Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Ζώνη μαλλιών και καρφίτσα από πλαστικό σουέτ.
Kit Apple Blossom

Και ξεκινήστε με μια επιλογή υλικών για την κατασκευή ενός θαυμάσιου κιτ. Θα προετοιμάσουμε:
 • - πλαστικό σουέτ με λευκό χρώμα και χρώμα ελιάς.
 • - ψαλίδι.
 • - βάση για μια καρφίτσα.
 • - σιδερένιο χείλος.
 • - Λεπτή ταινία διπλής όψης.
 • - σύρμα.
 • - πράσινη κολλητική ταινία ανθοκομίας.
 • - μια πλαστική εκτύπωση για τα φύλλα.
 • - ελαφρύτερο.
 • - γυαλί διακοσμητική μπάλα.
 • - σφουγγάρι αφρού.
 • - ξηρό παστέλ.
 • - αλουμινόχαρτο.
 • - υγρά μαντηλάκια.
 • - στήμονες για λουλούδια.
 • - Κόλλα στιγμής.
 • - κόπτες σύρματος.

Και προχωρήστε στην κατασκευή. Για όλη τη σύνθεση θα παράγουμε 10 μεγάλα λουλούδια και 5 μικρότερα. Άλλοι 14 μπουμπούκια και 20 φύλλα. Θα δουλέψουμε χωρίς πρότυπα. Ας ξεκινήσουμε με τα μεγάλα πέταλα λουλουδιών. Από λευκό σουέτ κόβουμε λωρίδες πλάτους 2 cm.
Kit Apple Blossom

Τότε κάνουμε 50 τετράγωνα από αυτά με μια πλευρά 2 cm.
Kit Apple Blossom

Στη συνέχεια, κόψτε τα πέταλα από κάθε κενό. Κρατάμε την πλατεία με μια γωνία και τα υπόλοιπα είναι απλά στρογγυλά.
Kit Apple Blossom

Και κάνουμε πέταλα για μικρότερα λουλούδια από τετράγωνα 1,5 τετραγωνικά και κόβουμε 63 κομμάτια.
Kit Apple Blossom

Με τον ίδιο τρόπο, φτιάχνουμε φύλλα από πράσινο σουέτ χρησιμοποιώντας προμορφώματα μεγέθους 2 cm. Κόβουμε μόνο τις πλευρικές γωνίες.
Kit Apple Blossom

Από τα ίδια πράσινα κενά των 2 cm πρέπει να κόψετε τα σέπαλα για 14 μπουμπούκια. Μια τέτοια λεπτομέρεια είναι σαν ένα λουλούδι με 4 πέταλα. Το τετράγωνο πρέπει να διπλωθεί στα μισά δύο φορές και να πάρει ένα τετράγωνο χωρισμένο σε 4 ίσα μέρη. Και οι γωνίες της πλατείας θα χρησιμεύσουν ως κορυφές των σέπαλ. Το ψαλίδι κόβει μόνο τις εσοχές ανάμεσα στα πέταλα.
Kit Apple Blossom

Τώρα πηγαίνετε στο καλώδιο. Για τα φύλλα κόβουμε 13 ακατέργαστα τεμάχια μήκους 8 cm. Οι μπουμπούκια χρειάζονται 14 κομμάτια μήκους 6 εκ. Και για τα λουλούδια θα χρησιμοποιήσουμε 16 τεμάχια των 5 εκατοστών έκαστο και θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε όλες αυτές τις λεπτομέρειες με κενά λουλουδιών. Συνδέουμε 3 στήμονες σε έξι τμήματα. Και προσαρμόζουμε πέντε στήμονες στα υπόλοιπα 10 μέρη. Και πάνω από αυτά τα μαγειρεμένα μέρη, ανεμοιώνουμε μια πράσινη κορδέλα ανθισμένη, που καλύπτει καλά τη σύνδεση του σύρματος με τις στήμονες. Στη συνέχεια, η ταινία πρέπει να περάσει από όλα τα προετοιμασμένα ακατέργαστα σύρματα.
Kit Apple Blossom

Τώρα στραφούμε προς την επεξεργασία όλων των κομμένων τμημάτων. Ας ξεκινήσουμε με τα πράσινα φύλλα. Αρχικά, κόψτε μικρές τομές κατά μήκος της άκρης. Κάτω από τη ζέστη του αναπτήρα ανοίγουν όμορφα. Στη συνέχεια χρειαζόμαστε φλέβες κατά μήκος των φύλλων. Μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Το πρώτο είναι μόνο να σχεδιάσετε με μια οδοντογλυφίδα στο μπροστινό μέρος του φύλλου. Και στη δεύτερη μέθοδο, θερμαίνουμε το κομμάτι εργασίας με έναν αναπτήρα και εφαρμόζουμε γρήγορα μια υφή φύλλου σε ένα πλαστικό δακτυλικό αποτύπωμα. Πιέζουμε σταθερά και παίρνουμε επίσης ραβδώσεις.
Kit Apple Blossom

Στη συνέχεια, τα φύλλα που προκύπτουν με πράσινο παστέλ κάνουν μια μικρή απόχρωση γύρω από τις άκρες. Ακριβώς με ένα υγρό πανί, μαζεύουμε λίγο χρώμα και τραβήξουμε τα φύλλα και στις δύο πλευρές. Επιπλέον, ζεσταίνουμε αρκετά με τον αναπτήρα στην λανθασμένη πλευρά του μέσου του φύλλου και λυγίζουμε το τμήμα στο μισό, ενισχύοντας την κεντρική φλέβα.
Kit Apple Blossom

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με φύλλα. Σε 13 μαγειρεμένα μεγάλα στελέχη, στερεώστε τα φύλλα. Μπορείτε απλά να κολλήσετε στο κέντρο του τμήματος, και θα το κάνουμε με την ενίσχυση της κατοχής. Τρυπάμε το φύλλο δύο φορές με το σύρμα από τη βάση προς τα πάνω και στη συνέχεια κόβουμε τις άκρες του σύρματος και του κάτω μέρους του φύλλου. Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορείτε να βάψετε περαιτέρω τη διασταύρωση.
Kit Apple Blossom

Τώρα γυρίζουμε στα σέπαλ. Θα πρέπει να είναι χρωματισμένα σε δύο πλευρές, πρώτα δύο αντίθετα μέρη και τα άλλα δύο στη δεύτερη πλευρά. Και η επεξεργασία είναι πολύ απλή. Αναδιπλώστε ξανά το μέρος δύο φορές στο μισό και μετακινηθείτε με τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια το ισιώσετε λίγο.
Kit Apple Blossom

Kit Apple Blossom

Κατόπιν αρχίζουμε να κάνουμε τα βασικά για τους μπουμπούκια. Θα χρειαστούν 14 τεμάχια φύλλων με μια πλευρά περίπου 8 εκατοστών. Αναπτύξτε τις μπάλες. Η τιμή καθορίζεται από το μήκος των μικρών πετάλων, τα οποία πρέπει να ξαπλώνουν πλήρως από κάτω προς τα πάνω στο φύλλο. Κάνουμε μια εσοχή στην μπάλα με τη γωνία του ψαλιδιού. Και στο καλώδιο στη μία πλευρά κάνουμε ένα μικρό βρόχο. Στη συνέχεια εισάγουμε το καλώδιο μέσα στην εσοχή και με το ψαλίδι πιέζουμε το άνω άκρο του φύλλου σφιχτά στο καλώδιο. Παίρνουμε το στέλεχος με τη βάση για τον οφθαλμό.
Kit Apple Blossom

Kit Apple Blossom

Ήρθε η ώρα να εργαστείτε με πέταλα λουλουδιών. Ας ξεκινήσουμε με το χρωματισμό. Με μια υγρή πετσέτα, συλλέγουμε ροζ χρώμα και περνάμε κατά μήκος της κάτω γωνίας του πέτου από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε πολλά κομμάτια μαζί και τα ζωγραφίζουμε με τις πλευρές της τομής. Επεξεργαζόμαστε όλα τα πέταλα εξίσου.
Kit Apple Blossom

Τώρα θα πρέπει να δώσετε μια νέα μορφή στα χρωματιστά πέταλα. Θα χρησιμοποιήσουμε μια γυάλινη διακοσμητική μπάλα για να βοηθήσουμε. Κρατήστε το πέταλο από την αιχμηρή άκρη, θερμαίνετε τον αναπτήρα από κάτω, τοποθετήστε το γρήγορα πάνω στο αφρώδες λάστιχο και αμέσως πατήστε το με την μπάλα.
Kit Apple Blossom

Αποδεικνύονται μικρές εσοχές. Κάνουμε όλα τα πέταλα το ίδιο.
Kit Apple Blossom

Τώρα έχουμε έτοιμες όλες τις βασικές λεπτομέρειες. Και προχωρήστε στη συναρμολόγηση των μπουμπουκιών. Για ένα, χρειάζεστε ένα στέλεχος με βάση, σέπαλα και 3 μικρά πέταλα. Κόψτε τα πέταλα με τη σειρά τους στο φύλλο, το κύριο πράγμα είναι να καλύψετε πλήρως ολόκληρη τη βάση. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το καλώδιο στη μέση του πράσινου μέρους, σηκώστε το και κολλήστε το στο μπουμπούκι.
Kit Apple Blossom

Στη συνέχεια θα φτιάξουμε μικρά λουλούδια. Προετοιμάστε ένα μίσχο με 3 στήμονες και 4 μικρότερα πέταλα.
Kit Apple Blossom

Κόλλησε τα πέταλα σε ένα κύκλο με τις στήμονες, εφαρμόστε κόλλα μόνο στην άκρη των τεμαχίων. Τα μικρά λουλούδια είναι μισά κλειστά. Και για να ανοίξουν τα μεγάλα λουλούδια, πρέπει να λυγίζετε επιπλέον μια αιχμηρή άκρη σε κάθε πέταλο. Ζεσταίνουμε λίγο με έναν αναπτήρα και ρυθμίζουμε την κλίση προς τα κάτω. Είναι μόνο απαραίτητο να λάβουμε υπόψη ότι το κοίλο τμήμα του πέταλου και η στροφή της γωνίας κατευθύνονται προς τα κάτω. Και όταν συναρμολογούμε το ίδιο το λουλούδι, χρησιμοποιούμε ένα στέλεχος με 5 στήμονες και πέντε πέταλα. Που προσπαθούμε να κολλήσουμε μόνο για το λυγισμένο κάτω μέρος του τμήματος. Τα τακτοποιούμε σε έναν κύκλο.
Kit Apple Blossom

Τώρα ας αρχίσουμε τη συλλογή της καρφίτσας. Αρχικά, προσαρμόζουμε το κενό για την καρφίτσα σε μια βάση σύρματος, αυτό θα δώσει μια ισχυρή βάση για ολόκληρη την καρφίτσα. Πάρτε λεπτό και παχύτερο σύρμα όγκου, τη μικρότερη βάση και κολλητική ταινία.
Kit Apple Blossom

Από το παχύ σύρμα κάνουμε το γράμμα "T". Το πλάτος της άνω δοκού πρέπει να αντιστοιχεί στο μήκος της μικρής βάσης. Λεπτό σύρμα διαμέσου των οπών στη βάση το στερεώνουμε στο κυρτωμένο σύρμα. Εφαρμόζουμε τον προκύπτοντα σχεδιασμό στον εαυτό μας και καθορίζουμε την περιστροφή του συνδετήρα της βελόνας, κόβουμε το επιπλέον μήκος του ποδιού. Και τυλίγουμε και κλείνουμε όλες τις συνδέσεις, τις παρατυπίες με μια πράσινη κορδέλα. Περνάμε τις μακριές άκρες του καλωδίου ξεχωριστά, θα χρησιμεύσουν ως στελέχη σε καρφίτσες.
Kit Apple Blossom

Η καρφίτσα θα έχει 4 μπουμπούκια, ένα μικρό και δύο μεγάλα άνθη. Χρησιμοποιούμε 3 φύλλα στο στέλεχος και τρία επιπλέον, χωρίς σύρμα. Για την ευκολία της συναρμολόγησης ολόκληρης της σύνθεσης, θα φτιάξουμε αρκετές ανθοδέσμες. Αρχικά στερεώστε 3 μπουμπούκια μαζί.
Kit Apple Blossom

Κάτω από κάθε οφθαλμό έχουμε ένα φύλλο με ένα στέλεχος.
Kit Apple Blossom

Η επόμενη δέσμη δύο λουλουδιών, μεγάλων και μικρών. Τα τοποθετούμε λίγο χαμηλότερα από τα πρώτα.
Kit Apple Blossom

Και στο τελευταίο μπουκέτο θα υπάρχει ένα μπουμπούκι και ένα μεγάλο λουλούδι. Και το επιδιορθώνουμε ακόμη χαμηλότερα στο σχεδιασμό μας. Παραμένει μόνο να κολλήσετε 3 φύλλα κατά την κρίση σας. Συνιστάται να κλείνετε άσχημους χώρους. Μια μπούκλα μπορεί να περιστραφεί από τη λεπτή άκρη του σύρματος. Μην κολλάτε τίποτα από τη λάθος πλευρά, θα υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος. Η καρφίτσα είναι έτοιμη.
Kit Apple Blossom

Ξεκινώντας στο χείλος. Το πρώτο βήμα είναι η επεξεργασία του ίδιου του χαλκού. Αρχικά, κόλλησα την ταινία διπλής όψης από έξω. Εάν η ταινία είναι ευρύτερη από το σωστό μέγεθος, πρέπει να διακόπτεται μόνο η περίσσεια. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη δεύτερη μεμβράνη και στερεώστε μια λεπτή λωρίδα από φύλλα ελιάς και κόψτε την περίσσεια. Στις άκρες του χείλους κάνουμε μια πρόσθετη περιέλιξη σουέτ. Και η βάση για τη διακόσμηση του χείλους είναι έτοιμη.
Kit Apple Blossom

Κατά τη συναρμολόγηση, θα ενεργήσουμε όμοια με τις καρφίτσες. Θα συλλέξουμε τα πάντα σε μπουκέτα και θα τα διορθώσουμε ένα προς ένα. Και σε έναν ελεύθερο χώρο αμέσως προ-οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες. Κάνουμε ζευγαρωμένα μπουκέτα. Δύο ανθοδέσμες από την κορυφή, που θα είναι στη μέση. Δύο μεγάλα λουλούδια και ένα φύλλο στο στέλεχος.Στο δεύτερο ζευγάρι συνδέουμε ένα μπουμπούκι, ένα φύλλο και ένα μικρό λουλούδι. Το τρίτο ζευγάρι δύο μεγάλων λουλουδιών με ένα φύλλο. Το επόμενο ζευγάρι θα είναι δύο μικρά λουλούδια με ένα φύλλο στο στέλεχος. Και υπήρχαν μπουκέτα τριών οφθαλμών.
Kit Apple Blossom

Και τώρα όλα αυτά πρέπει να καθοριστούν με βάση. Καθορίστε το μέσον του χείλους. Τοποθετούμε τις δύο πρώτες ανθοδέσμες πιο κοντά στο κέντρο, κόβουμε το πλεόνασμα σύρμα. Κόβουμε και προσθέτουμε μια λουλουδική ταινία, την οποία τυλίγουμε εντελώς γύρω από τη βάση.
Kit Apple Blossom

Δοκιμάζουμε επίσης τις ακόλουθες ανθοδέσμες και τις διορθώσουμε κάτω από τη βάση. Δεν έχουμε πολύ ανθοδέσμες. Τυλιάζουμε την ταινία χωρίς περικοπές στο εσωτερικό. Η λάθος πλευρά πρέπει να είναι όμορφη.
Kit Apple Blossom

Και έτσι, με τη σειρά του, διορθώνουμε όλες τις προετοιμασμένες ανθοδέσμες. Και με την ταινία φτάνουμε στον πυθμένα της βάσης.
Kit Apple Blossom

Και υπήρχαν χαλαρά φύλλα που πρέπει να τοποθετηθούν και στο χείλος. Να είστε βέβαιος να κολλήσετε ένα κάθε φορά κάτω από τους τελευταίους οφθαλμούς, και φροντίζουμε τα υπόλοιπα σε ολόκληρη τη δομή από τις δύο πλευρές σε μέρη μιας όχι όμορφης σύνδεσης. Ευθυγραμμίζουμε τα λουλούδια, γιατί τα έχουμε στο καλώδιο. Η στεφάνη είναι έτοιμη.
Kit Apple Blossom

Καλή τύχη σε όλους!
Σχόλια (1)
 1. Αλένα
  #1 Αλένα Οι επισκέπτες 7 Αυγούστου 2017 10:33
  0
  Τα πάντα φαίνονται τόσο όμορφα για σένα, αλλά τώρα δεν το έχω, αλλά δεν τα παρατάω. Νομίζω ότι μια τέτοια λεπτομερής μάστερ τάξη, ακόμα και με μια δέσμη λεπτομερών φωτογραφιών, είναι αυτό που χρειάζομαι. Θα εκπαιδεύσω μέχρι να μάθω! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων