Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Τα πρώτα κονκάρδες για ρούχα εμφανίστηκαν στους αρχαίους χρόνους. Χρησίμευαν ως διάκριση, η οποία αντανακλούσε ότι ανήκε σε ένα συγκεκριμένο στρώμα της κοινωνίας. Στη συνέχεια, τα εμβλήματα έγιναν σύμβολα των εκστρατειών εκλογών, φοιτητικές κοινωνίες. Αλλά σταδιακά άρχισαν να χάνουν το επίσημο καθεστώς τους. Αυτά τα στοιχεία έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της νεολαίας.
Σήμερα, τα εμβλήματα τοποθετούνται σε σακάκια, τζιν και άλλα πράγματα. Επιπλέον, φαίνονται διαφορετικά - δημιουργώντας μια ρομαντική, τότε αυστηρή ή επαναστατική εικόνα. Ως εκ τούτου, προτείνω να κάνω μια εικόνα από ένα πλαστικό δοχείο με τα χέρια μου.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Θα χρειαστούμε:
- ένα διαφανές πλαστικό δοχείο ·
- βούρτσα.
- εικόνα για το εικονίδιο (οποιοδήποτε),
- μόνιμο δείκτη,
- βερνίκια νυχιών ή ακρυλικά χρώματα,
- μια μικρή καρφίτσα ή βάση για μια καρφίτσα.
- ένα κομμάτι από πίλημα.
- όπλο κόλλας.
- ψαλίδι.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Ας ξεκινήσουμε!
Βήμα 1. Προκαταρκτική εργασία: πλύνετε το δοχείο με ζεστό νερό, αφαιρέστε αυτοκόλλητα και κόλλα. Αφήστε το να στεγνώσει καλά. Δώστε προσοχή! Το σήμα PS6 πρέπει να βρίσκεται στη συσκευασία του δοχείου, όπως μόνο αυτό το είδος πλαστικού συρρικνώνεται σε θερμότητα.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Βήμα 2. Πάρτε ένα πλαστικό δοχείο. Αποκόβουμε μόνο το ισοδύναμο μέρος από αυτό (δεν θα χρειαζόμαστε το κυματοειδές). Εφαρμόζουμε το κομμένο πλαστικό στην εικόνα και περιγράψουμε ολόκληρη την εικόνα. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό δείκτη για να κάνετε το σχέδιο καθαρό και καθαρό. Λάβετε υπόψη ότι το κενό εικονίδιο πρέπει να είναι δύο ή τρεις φορές μεγαλύτερο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, επειδή το πλαστικό θα συρρικνωθεί και το σχέδιο θα είναι πολύ μικρότερο.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Βήμα 3. Κόψτε κατά μήκος του περιγράμματος.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Βήμα 4. Τοποθετήστε το κενό του διακριτικού σε ένα φύλλο ψησίματος με επένδυση από χαρτί αλουμινίου ή περγαμηνής. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 μοίρες. Τοποθετήστε το τηγάνι στο φούρνο για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Σύντομα, το πλαστικό θα αρχίσει να λυγίζει, αλλά στη συνέχεια θα ισιώσει και θα συρρικνωθεί. Μπορείτε να πάρετε το κομμάτι από το φούρνο. Έγινε σκληρότερη και λιγότερο.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Βήμα 5. Ενώ το κομμάτι εργασίας είναι ακόμη ζεστό, πιέστε το προς τα κάτω με κάτι βαρύ, όπως μια κούπα. Έτσι, θα γίνει πιο άμεση.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Σημείωση: Το κομμάτι μου ήταν 10 εκατοστά πριν το ψήσιμο και 3 εκατοστά μετά.
Βήμα 6. Αρχίζουμε να χρωματίζουμε. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε βερνίκια νυχιών ή ακρυλικά χρώματα. Μπορείτε να χρωματίσετε από οποιαδήποτε πλευρά. Είστε ελεύθεροι να ζωγραφίσετε πάνω από όλες τις γραμμές, επειδή το πίσω μέρος της γραμμής θα είναι ακόμα ορατό.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Έτσι φαίνεται από πίσω.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Έτσι φαίνεται μπροστά.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Βήμα 7. Προσθέστε μερικά σημεία για να κάνετε το παγωτό πιο ρεαλιστικό. Εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα βερνίκι νυχιών στην οδοντογλυφίδα και δημιουργούμε μικρά λάμψη στην εικόνα. Εάν θέλετε, μπορείτε να καλύψετε την εικόνα με διαφανές βερνίκι νυχιών.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Βήμα 8. Δημιουργήστε μια βάση. Χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι κόλλας, κολλήστε μια μικρή καρφίτσα στο σήμα και κολλήστε ένα μικρό κομμάτι από τσόχα στην κορυφή για αξιοπιστία.
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Το κομψό σήμα μας είναι έτοιμο!
Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Πλαστικό εικονίδιο δοχείου

Τα εμβλήματα θα κάνουν τα ρούχα πιο φωτεινά, πιο εμφανή και πιο ενδιαφέροντα. Και έθεσαν τον τόνο όχι μόνο για ρούχα, αλλά και για αξεσουάρ. Τα εμβλήματα θα μετατρέψουν ακόμα και τη πιο βαρετή τσάντα σε μοντέρνα και φωτεινή.
Σχόλια (3)
 1. Αικατερίνη Σέλεννεβα
  #1 Αικατερίνη Σέλεννεβα Οι επισκέπτες 8 Αυγούστου 2017 15:11
  0
  Μου αρέσει να ξεχειλίζω τον ελεύθερο χρόνο μου, να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου ... Πάντα ευχάριστο ένα δώρο φτιαγμένο με τα χέρια σας, σαν από την καρδιά) Με τη βοήθεια αυτής της συμβουλής, παρουσίασα μια ολόκληρη συλλογή αστείων και όμορφων εικόνων. Οι έφηβοι αγαπούν τώρα αυτά τα είδη μπιχλιμπίδια. Φαίνονται πολύ ωραία σε σακίδια ή σε γιλέκα denim. Γίνονται αρκετά γρήγορα, δεν θα χρειαστεί να εργαστούμε σκληρά.
 2. Ο Κολυάν είναι σαφής
  #2 Ο Κολυάν είναι σαφής Οι επισκέπτες 19 Μαρτίου 2018 20:50
  4
  Είναι δυνατόν να θερμάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων;
 3. ανώνυμο
  #3 ανώνυμο Οι επισκέπτες 5 Ιουνίου 2018 01:12
  1
  Μπορώ να χρησιμοποιήσω φούρνο μικροκυμάτων αντί φούρνου;

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων