Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Μαύρη λεμονάδα
Η μαύρη λεμονάδα είναι ένα αναζωογονητικό ποτό που είναι ιδανικό για να γιορτάσει τόσο δημοφιλείς διακοπές σε όλο τον κόσμο ως Halloween.
Μαύρη λεμονάδα

Ο ενεργός άνθρακας, ο οποίος μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο, δίνει στη λεμονάδα ένα μαύρο χρώμα. Αλλά μην ανησυχείτε, καταρχάς, η γεύση του άνθρακα δεν θα δοκιμάσει λόγω μιας πολύ χαμηλής συγκέντρωσης. Αλλά το δεύτερο δεν είναι μόνο επιβλαβές, αλλά χρήσιμο! Ενεργός άνθρακας: αποτρέπει το χαλί, λεύγει τα δόντια, αναζωογονεί και αφαιρεί τις τοξίνες από το σώμα. Φυσικά, δεν είμαι γιατρός, υπάρχουν πολλά επιστημονικά άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.

Λεμονάδα συνταγή.


Η μαύρη λεμονάδα είναι γρήγορη και εύκολη στην παρασκευή, απαιτώντας μόνο λίγα συστατικά. Τα περισσότερα από αυτά θα βρεθούν σίγουρα στην κουζίνα σας, με εξαίρεση τον ενεργό άνθρακα.

Τα συστατικά


 • χυμό ενός λεμονιού.
 • 1-2 κάψουλες ενεργού άνθρακα σε κάψουλες ζελατίνης.
 • Maple ή άλλο σιρόπι (ή άλλο γλυκαντικό).
 • Νερό.
 • Πάγος.

Μαύρη λεμονάδα

Κόψτε το λεμόνι στο μισό και πιέστε τον χυμό του με έναν αποχυμωτή. Αφαιρέστε τα οστά λεμονιού που μπορεί να εισχωρήσουν στο χυμό. Προσθέστε χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι.
Μαύρη λεμονάδα

Μαύρη λεμονάδα

Ανοίξτε 1-2 κάψουλες με ενεργό άνθρακα (εάν δεν έχετε κάψουλες - μπορείτε να δοκιμάσετε να παίρνετε τακτικές ταμπλέτες και να τις συνθλίβετε λεπτά και λεπτά πριν πλύνετε), προσθέστε το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε.
Μαύρη λεμονάδα

Μαύρη λεμονάδα

Βάλτε πάγο σε ένα ποτήρι και προσθέστε νερό. Προσθέστε σιρόπι στη γεύση. Μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο γλυκαντικό, μου αρέσει αυτό.
Μαύρη λεμονάδα

Μαύρη λεμονάδα

Γαρνίρετε ένα ποτήρι με μια φέτα λεμόνι. Πιείτε και απολαύστε!
Ο ενεργοποιημένος άνθρακας δεν έχει γεύση, η λεμονάδα είναι υπέροχη! :)
Αυτό είναι ένα πρωτότυπο ποτό που σίγουρα θα διακοσμήσει τις διακοπές σας και θα το καταστήσει μοναδικό.
Μαύρη λεμονάδα

Σχόλια (1)
 1. Olesya
  #1 Olesya Οι επισκέπτες 15 Σεπτεμβρίου 2017 18:52
  2
  Κάναμε τέτοια ποτά, αλλά για να πάρουμε ένα σκοτεινό χρώμα ανακατεύουμε μπλε και κόκκινα χρώματα τροφίμων. Φυσικά, δεν ήταν τόσο μαύρος όσο εδώ.
  Και πάλι, δεν μπορώ να πω για τη βλαβερότητα των χρωμάτων τροφίμων. Την επόμενη φορά θα μπερδευόμαστε με άνθρακα))

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων