DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Αντικατάσταση των λαβών στην τσάντα
Σήμερα, η αγορά μιας νέας τσάντας είναι πολύ απλή. Μια τεράστια επιλογή από ακριβά δέρματα σε φθηνά υφάσματα. Αλλά υπάρχουν καταστάσεις όταν είναι πολύ κρίμα να εγκαταλείψετε την αγαπημένη σας τσάντα μόνο και μόνο επειδή οι χειρολαβές της έχουν υποβαθμιστεί και στο συνεργείο επισκευής συνιστάται να το πετάξετε. Τότε θα πρέπει να οπλίσετε τον εαυτό σας με εργαλεία και υπομονή. Και επισκευάστε την τσάντα με τα χέρια σας. Έτσι, εδώ είναι ο πελάτης μας. Πολύ πρωτότυπο, αν και κατασκευασμένο από δερματίνη.

Αντικατάσταση των λαβών στην τσάντα


Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε το υλικό που είναι κατάλληλο για το πρωτότυπο σε χρώμα και υφή. Αυτή η τσάντα ήταν τυχερή. Βρήκαμε άξονες από παλιές φινλανδικές μπότες από γνήσιο δέρμα σε κατάλληλο χρώμα. Οι λαβές από γνήσιο δέρμα θα διαρκέσουν αρκετά χρόνια, και κατά πάσα πιθανότητα, δυστυχώς, επιβιώνουν από την ίδια την τσάντα. Καθορίζουμε το μήκος και κόβουμε το τεμάχιο εργασίας του επιθυμητού μεγέθους. Θα υπάρξουν τέσσερις από αυτές. Δύο για την κορυφή της λαβής και δύο για το κάτω μέρος. Τα επάνω κενά πρέπει να είναι 4 εκατοστά σε κάθε πλευρά μακρύτερα από τα κενά κενά. Κόβουμε το δέρμα με κόπτη σε ξύλινη σανίδα με τη βοήθεια ενός κυβερνήτη σιδήρου, έχοντας προηγουμένως σχεδιάσει ένα μοτίβο στο μέσβρα (κάτω μέρος του δέρματος).

Προσδιορίστε το μήκος και την περικοπή


Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα στυλό. Είναι επιτακτικό να εξετάσουμε ποια τσάντα επισκευάζουμε. Στην περίπτωση αυτή, μια καλοκαιρινή τσάντα, με κοσμήματα, είναι σχεδιασμένη για εκδρομές και δεν περιλαμβάνει βαριά φορτία. Ως εκ τούτου, οι χειρολαβές μπορούν να εκτελεστούν πολύ απλά συνδέοντας το κάτω και το ανώτερο τμήμα των πισινών. Αν υποθέσουμε ότι η τσάντα είναι μερικές φορές πολύ φορτωμένη σοβαρά, πρέπει να κάνετε ισχυρότερες λαβές και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό μοντέλο και τεχνολογία. Τώρα πρέπει να συνδέσουμε σταθερά το πάνω και το κάτω μέρος. Χρησιμοποιούμε συνηθισμένη ταινία διπλής όψης. Θα δώσει δύναμη στο προϊόν και θα διευκολύνει τη διαδικασία ραφής.

συνδέστε σταθερά το επάνω και το κάτω μέρος


Είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα θέματα που ταιριάζουν στο χρώμα.

επιλέξτε χρώμα που ταιριάζει με νήμα


Τώρα προσαρμόζουμε το ένα στο άλλο τα τμήματα που είναι συγκολλημένα μεταξύ τους με συγκολλητική ταινία. Το κάνουμε προσεκτικά, χωρίς να σπεύσουμε, έτσι ώστε η γραμμή να φαίνεται τέλεια. Το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από αυτό. Ράψτε τα κενά γύρω από την περίμετρο. Λιώνουμε τους κόμβους με έναν αναπτήρα, τότε η γραμμή δεν ανοίγει. Η φωτογραφία δείχνει σαφώς κονδυλωμένα οζίδια.

Ράψτε το δέρμα


Το δέρμα είναι ραμμένο σε ειδικές μηχανές. Τα μηχανήματα οικιακής χρήσης συχνά αρνούνται να ράψουν το δέρμα (δεν προωθούν το υλικό, το γρανάζι γρανάζι το γρατζουνίζει από κάτω). Επομένως, είναι καλύτερα να δοκιμάσετε πρώτα ένα μικρό κομμάτι του τρόπου με τον οποίο θα αντιδράσει η μηχανή σας. Έχω ραμμένα αυτά τα στυλό πολύ εύκολα, Janome μου ήταν υποστηρικτική αυτή τη φορά. Και αν δεν θέλει να ... σωστά, ας το καταφέρουμε! Σας λέω ένα πολύ χρήσιμο μυστικό: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ ... (μόνο σε κανέναν) ... απλά πρέπει να λιπαίνετε ελαφρά το δέρμα και από τις δύο πλευρές με κρέμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρέμα χεριών. Με την ευκαιρία, τα χειροκίνητα μηχανήματα Podolsky και οι τραγουδιστές τραγουδιστές ταιριάζουν τέτοιου είδους υλικά καλά και χωρίς καμία κρέμα!
Εισάγουμε το ένα άκρο του τεμαχίου στο δαχτυλίδι της τσάντας, το λυγίζουμε και το ράψουμε στην γραφομηχανή από άκρο σε άκρο, ίσως και δύο φορές. Εάν το πόδι του πιεστήρα δεν επιτρέπει τόσο κοντά τη ραφή, τότε ράβουμε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος, και στη συνέχεια αποκολλώνουμε ελαφρώς τους δακτυλίους και τοποθετούμε τις λαβές πάνω τους. Χρειάζεται βοήθεια φίλων εδώ.

ράφουμε


Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 3 περισσότερες φορές και η τσάντα είναι σαν καινούργια!

στυλό έτοιμο

Αντικατάσταση των λαβών στην τσάντα
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων