Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Διακοσμήστε το κερί με χάντρες
Η πυρκαγιά ήταν πάντα κάτι γοητευτικό και γοητευτικό για ένα άτομο. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί από εμάς δεν είναι αδιάφοροι για τα κεριά: μεγάλα, μικρά? κερί, παραφίνη ή γέλη. Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε πολλά κεριά διακοσμημένα με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Αλλά μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το πιο συνηθισμένο κερί τον εαυτό σας, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας χάντρες.

Για εργασία θα χρειαστείτε:

θα χρειαστείτε


• Κερί. Μπορεί να είναι οποιουδήποτε μεγέθους, χρώματος και σχήματος, το κυριότερο είναι να μην πηκτωθεί.
• Χάντρες. Η επιλογή των χαντρών εξαρτάται επίσης από τις προτιμήσεις σας και τη δημιουργική ιδέα που θέλετε να εφαρμόσετε.
• Καλώδιο. Τα σφαιρίδια θα βυθιστούν πάνω σε αυτό, οπότε το πάχος του θα πρέπει να είναι κατάλληλο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γραμμή αλιείας ή ένα νήμα. Το πλεονέκτημα του καλωδίου είναι ότι μπορεί να λυγίσει όπως χρειάζεστε.
• Στυλό και στυλό. Πρώτα, ελέγξτε από το κάτω μέρος του κεριού εάν ένας δείκτης ή δείκτης έχει διαγραφεί από την επιφάνεια του.
• Στεγνωτήρας μαλλιών. Είναι απαραίτητο να μαλακώσετε ("τήξη") λίγο κερί ή παραφίνη. Χρησιμοποιώντας μια ανοικτή φλόγα, όπως ένα άλλο κερί, δεν συνιστάται, καθώς το κερί εργασίας μπορεί να γίνει καπνιστό και να γίνει μαύρο.
Κατ 'αρχάς, με μια πένα αισθητήρα, αντλούμε από το κερί το μοτίβο ή το στολίδι που θέλετε να εφαρμόσετε.

αντλήστε από ένα κερί


Χρησιμοποιώντας μια άδεια ράβδο από ένα στυλό ή άλλο αιχμηρό, αλλά όχι πολύ λεπτό αντικείμενο, επαναλάβετε το μοτίβο έτσι ώστε να σχηματίζονται μικρές "αυλακώσεις" όπου θα τοποθετηθούν τα σφαιρίδια.

αντλήστε από ένα κερί

στοιβάζονται χάντρες


Στο ένα άκρο ενός μικρού τεμαχίου σύρματος κόβουμε έναν κόμπο και βιδώνουμε τις χάντρες.

στοιβάζονται χάντρες


Συνδέουμε το σύρμα με χάντρες στο σχέδιο μας και συμπιέζουμε λίγο στο κερί, αλλά όχι τόσο πολύ που δεν αρχίζει να θρυμματίζεται.

στοιβάζονται χάντρες


Ενεργοποιήστε το στεγνωτήρα μαλλιών και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα πάνω από την περιοχή του κεριού που βρίσκεται σε λειτουργία.

Ενεργοποιήστε το στεγνωτήρα μαλλιών


Για άλλη μια φορά, σφίξτε απαλά τις χάντρες στο ήδη μαλακωμένο κερί. Βεβαιωθείτε ότι οι χάντρες δεν κλίνουν προς τα πλάγια εάν αυτό δεν είναι μέρος των σχεδίων σας.

πατήστε χάντρες

πατήστε χάντρες


Τραβήξτε αργά το σύρμα από τη δέσμη.

πατήστε χάντρες


Τυλίγουμε και πάλι τα σφαιρίδια και επαναλαμβάνουμε την γνωστή "διαδικασία" μέχρι να τελειώσουμε το σχέδιο.

Διακοσμήστε ένα κερί


Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε κεριά για διαφορετικές διακοπές: Πρωτοχρονιά - με την εικόνα των κλαδιών ελάτης και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, το Πάσχα - με ιτιές και πασχαλινά αυγά, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - με καρδιές. Είναι απλό, γρήγορο και μοναδικό.

Διακοσμήστε ένα κερί
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων