Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Μπορώ να φωτογραφήσω το φεγγάρι στο σπίτι;
"Μπορείτε," ο άνθρωπος που δεν κρατούσε ποτέ τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια του θα απαντήσει.
"Όχι", ο επαγγελματίας θα απαντήσει.Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε ακριβό εξοπλισμό φωτογραφίας αξίας τουλάχιστον 1.500 δολαρίων.Μια συνηθισμένη κάμερα θα αφαιρέσει μόνο μια μικρή φωτεινή κουκίδα Δοκιμάστε το!
Εγώ ο ίδιος έκανα ένα απλό φωτο-πυροβόλο όπλο, αποτελούμενο από ένα ψηφιακό "σαπούνι" με zoom 3x και φτηνά κινεζικά κιάλια με 12x μεγέθυνση.

Αυτό είναι το μελλοντικό φωτογραφικό όπλο.


Χρησιμοποιώντας τακτικές βίδες, η συσκευή είναι εύκολη στη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση.


Η συσκευή είναι σε θέση "μάχης". Είναι αδύνατο να πυροβολήσει το φεγγάρι από ένα συμβατικό τρίποδο, καθώς η ταχύτητα κλείστρου είναι μερικά δευτερόλεπτα και μικρές ριπές ανέμου θα "μολύνουν" ολόκληρη την εικόνα. Το καλύτερο τρίποδο σε αυτή την περίπτωση είναι ένας πάγκος.


Γενική άποψη του φωτογραφικού πυροβόλου. Σε 30 δευτερόλεπτα τα απλά κιάλια και ένα ψηφιακό κουτί σαπουνιού μετατρέπονται σε μια ισχυρή συσκευή με την οποία μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με μεγέθυνση έως και 36 φορές!


Πάντα παίρνω μαζί μου φωτογραφικά όπλα όταν ταξιδεύω. Εξάλλου, δεν είναι πάντα δυνατό να φωτογραφίζετε ένα πουλί από απόσταση πέντε βημάτων. Και ένας άνθρωπος από απόσταση εκατό μέτρων δεν θα παρατηρήσει ότι γυρίζει κοντά. Επί του παρόντος, κάνω μια οπτική παράσταση που αποτελείται από μια κάμερα με ζουμ 5x και κιάλια με ζουμ 18x. Η συνολική αύξηση είναι 90 φορές!


Μια φωτογραφία του φεγγαριού που τραβήξατε με το σπιτικό φωτογραφικό όπλο μου. Η εικόνα διατηρήθηκε στην αρχική ανάλυση. Οι κρατήρες και οι θάλασσες είναι καλά ορατοί.

Πηγή:
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων