Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Πως αρχικά συγχαίρω τους φίλους, τους γονείς ή τους γνωστούς σας για τις διακοπές; Φυσικά, ασυνήθιστο χειροποίητο έργο που θα εκπλήξει κάθε παραλήπτη ενός τέτοιου δώρου. Μια αποκλειστική ευχετήρια κάρτα do-it-yourself είναι ακριβώς η επιλογή όταν δεν έχετε φαντασία για τις ιδέες δώρων. Φυσικά, μια τέτοια κάρτα μπορεί να είναι εκτός από το κύριο δώρο.
Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μια πρωτότυπη κάρτα με dragonfly, η οποία θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο τόσο για τους θηλυκούς όσο και για τους άνδρες παραλήπτες.
Για την κατασκευή της εργασίας θα χρειαστείτε:
1. Χαρτόνι A4 - σκούρο πράσινο.
2. Σχεδιασμός χαρτιού με μοτίβα ή κουκκίδες (λευκό σε μεγάλα μπιζέλια πράσινου χρώματος, ανοιχτό πράσινο απλό, κίτρινο σε πολύχρωμα μπιζέλια).
3. Χαρτί για quilling - πορτοκαλί, σκούρο πράσινο, πράσινο γρασίδι, ασβέστη.
4. Εργαλείο κοπής, ψαλίδι, κόλλα.
5. Ταινία διπλής όψης.
Πρώτον, προετοιμάστε τη βάση. Για να γίνει αυτό, λυγίστε το μισό σκούρο πράσινο χαρτόνι. Στη συνέχεια, κόβουμε ένα ορθογώνιο μεγέθους 13x18 cm από το χαρτί λευκού μπιζελιού σχεδιαστή και το στερεώνουμε με ταινία διπλής όψεως στη βάση. Από το ανοιχτό πράσινο χαρτί πρέπει να φτιάξουμε ένα ορθογώνιο με σκισμένα άκρα μεγέθους 11x15 εκ. Με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει να κατασκευάσουμε ένα ορθογώνιο 9x14 εκ. Από το κίτρινο polka dot χαρτί. Συνδέστε και τα δύο ορθογώνια για αφρό διπλής όψης ταινία.
Στη συνέχεια, προχωρήστε στην υλοποίηση της ίδιας της dragonfly. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε ένα εργαλείο (οδοντογλυφίδα) και ένα χαρτί. Για να ολοκληρώσετε τα μάτια, πρέπει να συνδέσετε δύο λωρίδες χαλικιού με σκούρο πράσινο και ανοικτό πράσινο χρώμα, στη συνέχεια να σχηματίσετε ένα στενό ρολό και να το στερεώσετε με κόλλα. Και θα εκτελέσουμε 4 ρολά σκούρου πράσινου χαρτιού, κάθε ένα από τα οποία θα διαλύσουμε στο επιθυμητό μέγεθος (το μεγαλύτερο, λίγο μικρότερο, ακόμη μικρότερο και το πιο πυκνό, χαλαρό λίγο). Θα φτιάξουμε δύο πυκνά ρολά χαρτί πράσινου γρασιδιού, ένα από τα οποία θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Με τον ίδιο τρόπο, θα εκτελέσουμε δύο ρολά ανοιχτό πράσινο χρώμα, ένα από τα οποία θα είναι το μικρότερο. Όλες οι λεπτομέρειες του σώματος ενός dragonfly είναι ορατές στη φωτογραφία.

Καρτ ποστάλ Dragonfly


Τώρα μένει να εκπληρώσει τα φτερά. Για κάθε πτέρυγα, πρέπει να συνδέσετε δύο λωρίδες χαρτιού, να σχηματίσετε ένα ρολό, να το διαλύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσετε στις λεπτομέρειες ένα σχήμα σταγόνας. Θα πρέπει να υπάρχουν τέσσερις τέτοιες λεπτομέρειες, μετά τις οποίες είναι ήδη δυνατόν να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε με βάση την dragonfly μας. Αρχίζουμε με το σώμα, το οποίο δημιουργούμε με τη βοήθεια κυλίνδρων, και στο τέλος στερεώνουμε τα φτερά.

Καρτ ποστάλ Dragonfly

Καρτ ποστάλ Dragonfly


Μια πολύ ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη κάρτα καρτ-ποστάλ γίνεται!

Καρτ ποστάλ Dragonfly
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων