DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ
Την παραμονή κάθε αργίας, τίθεται το ερώτημα σχετικά με το κατάλληλο δώρο και πάντα θέλετε να δώσετε κάτι εξαιρετικό και αξέχαστο.
Μπορούμε να το επιλέξουμε στο κατάστημα ή μπορούμε να το φτιάξουμε από τα πράγματα που βρίσκονται στα χέρια μας. Και τότε ένα κομμάτι της ψυχής μας θα παραμείνει στο αξέχαστο δώρο και η επιθυμία που προέρχεται από την καρδιά θα είναι πολύ πιο ευχάριστη για τον αποδέκτη της.
Προσφέρω μια μικρή μάζα βάρους ως σουβενίρ δώρου με ευχή για ευτυχία και διακοσμημένα με πολύχρωμα λουλούδια και αστέρια.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Οποιαδήποτε επιγραφή μπορεί να εφευρεθεί, το κύριο πράγμα είναι ότι ταιριάζει με την ευκαιρία και μπορεί να χωρέσει σε βάρος.
Στην περίπτωσή μας, υπάρχει συμβολισμός και ασυνήθιστη συμπεριφορά όταν γράφουμε το "Pood of happiness" σε βάρος δύο εκατοστών. Έτσι μικρό μέγεθος ένα δώρο αποκτά διαφορετική, υψηλότερη αξία.
Θα χρειαστούμε:
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

  • Μικρό βάρος κουταλιού
  • ακρυλικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού,
  • φυσικές και τεχνητές βούρτσες διαφόρων διαμέτρων,
  • ακρυλικό βερνίκι,
  • λεπτώς μαχαιρισμένο μαλακό μολύβι, γόμα,
  • σφουγγάρι λείανσης
  • αστάρι για ακρυλικά χρώματα.

Τεχνική κατασκευής


1. Λαμβάνουμε βάρος μικρού βάρους, στην περίπτωσή μας βάρους 200 γραμμαρίων, και σφουγγάρι λείανσης μέσης λειαντικότητας και επεξεργαζόμαστε την επιφάνεια.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Αντί για ένα ειδικό σφουγγάρι λείανσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό υγιεινό για να καθαρίσετε τα πιάτα.
Όταν χρησιμοποιούμε μαύρα βάρη σιδήρου σε αυτό το στάδιο, απελευθερώνουμε πρώτα την επιφάνεια από το στρώμα σκουριάς, αν υπάρχει. Και στη συνέχεια αλέθετε εάν είναι απαραίτητο.
2. Για το επόμενο στάδιο, θα προετοιμάσουμε ένα γυαλισμένο βάρη, αστάρι για ακρυλικά χρώματα και μια βούρτσα μεγάλης διαμέτρου. Είναι καλύτερα να πάρετε ένα συνθετικό πινέλο.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Καλύπτουμε τα βάρη με το έδαφος.


3. Πάρτε βάρος και είτε ένα χαμηλό λειαντικό σφουγγάρι λείανσης ή ένα μηδέν-pelt.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Αλέθουμε ένα στρώμα εδάφους. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα με εξαιρετική προσοχή. Σε αντίθεση με το ξύλο, το κόντρα πλακέ ή το χαρτόνι, το χώμα δεν απορροφάται σε μεταλλικές επιφάνειες, έτσι ακόμα και με ελαφριά άκρη του σφουγγαριού λείανσης, μπορείτε να σκουπίσετε το χώμα καθαρό.
Εάν είναι απαραίτητο, αρχίστε την επιφάνεια αρκετές φορές και περιμένετε να στεγνώσει το εφαρμοσμένο στρώμα πριν εφαρμόσετε την επόμενη.
4. Έχουμε ένα λευκό ακρυλικό χρώμα, κατά προτίμηση ματ, και μια βούρτσα από νάιλον.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Και καλύψτε τα βάρη με το χρώμα.
Επιλέγουμε ματ χρώμα, επειδή είναι πιο δύσκολο να εφαρμοστεί ένα μολύβι με γυαλιστερό χρώμα.
5. Πάρτε τα χρωματιστά βάρη, μολύβι και γόμα.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Εφαρμόζουμε ένα προ-εφευρεμένο σχέδιο.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Στην περίπτωσή μας, ζωγραφίζουμε αστέρια και λουλούδια, και σε πρώτο πλάνο, από τη μία πλευρά, την επιγραφή "Pood of happiness".
6. Για το νέο στάδιο, χρειαζόμαστε χρυσό ακρυλικό χρώμα και βούρτσα.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Βάζουμε βάρος, προσπαθώντας να μην προχωρήσουμε στη γραμμή των επιγραφών και των σχεδίων.
Εάν το χρώμα χρυσού έχει καλή πυκνή υφή, τότε η σκηνή με λευκό χρώμα μπορεί να παραλειφθεί και το σχέδιο να εφαρμοστεί απευθείας στο έδαφος.
7. Μετάβαση στην κύρια σκηνή. Χρωματίζουμε τα βάρη με έντονα χρώματα διαφορετικών χρωμάτων. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε βούρτσες Νο 1 ή Νο 2 για να σχεδιάζετε μικρές λεπτομέρειες με τη σύνθεση, επιλέξτε φυσικά.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

8. Αφού εφαρμόσετε το κύριο σχέδιο, αναμίξτε τα κίτρινα και χρυσά χρώματα και συνταγήστε προσεκτικά το φόντο, προσεκτικά εντοπίζοντας τα σχέδια.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Αυτό είναι απαραίτητο για να σχηματιστεί ένα πιο ομοιόμορφο, κορεσμένο και ογκομετρικό χρώμα φόντου.
9. Τέλος, βερνικίστε την επιφάνεια του βάρους με ακρυλικό βερνίκι.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Συνιστάται η εφαρμογή τουλάχιστον τριών στρώσεων βερνικιού. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για το βερνίκι και περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για την εφαρμογή των επόμενων στρωμάτων.
Το βάρος μας είναι έτοιμο.
Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Βαμμένο κετσέτα ως σουβενίρ

Αυτό το δώρο μπορεί να παρουσιαστεί σχεδόν σε κάθε περίπτωση σε οποιοδήποτε άτομο. Η ευελιξία της έγκειται στο μικρό της μέγεθος, ευχάριστες επιθυμίες και πρωτοτυπία.
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων