DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Κουτί σχεδιαστή από ένα παλιό βιβλίο
Πόσο συχνά στο σπίτι, κατά τη διάρκεια του γενικού καθαρισμού, μπορείτε να βρείτε περιττά πράγματα ή σκουπίδια, όπως το ονομάζουμε. Ωστόσο, μην βιαστείτε και να απαλλαγείτε από, με την πρώτη ματιά, τα απαραίτητα αντικείμενα. Σε όλο τον κόσμο αναγνώρισε την τέχνη της "thrash art". Και με την πρώτη ματιά, τα σκουπίδια μπορούν να μετατραπούν όχι μόνο σε ένα όμορφο πράγμα, αλλά και πρακτικό, το οποίο θα σας εξυπηρετήσει και θα ευχαριστήσετε το μάτι. Πιστέψτε με, όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί. Για παράδειγμα, όταν συντηρήθηκα στο ημιώροφο, όπου οι νοικοκυρές δεν φαίνονται τόσο συχνά, βρήκα ένα παλιό, περιττό βιβλίο. Το έστρεψα στα χέρια μου και αποφάσισα να προσπαθήσω να φτιάξω ένα εξάρτημα σχεδίασης τέχνης. Θα μοιραστώ την αποκτηθείσα εμπειρία.

Για εργασία, χρειαζόμουν τα ακόλουθα υλικά:
- παλιό βιβλίο.
- Κυματοειδές χαρτόνι.
- χαρτί υγείας,
- χαρτόνι.
- ζώνη με πόρπη ·
- δαντέλες ·
- σατέν κορδέλα.
- κόλλα PVA,
- κόλλα σιλικόνης,
- γκουάς,
- μαργαριτάρια χρώματα,
- μαγνήτης.

Και θα χρειαστείτε επίσης βούρτσες, ψαλίδια, ένα μαχαίρι γραφείου, έναν κυβερνήτη, ένα σφουγγάρι κουζίνας, ένα στέλεχος. Το πρώτο βήμα είναι να αποσυναρμολογήσετε το παλιό βιβλίο, δηλαδή να διαχωρίσετε το κάλυμμα από τις σελίδες. Συνιστάται να το κάνετε αυτό όσο το δυνατόν προσεκτικά, ώστε να μην προκληθεί βλάβη στη σύνδεση.

αποσυναρμολογήστε ένα παλιό βιβλίο


Τώρα παίρνουμε το κυματοειδές χαρτόνι, με τη βοήθεια ενός μαχαιριού γραφείου, κόβουμε το χαρτόνι σε λωρίδες πλάτους 1,5-2 cm.

αποσυναρμολογήστε ένα παλιό βιβλίο


Στη μία πλευρά του καλύμματος, που θα χρησιμεύσει ως το κάτω μέρος του μελλοντικού κιβωτίου, κόψτε δύο ταινίες από χαρτόνι στις αντίθετες πλευρές. Ας το πάρουμε. Στην κορυφή, επίσης στις αντίθετες πλευρές, επικολλήστε τις ακόλουθες δύο λωρίδες. Οι δεσμεύσεις είναι υψηλές για υποθέσεις.

κολλήστε τις ακόλουθες λωρίδες


Καλύψτε το μπροστινό μέρος του καλύμματος με γκουάς και αφήστε το να στεγνώσει. Μετά την ξήρανση, λιπάνετε άφθονα με κόλλα PVA.

καλύψτε με γκουάς και αφήστε να στεγνώσει


Παίρνουμε χαρτί υγείας.

Πάρτε χαρτί υγείας


Λοιπόν χάσετε, σκοντάψτε σε μια μπάλα

Μας λείπει καλά


Στη συνέχεια ξεδιπλώνουμε την μπάλα και παίρνουμε τσαλακωμένο χαρτί, κολλώντας το στο μπροστινό μέρος του μελλοντικού μας κουτιού, αφήνοντας τις ρυτίδες και τις πτυχές.

επεκτείνει την μπάλα


Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι κουζίνας, κορεσμένα τις ρυτίδες μας με κόλλα PVA από πάνω και αφήνουμε στην άκρη για να στεγνώσει.

κορεσμό μας ρυτίδες


Μετά την ξήρανση σε μαύρο γκουάς, προσεκτικά, χωρίς κενά, καλύψτε το κάλυμμα. Κάθε ρυτίδα και πτυχή θα πρέπει να βαμμένα.

καλύψτε το κάλυμμα


Και πάλι στέλνουμε το προϊόν μας σε στεγνό ύφασμα και εν τω μεταξύ θα πάρουμε τα διακοσμητικά στοιχεία της κασετίνας μας. Κόβουμε τους κατόχους από το συνηθισμένο χαρτόνι και τα ζωγραφίζουμε με καφέ και πορτοκαλί γκουάς, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα σκουριάς.

ας ασχοληθούμε με διακοσμητικά στοιχεία


Κόβουμε τη ζώνη σύμφωνα με την ένταση του βιβλίου και περίπου στη μέση (προαιρετικά) τρυπάμε μια τρύπα και εισάγουμε μια πόρπη.

Κόψτε τη ζώνη


Ενώ ασχολούμαστε με τελικά στοιχεία, το κάλυμμα έχει στεγνώσει και είναι έτοιμο για περαιτέρω εργασία. Μητέρα μαργαριταριών, χωρίς πίεση, η επιφάνεια καλύπτεται. Δηλαδή, μόνο οι κορυφές των ρυτίδων και των πτυχών είναι ζωγραφισμένες.

Μητέρα μαργαριταριών


Sushim. Τώρα αναλαμβάνουμε την εσωτερική διακόσμηση. Πρώτον, ζωγραφίστε τη βάση. Χρησιμοποίησα μπλε γκουάς.

φροντίστε για την εσωτερική διακόσμηση


Μετά την ξήρανση, βάλτε δαντέλα στη βάση και χτυπήστε γενναιόδωρα με κόλλα PVA. Αυτό είναι απαραίτητο όχι μόνο για να κολλήσετε τη δαντέλα στη βάση, αλλά και για να ενισχύσετε όλη την κατασκευή του κουτιού.

λιπάνετε άφθονα με κόλλα


Κόλλημε τις εξωτερικές πλευρές των πλευρών με μια σατέν κορδέλα. Παίρνουμε μια τέτοια εμφάνιση.

Κουτί σχεδιαστή από ένα παλιό βιβλίο


Το τελευταίο βήμα θα είναι η διακόσμηση του καλύμματος με προετοιμασμένα στοιχεία και η συγκόλληση του μαγνήτη. Και voila la!

Κουτί σχεδιαστή από ένα παλιό βιβλίο


Φανταστείτε, δημιουργήστε και εκπλήξτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Καλή τύχη
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων