Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.


Τι χρειάζεστε; ... Δώδεκα κεριά για κέικ ή μικρά, μια συσκευασία από λεπτό πολυαιθυλένιο (που πωλούν για καταφύγια), τρεις λωρίδες, μια συσκευή για την κόλληση πολυαιθυλενίου (ή απλώς ένα σίδερο), ταινία scotch και χέρια.


Ξεδιπλώνουμε την ταινία, δημιουργούμε ένα τετράγωνο διπλωμένο σε δύο, μετρώντας περίπου 2 με 2 μέτρα. Συνολικό μήκος ταινίας 4 μέτρα, πλάτος 2 μέτρα.


Οι άκρες της μεμβράνης είναι κολλημένες με μια συσκευή ή ένα σίδερο (μέσω χαρτιού).
Αποδείχθηκε μια τσάντα


Προχωρούμε στην εγκατάσταση του συστήματος πρόωσης. Αυτά θα είναι συνηθισμένα κεριά. Τα βάζουμε στη μεγαλύτερη σιδηροτροχιά, τα λιώνουμε με τη συσκευή έτσι ώστε να μην καταρρέουν. Και τα φτάνουμε στο σιδηρόδρομο.
Και τώρα αρχίζουμε τη συναρμολόγηση του αεροσκάφους! Αρχικά, συναρμολογούμε τη δομή στήριξης. Βάζουμε μια μεγάλη σιδηροτροχιά στο τραπέζι, κεριά επάνω. Συνδέστε βραχίονες στις πλευρές. Τι; Ναι, ακόμη και με κόλλα ή ταινία.


Τοποθετούμε τη σφαίρα στη δομή στήριξης. Στις άκρες στερεώνουμε με κόλλα ή ταινία.Αυτό είναι όλο! Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Πάμε στο μαξιλάρι εκκίνησης και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση! Σηκώστε την άκρη της μπάλας και βάλτε φωτιά στο "κινητήρα" - κεριά. Προσέξτε, η φλόγα δεν πρέπει να αγγίζει το φιλμ, διαφορετικά η μπάλα θα καεί.
Η μπάλα είναι έτοιμη να ξεκινήσει! Τώρα κυκλοφορούμε και ακολουθούμε τις ειδήσεις - την επόμενη πτήση με UFO.
Τυπικά, τέτοιες μπάλες ξεκινούν πολύ ψηλά και μεταφέρονται με αέρα για αρκετά χιλιόμετρα. Καλή τύχη σε όλους τους μπαλονιών!

Στο Halloween, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρόσωπο σε μια μπάλα με μαύρη βαφή. Όταν ξεκινήσει στο σκοτάδι, ένα τέτοιο φάντασμα θα φανεί πολύ εντυπωσιακό.


Πηγή: igrushka.kz
Σχόλια (4)
 1. Δράκος
  #1 Δράκος Οι επισκέπτες 12 Δεκεμβρίου 2010 23:13
  1
  χειμερινή πτήση; -5
 2. αισθήματα
  #2 αισθήματα Οι επισκέπτες 13 Δεκεμβρίου 2010 21:38
  1
  Ακόμα καλύτερα από το καλοκαίρι. Έλεγχος!
 3. αισθήματα
  #3 αισθήματα Οι επισκέπτες 3 Ιουλίου 2011 15:46
  1
  [κέντρο][/ center]

  Σε μία από τις πολωνικές πόλεις το βράδυ, από κοινούς ανθρώπους, ξεκίνησαν πάνω από 11.000 τέτοια αεροπλάνα! biggrin
 4. sasha
  #4 sasha Οι επισκέπτες 11 Σεπτεμβρίου 2013 13:14
  1
  Αυτό το έκανα μόνο αντί για κεριά, μουσκεύατε ένα κομμάτι χαρτιού με κιροσίνη, αλλά αυτό μόνο σε μια κατάσταση χωρίς εξόδους (όταν τα καταστήματα είναι κλειστά) καθώς το πλεόνασμα κροκίδωσης στάζει με σταγόνες καψίματος, προσέξτε όταν πειραματίζεται.

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων