Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» »Ανοίγοντας πλάκες με τα χέρια τους
Οι τιμές των πλακιδίων τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να αυξάνονται κωμικά. Αν και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σπάνιο. Κατασκευάζω κεραμίδια για τις ανάγκες μου για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεπώς παρατηρώ περιστασιακά τις τιμές στην αγορά. Η διαδικασία δεν είναι μόνο δύσκολη, αλλά μάλλον στοιχειώδης. Ελαφρώς σκληρότερη από τη γλυπτική αμμοβολή από την άμμο.
DIY πλακόστρωτες πλάκες

Το κόστος αυτού του κεραμιδιού καθορίζεται μόνο από τις τιμές του τσιμέντου και της άμμου, και έπειτα παίρνω την άμμο δωρεάν. Με τα κεραμίδια μου, βάζω συνήθως μονοπάτια και μονοπάτια στον κήπο και στον κήπο. Κάποτε τη κάναμε και με ένα πάρκινγκ κάτω από το αυτοκίνητο.

Παραγωγή πλακιδίων


Ξεκινάμε με την προετοιμασία ενός διαλύματος τσιμέντου. Λαμβάνω τις αναλογίες: 4 κουβάδες άμμου, 1 κουβά από τσιμέντο, 1 κουβά με νερό. Ανακατέψτε καλά τα πάντα και ρίξτε τα σε ξύλινες φόρμες. Αυτό είναι όλο.
Χειροποίητα ξύλινα σχήματα μου εξυπηρετούν για περισσότερο από 5 χρόνια. Το κύριο κύκλωμα είναι μια ακτίνα, και στην κορυφή είναι μια σιδηροτροχιά, η οποία κρατά στην πραγματικότητα ολόκληρη τη δομή.
DIY πλακόστρωτες πλάκες

Έκανα δέκα από αυτές τις μορφές.
DIY πλακόστρωτες πλάκες

Ζυμώνω τη λύση σε ένα πλαστικό κύπελλο (είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί) και μετράτε τις αναλογίες με ένα πλαστικό κουβά με μαγιονέζα. Γνωρίζω ήδη πόση λύση χρειάζομαι για τις δέκα μορφές και γι 'αυτό ζυμώνω ακριβώς έτσι ώστε να μην υπάρχει περίσσεια.
DIY πλακόστρωτες πλάκες

DIY πλακόστρωτες πλάκες

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε γάντια από καουτσούκ όταν έρχεστε σε επαφή με το διάλυμα, διαφορετικά το διάλυμα θα διαβρώσει γρήγορα τα χέρια σας.
Έριξα τις φόρμες με μια λύση και περιμένω μια μέρα μέχρι να σκληρύνει. Δηλαδή, το ποσοστό παραγωγικότητας είναι 10 πλακίδια ημερησίως και 70 πλακίδια εβδομαδιαίως. Χύστε συνήθως το βράδυ, σε μια μέρα πάρτε έξω και συμπληρώστε μια νέα λύση.
DIY πλακόστρωτες πλάκες

DIY πλακόστρωτες πλάκες

300 τεμάχια ανά μήνα! Και είναι εύκολο!
Εάν το κεραμίδι θα υποβληθεί σε μεγάλο φορτίο - συνιστώ να τοποθετήσετε ένα κομμάτι χαλύβδινου σχάρου στη μέση όταν ρίχνετε το κονίαμα, για αντοχή. Λοιπόν, αν πρόκειται για πεζούς, τότε είναι φυσιολογικό.

Πλακόστρωση πλακών


Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι επίσης πολύ απλή.
Βγάζουμε μια αυλάκωση κάτω από το κεραμίδι γύρω από το ύψος του κεραμιδιού. Ευθυγραμμίζουμε τη διαδρομή σε πλάτος και ύψος. Αυτό είναι απαραίτητο. Τραβήξτε λίγο το έδαφος. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα στρώμα άμμου. Λοιπόν, στην κορυφή βγάζουμε τα κεραμίδια σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο, έτσι ώστε το χειμώνα τα πάντα δεν ραγίζουν ή σκάσουν. Όπως το έβαλαν όλοι, γεμίζουμε τις ρωγμές με άμμο. Αυτό είναι όλο - μπορείτε να περπατήσετε με ασφάλεια.
DIY πλακόστρωτες πλάκες

Το σχήμα του κεραμιδιού.


Τα καλούπια πλακιδίων μπορούν να εφευρεθούν σε διαφορετικό σχήμα. Έκανα το πιο απλό. Είναι πολύ εύκολο να συγκεντρωθούν μαζί. Μόνο τετράγωνα είναι ακόμη πιο απλά.

Συμπέρασμα


Τα κεραμίδια "do-it-yourself" μπορούν και πρέπει να γίνουν. Αυτή η διαδικασία θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Αυτή είναι και μια ιδέα για μια επιχείρηση όπου μπορείτε να κάνετε καλά χρήματα. Είναι μοντέρνα να ξεκινήσετε να πουλάτε με τους γείτονές σας. Τα κεραμίδια, για όσους ζουν σε ιδιωτικά σπίτια, είναι σχεδόν πάντα απαραίτητα. Σημειώστε λοιπόν. Καλή τύχη
Σχόλια (1)
  1. Eugene Gross
    #1 Eugene Gross Επισκέπτες 5 Ιουνίου 2019 19:16
    0
    Γεια σας, μου άρεσε η ιδέα σας, έκανα επίσης τις φόρμες, μόνο πείτε μου λίγο λιγότερο?

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων