Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Χρησιμοποιώντας ασυνήθιστα υλικά στην εργασία, αποκτώνται μερικές φορές ενδιαφέροντα και μοναδικά πράγματα. Έτσι συνέβη με αυτό το βάζο καραμελών, το οποίο δημιουργήθηκε από συνηθισμένα μπαστούνια παγωτού. Δεν είναι ακριβό και σίγουρα ένα εξαιρετικό προϊόν. Και για δουλειά χρειαζόμαστε ραβδιά και ένα όπλο κόλλας.

παγωτό ραβδί βάζο

παγωτό ραβδί βάζο

παγωτό ραβδί βάζο


Πιστεύετε ότι είναι προβληματικό να παίρνετε ραβδιά, ή θα πρέπει να αποθηκεύονται μακρά και σκληρά; Αυτό δεν συμβαίνει, βρείτε ακριβώς το πλησιέστερο μικρό κατάστημα ή περίπτερο που πωλεί παγωτό και ζητήστε ένα ραβδί από τον πωλητή. Με κάθε παρτίδα παγωτού, ο κατασκευαστής παρέχει ξύλινα μπαστούνια τα οποία απλά απορρίπτονται ως περιττά.

παγωτό ραβδί βάζο

παγωτό ραβδί βάζο

παγωτό ραβδί βάζο

παγωτό ραβδί βάζο


Ανοίγουμε το πιστόλι κόλλησης, είναι καλύτερο να δουλεύουμε μαζί του με γάντια για να αποφύγουμε τα εγκαύματα. Σε μια επίπεδη επιφάνεια, τοποθετήστε τρία μπαστούνια σε σχήμα τριγώνου, στην ίδια απόσταση. Βάζουμε άλλα τρία από αυτά, θυμίζοντας περίπου τη θέση και την κόλλα τους. Θα πρέπει να είναι ένα εξάγωνο. Κόλλησε τρία μπαστούνια, αυξάνοντας τον αριθμό των σειρών. Ταυτοχρόνως, μετατοπίζοντας κάθε επόμενη σειρά κατά μερικά χιλιοστά.

παγωτό ραβδί βάζο


Συνεχίζουμε μέχρι να παραμείνουν μικρές άκρες στα μπαστούνια. Στη συνέχεια, θα φτιάξουμε μόνο το βάζο. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε ύψος, όλα εξαρτώνται από την επιθυμία σας και την ποσότητα του υλικού.

παγωτό ραβδί βάζο


Στο τέλος της εργασίας, το βάζο μπορεί να βαφτεί ή βερνίκι, να δημιουργήσει ένα επιπλέον καπάκι ή να διακοσμήσει.
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων