DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Λατρεύω τον λαμπτήρα του καφέ μου ... Σαλονιού από γιούτα.
Λαμπτήρας καφέ

Λαμπτήρας καφέ

Υπάρχουν κατοικίες όταν πηγαίνετε σε αυτά και καταλαβαίνετε αμέσως ότι έχουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ότι δεν είναι καθόλου σχέδιο των επίπλων ή ακριβές κουρτίνες, σε τέτοια σημεία υπάρχει ένα "πνεύμα του σπιτιού". Φαίνονται στοιχειώδη μικρά πράγματα: αναπαραγωγές στους τοίχους, τακτοποιημένα πιάτα ή διασκεδαστικά μικρά πράγματα που γίνονται από τα χέρια των φροντιστών ιδιοκτητών. Πρόκειται για μία από αυτές τις υπέροχες εσωτερικές λεπτομέρειες που θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο.
Θα χρειαστείτε:
 • Τσάντα από καμβά (μία ή περισσότερες).
 • Τελειωμένο σύρμα σύρμα από σύρμα?
 • Κρέμα, παλιό σαπούνι ή μολύβι.
 • Ψαλίδι;
 • Ανίχνευση χαρτιού ή χαρτιού.
 • Βουρτσίζοντας το νήμα.
 • Νήμα Kapron;
 • Βελόνες.


Λαμπτήρας καφέ

Εάν είστε τυχεροί και ζείτε κοντά σε ένα καφέ - ζητήστε από τους εργαζομένους σας να δανείσουν - μερικές τσάντες ή τσάντες για καμβά που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση καφέ. Συνήθως, το "τόσο καλό" είναι απλά χύμα μαζί τους και είναι έτοιμοι να το μοιραστούν. Υπάρχει μια άλλη επιλογή, όπως τσάντες μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο, η τιμή ενός τέτοιου είναι συχνά $ 2-3 ανά τεμάχιο.
Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε - οποιοδήποτε άλλο ύφασμα, βαμβάκι ή μεταξωτό, αλλά από αυτό το αμπαζούρ σας θα χάσει την οργή του. Μετά από όλα, σατέν λάμπες μπορούν συχνά να βρεθούν σε σαλόνια στυλ μπουδοειδούς, και λαμπτήρες κληρονομούνται από βαμβάκι ή λαμπρές κορδέλες έχουν κληρονομηθεί από πολλούς από τη σοβιετική εποχή. Είτε η περίπτωση είναι τόσο ασυνήθιστο υλικό όπως η γιούτα. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται απλό, αλλά τα προϊόντα από αυτό φαίνονται κομψά και πολύ πρωτότυπα. Μια τέτοια λάμπα θα φαίνεται κατάλληλη, τόσο στην κομοδίνα όσο και στο σαλόνι. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να το δώσετε σε φίλους.

Βρείτε το πλαίσιο του σύρματος.


Λαμπτήρας καφέ

Λαμπτήρας καφέ

Μπορείτε να δώσετε μια δεύτερη ζωή στο αμπαζούρ σας αφαιρώντας το ύφασμα από το παλιό προϊόν και δανείζοντας το πλαίσιο ή απλά να αγοράσετε ένα τελειωμένο πλαίσιο καλωδίων στο Διαδίκτυο. Αν έχετε επιλέξει μόνο ένα προϊόν για τα πειράματά σας - να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αφαίρεση του παλιού αμπαζούρα ... Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δείγμα. Εάν ξεκινήσετε από το μηδέν, θα χρειαστείτε ένα μοτίβο χαρτιού. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα απλό αμπαζούρα, διαμορφωμένο σαν τύμπανο - πρέπει να σκεφτείτε τι πρέπει να είναι η περιφέρεια του. Αν πρόκειται για λαμπτήρα με πάνελ - τραβήξτε ένα από αυτά στο χαρτί ανίχνευσης ή σε ένα φύλλο χαρτιού και κάντε αυτή την απλή διαδικασία σε κάθε πλευρά. Baste συνδέοντας τα μαζί και τυλίξτε γύρω από το αμπαζούρα για να δείτε αν ταιριάζουν. Θυμηθείτε ότι η βάση για το αμπαζούρ πρέπει να είναι ευέλικτη, διαφορετικά η εμφάνιση του προϊόντος σας δεν θα είναι τέλεια. Και, φυσικά, ισχυρό ώστε το θαύμα που δημιουργήσατε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αρχίστε να συλλέγετε


Λαμπτήρας καφέ

Λαμπτήρας καφέ

Ανάλογα με το μέγεθος του πλαισίου του αμπαζού σας, μπορείτε να το φτιάξετε από τη μια πλευρά της τσάντας, αλλά ίσως χρειαστεί και τις δύο πλευρές, πράγμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε το αριστούργημά σας πιο ογκώδες. Τοποθετήστε το προκατασκευασμένο κενό σε καμβά και κόψτε το μελλοντικό σας αμπαζούρ, κόψτε το πλεόνασμα του υφάσματος, αφήνοντας περίπου το 1/2 του συνολικού μήκους σε κάθε πλευρά. Αυτή η διαδικασία πρέπει να προσεγγιστεί με ιδιαίτερη προσοχή, όπως ένα λανθασμένο σχέδιο μπορεί να εκτροχιάσει όλη τη δουλειά.
Ξεκινήστε να τυλίγετε το ύφασμα γύρω από το αμπαζούρ. Χρησιμοποίησα κόλλα για να τη συνδέσω με τη βάση του σύρματος και έπειτα "ράβω" στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας γιούτα (ένα νήμα που μοιάζει με λινάτσα στη δομή που βρήκα σε ένα κατάστημα υλικού) και μια μεγάλη βελόνα. Έχω προηγουμένως κολληθεί το κενό για να αποφευχθεί η παραμόρφωση του υφάσματος, αν και αν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας, μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό.Για το λαμπτήρα σας, κατασκευασμένο από καμβά, ένας βολβός χαμηλής ισχύος ταιριάζει καλύτερα.
Λαμπτήρας καφέ

Λαμπτήρας καφέ

Σχόλια (3)
 1. Denis
  #1 Denis Οι επισκέπτες 7 Αυγούστου 2017 13:17
  3
  Πολύ όμορφο αμπαζούρ. Να είστε βέβαιος να βρείτε μια παρόμοια τσάντα και να κάνετε τον εαυτό μου ένα. Ευχαριστώ για την τάξη master!
 2. Λίνα Μονρόε
  #2 Λίνα Μονρόε Οι επισκέπτες 8 Αυγούστου 2017 10:51
  0
  Μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ, δυστυχώς δεν έχω ένα παλιό άχρηστο αμπαζούρ, αλλά πιθανότατα να πάτε να το αγοράσετε, το πιο απλό και όχι πολύ όμορφο και να το κάνετε ένα τέτοιο έργο τέχνης από αυτό. Πραγματικά φαίνεται πολύ δροσερό
 3. ji45da
  #3 ji45da Οι επισκέπτες 10 Αυγούστου 2017 10:53
  0
  Σας ευχαριστώ πολύ για το μάθημα! Όπως λέει και η παροιμία: "Όλα τα έξυπνα είναι απλά." Το ελάχιστο κόστος και προσπάθεια, και το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό, πρωτότυπο λαμπτήρα που σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς προσοχή.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων