορφή χαρακτήρων αυτού του cartoon βρίσκονται συχνά στα καταστήματά μας, όπου μερικές φορές πηγαίνουμε με παιδιά. Και τα παιδιά, έχοντας δει τέτοια ομορφιά, αρχίζουν να μας ρωτούν ότι τα αγοράζουμε. Αλλά τι εάν δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για να αγοράσετε; Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, ή μπορείτε να ράψετε ένα πολύ παρόμοιο αντίγραφο μόνοι σας εάν βρείτε τα σωστά υλικά και εργαλεία.
Εγώ, μου φαίνεται, αποδείχθηκε πολύ καλό Kar Karych. Για να το κάνω, έπρεπε να πάρω: χαρτί γραφείου σε μέγεθος Α4, ψαλίδι, κλωστές μπλε, ροζ, κίτρινου και μαύρου χρώματος, ύφασμα βισκόζ σε μπλε, ροζ και κίτρινα χρώματα. μαύρο βερνίκι, μία μεγάλη χάντρα, χρυσή λεπτή πλεξίδα, αξιόπιστη κόλλα (για παράδειγμα, "Moment"), μαύρο ύφασμα και κλωστές, καθώς και βελόνα, πλήρωση (βαμβάκι), καρφίτσες ασφαλείας.
Βήμα 1. Να φτάσω στο σκάφος, έκοψα ένα σχήμα κύκλου από χαρτί, το οποίο πρέπει να λυγίσει δύο φορές, έτσι ώστε το κέντρο να σημειώνεται στο σχήμα. Μετά από αυτό, μετρούν και σημειώνω με ένα μολύβι το μήκος και το πλάτος:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 2. Τώρα διπλώνω τις πλευρές του κύκλου στο μισό, δηλαδή με τις άκρες προς τη μέση, για να φτιαχτεί ένα δείγμα χαρτιού, στο σχήμα του οποίου θα πρέπει να κοπεί τέσσερα μέρη από το ύφασμα για το ράψιμο του σώματος:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Στη συνέχεια, διπλασιάσω ξανά το σχήμα του κύκλου και κόψω τις άνω γωνίες, μετά την οποία έχω το ακόλουθο μοτίβο:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 3. Τώρα πρέπει να κόψουμε δείγματα χαρτιού για να προσαρμόσουμε τα πτερύγια και την ουρά του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις διαστάσεις του δείγματος του σώματος. Στη συνέχεια, θα είναι δυνατή η λήψη του υφάσματος και η αποκοπή από αυτό των λεπτομερειών σύμφωνα με τα σχήματα αυτών των δειγμάτων, αλλά με μια περικοπή περίπου 1,5 cm για ραφές.
Μέρη για την προσαρμογή του κορμού και των πτερυγίων πρέπει να κοπούν σε 4 κομμάτια.
Λεπτομέρειες για την προσαρμογή πρέπει να κοπούν μόνο 2 τεμ .:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 4. Στη συνέχεια, κατά μήκος των περιγραμμάτων των δειγμάτων χαρτιού, ράφω τα στοιχεία των πτερυγίων και της ουράς και στη συνέχεια ράβω τα τέσσερα μέρη του σώματος έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα σχήμα κύκλου.
Για το ράψιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μηχάνημα ή μπορείτε να ράψετε ένα παιχνίδι χειροκίνητα, εάν το επιθυμείτε, βάζοντας την ψυχή σας μέσα σε αυτό:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 5. Βγάζουμε τα ραμμένα μέρη και γεμίζουμε με βαμβάκι. Εάν το σχήμα του σώματος είναι ανομοιογενές, μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να διορθωθεί η ανομοιομορφία.
Αφού γεμίσω τα κομμάτια με βαμβάκι, έφτασα να φτιάξω τα μάτια: μου φαίνεται ότι για τη βάση των ματιών (λευκός σκληρός), το παιχνίδι μας μπορεί να πάρει λευκό πλαστικό φύλλο ή χαρτόνι και για να φτιάξεις τα βλέφαρα, μπορείς να πάρεις ροζ ύφασμα. Οι μαθητές μπορούν να κοπούν από ένα πλαστικό φύλλο πάνω στο οποίο εφαρμόζεται μαύρο βερνίκι. Τα ροζ βλεφάρων και οι μαύρες κόρες πρέπει να κολληθούν στα λευκά σχήματα των οφθαλμών, μετά τα οποία τα τελικά μάτια θα προσκολληθούν στο σκάφος χρησιμοποιώντας καλή κόλλα (για παράδειγμα, ειδική κόλλα 88-HT):
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 6. "Διαχωρίζουμε" τα τμήματα των φτερών και της ουράς γεμισμένα με βαμβάκι στην κάτω πλευρά με ράμματα για να τα φτιάχνουμε "φτερά":
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 7. Έχοντας κάνει τις λεπτομέρειες του σώματος, των ματιών, της ουράς και των φτερών, έβαλα το ράψιμο του ράμφους.
Εδώ είναι απλά αδύνατο να ράψετε ένα ράμφος στο σώμα, δεν θα είναι πολύ βολικό. Για την κατασκευή του ράμφους, θα ήταν καλύτερα να κόψετε τρία μέρη για την κατασκευή της μπροστινής και της πίσω πλευράς.
Η μπροστινή πλευρά πρέπει να χωρίζεται σε άνω και κάτω μέρη, τα οποία στη συνέχεια πρέπει να ραμμένα:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 8. Ράψτε τις λεπτομέρειες του ράμφους, μετά από τις οποίες θα χρειαστεί να κάνετε δείγματα χαρτιού στα πόδια του παιχνιδιού και σύμφωνα με το σχήμα τους, κόψτε τέσσερα μέρη των ποδιών από το ροζ ύφασμα σε ζεύγη και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ραφές πάνω τους:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 9Στη συνέχεια, το ραμμένο ράμφος και τα πόδια πρέπει να στραφούν στην "μπροστινή" πλευρά:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 10. Γεμίζουμε αυτά τα μέρη με βαμβάκι και ράβουμε τις τρύπες σε αυτά που παραμένουν μετά την εισαγωγή του πληρωτικού υλικού. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να χρησιμοποιηθούν κίτρινα ή πορτοκαλί νήματα για να δημιουργηθούν επιπλέον ραφές στην εμπρόσθια πλευρά του ράμφους, δηλαδή στο «κενό» της σύνδεσης του άνω και κάτω μέρους του.
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 11. Αφού φτιάξω τα πόδια και το ράμφος, παίρνω το ράψιμο ενός τόξου (ο χαρακτήρας μας στο κινούμενο σχέδιο φέρει πάντα μια μαύρη πλώρη): κάνοντας ένα δείγμα χαρτιού, έκοψα δύο κομμάτια μαύρου υφάσματος από το σχήμα του, τα οποία θα χρειαστεί να ραμμένα και προαιρετικά γεμισμένα με βαμβάκι για δίνοντας όγκο. Το προκύπτον τόξο θα πρέπει να σφίγγεται στη μέση με ένα μικρό κομμάτι ύφασμα για να δώσει κομψότητα:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βήμα 12. Βγάζουμε το τόξο και το γεμίζουμε με βαμβάκι για να προσθέσουμε όγκο, μετά από το οποίο παίρνουμε ένα μικρό ορθογώνιο κομμάτι ύφασμα και ράβουμε τις οριζόντιες άκρες του. Με αυτό το κομμάτι, μετά τη συρραφή, θα χρειαστεί να πιέσετε τη πεταλούδα στη μέση:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Βγάζουμε την πεταλούδα που προκύπτει στο παιχνίδι.
Τώρα παίρνουμε μια μεγάλη χάντρα με επιχρυσωμένη λεπτή πλεξίδα, για την οποία το σκάφος μας μπορεί να κρεμαστεί κάπου ως διακόσμηση (για παράδειγμα, σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στις διακοπές της Πρωτοχρονιάς).
Πρώτον, βάζω τις άκρες της επιχρυσωμένης πλεξούδας στην τρύπα της χάντρας, και έπειτα το ράφω στο σκάφος:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Προκειμένου το σφαιρίδιο να μην κρεμάσει και να μην πέσει, πρέπει να κολληθεί στο σκάφος:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Τώρα το παιχνίδι μας είναι έτοιμο, και είναι πολύ παρόμοιο με τον πραγματικό του χαρακτήρα από την κινούμενη σειρά. Έτσι φαίνεται στην πλευρά:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Πίσω όψη:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Δεν είναι κακό για διακόσμηση για το σπίτι και θα ευχαριστήσει τα παιδιά:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

Τώρα τα πάντα: το χειροποίητο παιχνίδι μας είναι έτοιμο και σίγουρα θα φέρει χαρά στον ιδιοκτήτη του:
KarKarych από τη Μεσσαχρίκη

(Σας ευχαριστώ, Vorobyov Dinara)
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων