Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Βραχιόλι από καυτή κόλλα" Μαύρη Λιμνοθάλασσα "
Ένα συνηθισμένο πυροβόλο όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη συγκόλληση διαφόρων τμημάτων, αλλά και για τη δημιουργία διαφόρων χειροτεχνιών και διακοσμήσεων. Μην πιστεύετε; Ας κάνουμε ένα ζεστό βραχιόλι κόλλας. Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να το χειριστεί.
Βραχιόλι θερμής κόλλας

Ας ξεκινήσουμε!
Για να δημιουργήσουμε ένα βραχιόλι χρειαζόμαστε:
 • - πυροβόλο όπλο με 1 - 2 κόλλα κόλλας,
 • - φύλλο ·
 • - μαύρο βερνίκι νυχιών.
 • - λευκή βερνίκι νυχιών με την επίδραση "σκασίματος" (μπορεί να αντικατασταθεί με λευκό ακρυλικό χρώμα)?
 • - διαφανές βερνίκι νυχιών.
 • - ροπή κόλλας,
 • - κούμπωμα - ένα καραμπίνερ για ένα βραχιόλι και δύο δαχτυλίδια.
 • - σφιγκτήρες και πένσες.
 • - λιπαρή κρέμα.

Βραχιόλι θερμής κόλλας

Βήμα 1. Λαμβάνουμε μια αλυσίδα, κατά προτίμηση μαύρη, γιατί το βραχιόλι θα είναι σκοτεινό. Πριν κάνετε αυτό, μην ξεχάσετε να μετρήσετε τον καρπό σας έτσι ώστε το βραχιόλι να μην αποδειχθεί πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό. Στη συνέχεια από το ένα άκρο της αλυσίδας περάσαμε το δαχτυλίδι και το κλείσαμε με πένσες. Από την άλλη πλευρά, βιδώνουμε επίσης ένα δαχτυλίδι με ένα γάντζο.
Βραχιόλι θερμής κόλλας

Βήμα 2. Πάρτε το φύλλο. Λιπάνετε με μια λιπαρή κρέμα έτσι ώστε τα σταγονίδια να αποκολληθούν καλά από το φύλλο. Συμπιέστε μικρά σταγονίδια κόλλας πάνω στο φύλλο από το πιστόλι θερμής κόλλας, θα πρέπει να αποδειχθούν τόσο επίπεδη όσο οι μισές χάντρες. Αυτά θα είναι χάντρες για το βραχιόλι. Ο αριθμός των σφαιριδίων εξαρτάται από το μήκος της αλυσίδας. (Σε αυτό το προϊόν, το μήκος αλυσίδας είναι 14 cm και περίπου 10 σφαιρίδια λαμβάνονται)
Σημείωση: Περιμένετε έως ότου το πιστόλι θερμανθεί σωστά και η κόλλα είναι πολύ ζεστή. Διαφορετικά, τα σταγονίδια θα είναι παραπλανητικά και στραβά. Όταν εργάζεστε με θερμή κόλλα, προσέχετε και προσέχετε ιδιαίτερα την ασφάλεια των παιδιών, καθώς το πιστόλι κόλλας θερμαίνεται και η κόλλα βγαίνει πολύ ζεστή.
Βραχιόλι θερμής κόλλας

Βραχιόλι θερμής κόλλας

Βήμα 3. Όταν οι χάντρες από την κόλλα στεγνώσουν, πρέπει να βαφτούν με μαύρο βερνίκι νυχιών. Είναι καλύτερο να το κάνετε χωρίς να τα σκίσετε από το φύλλο. Στη συνέχεια, παίρνουμε μια λευκή βερνίκι νυχιών με την επίδραση του "crackle" και εφαρμόζεται πάνω από το μαύρο βερνίκι. Στη συνέχεια, το βερνίκι θα σπάσει και θα δημιουργήσει ένα μαρμάρινο αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχει τέτοιο βερνίκι, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνηθισμένη λευκή ακρυλική βαφή ή λευκό βερνίκι νυχιών, σχεδιάζοντας λεπτές ανώμαλες γραμμές για να πάρετε το αποτέλεσμα του μαρμάρου. Διορθώνουμε τα πάντα με διαφανές βερνίκι νυχιών.
Βραχιόλι θερμής κόλλας

Βήμα 4. Κολλήστε τα χάντρες μας στην αλυσίδα. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το ίδιο πυροβόλο όπλο ή κόλλα Moment. Δεδομένου ότι είχα ακόμα ένα επιπλέον χάντρα, έκανα άλλο δαχτυλίδι. Για να γίνει αυτό, με βάση το δαχτυλίδι, το οποίο μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα για δημιουργικότητα, κόλλησα ένα σφαιρίδιο.
Βραχιόλι θερμής κόλλας

Το βραχιόλι είναι έτοιμο! Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου βραχιολιού είναι ότι εσείς οι ίδιοι μπορείτε να δημιουργήσετε το σχήμα των χάντρων, αλλάξτε τα χρώματα. Ο καθένας μπορεί να αισθάνεται σαν σχεδιαστής, δημιουργώντας μια μοναδική διακόσμηση.
Βραχιόλι θερμής κόλλας
Σχόλια (1)
 1. Lalika
  #1 Lalika Οι επισκέπτες 21 Αυγούστου 2017 11:31
  0
  Αλλά η ιδέα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα! Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε τέτοιες χάντρες όχι μόνο για να διακοσμήσετε το βραχιόλι, αλλά και ρούχα ή πορτοφόλια.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων