Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Κατά το σχεδιασμό ενός συγκροτήματος παιχνιδιών για μια γάτα, δημιουργήθηκε η ιδέα να κατασκευαστεί ένα κρέμασμα στο ισόγειο. Βασικές απαιτήσεις: ελαφριά, ανθεκτική, σταθερή κατασκευή από αυτοσχέδια υλικά. Δεν ήθελα να ξοδεύω επιπλέον χρήματα στη βάση για το σπίτι, το κουτί από χαρτόνι ήταν απίθανο να αντέξει ενεργό χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, το σπίτι θα ήταν βαριά από ξύλινα τεμάχια και κόντρα πλακέ. Ως εκ τούτου, προετοιμάστηκαν τέσσερα πλαστικά μπουκάλια των πέντε λίτρων για το σπίτι, ένα τμήμα από λεοπάρδαλη ύφανση, ένα τμήμα συνθετικού οινοποιείου, γαρνιτούρες, κουβέρτα, κόλλα, νήμα και βελόνα.
Κόβουμε έναν τομέα με ένα πλευρό στις φιάλες, το κύριο πράγμα είναι ότι οι ώμοι του μπουκαλιού και οι άλλες τρεις πλευρές παραμένουν άθικτοι - αυτοί είναι οι μελλοντικοί ενισχυτές και ο σχεδιασμός μας. Τοποθετήστε προσεκτικά ένα ορθογώνιο συνθετικό νιπτήρα σε κάθε μπουκάλι, κάντε πτυχώσεις στον πυθμένα της φιάλης και στους ώμους, ώστε το συνθετικό οινοποιείο να είναι επίπεδο, βελονιά κατά μήκος της άκρης μέσα από το συνθετικό οινοποιείο και το πλαστικό.

Κόψτε τον εμφιαλωμένο τομέα


Στη συνέχεια, το ίδιο ακριβώς, βάζουμε ένα ορθογώνιο fleece στο κομμάτι εργασίας και το αναβοσβήνουμε. Συλλέγουμε τα μπουκάλια όλα μαζί, βιδώνουμε όλες τις αρθρώσεις μέσα από τα υφάσματα και το πλαστικό. Στην τέταρτη φιάλη, πριν την συνδέσετε με τους άλλους, κόψτε την είσοδο, τη γωνία της φιάλης, μην κόψετε το κάτω μέρος της φιάλης, κόψτε μια τρύπα μικρότερης διαμέτρου στο ύφασμα, κάντε μικρά κομμάτια και τραβήξτε την άκρη της εισόδου. Για μεγαλύτερη αντοχή, τυλίγουμε το σπίτι με ταινία αρκετές φορές, με ταινία ενισχύουμε το κάτω μέρος του σπιτιού.

τυλίξτε το σπίτι με ταινία

ενισχύουμε το κάτω μέρος του σπιτιού


Το σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο, σε αυτή τη μορφή τέθηκε σε λειτουργία, στάθηκε όλο το χειμώνα κοντά στην μπαταρία, η γάτα κοιμήθηκε μόνο εκεί, αφού η πλαστική βάση θερμαίνεται γρήγορα και διατηρεί τη θερμότητα πολύ καλά - είναι πάντα ζεστό στο σπίτι, το συνθετικό οινοποιείο θερμαίνεται τέλεια και είναι επίσης συνθετικό winterizer το στρώμα fleece κλείνει τις αρθρώσεις του φιαλιδίου · το σπίτι είναι μαλακό και άνετο.

προετοιμασία σπίτι


Το επόμενο στάδιο είναι η προετοιμασία του σπιτιού για την ενσωμάτωσή του στο συγκρότημα. Πρώτα θα πρέπει να το τελειοποιήσετε.

Τεντώστε το μαλλί του


Ταιριάζει με το μαλλί του. Σιγουρευτούμε μια φαρδιά λουρίδα, το μήκος της οποίας είναι η περίμετρος του σπιτιού, στο σωλήνα, από τη μια πλευρά στρίβουμε την άκρη και στερεώνουμε το, τοποθετούμε το ελαστικό κορδόνι, βάζουμε το σωλήνα στο σπίτι, σφίγγουμε το ελαστικό γύρω από το λαιμό των φιαλών, το στερεώνουμε σφιχτά, αλλά όχι ακραίες. Στη συνέχεια σφίγγουμε λίγο το ύφασμα γύρω από κάθε λαιμό και το βιδώνουμε. Στο κάτω μέρος του σπιτιού στις γωνίες κάνουμε πτυχώσεις και ράβουμε το ύφασμα έτσι ώστε το τρίχωμα να ταιριάζει σφιχτά παντού και δεν υπάρχουν φυσαλίδες. Στην είσοδο της τρίχας, κόβουμε ακριβώς κατά μήκος της άκρης, ράβουμε το ύφασμα με την εσωτερική επένδυση.

Σπίτι


Προσθέτουμε διακοσμητικά τελειώματα στον τόνο του συγκροτήματος παιχνιδιών, στην κάτω άκρη κόβουμε μια λωρίδα χαλιού πλάτους 5 εκατοστών και μια λωρίδα γύρω από την είσοδο, μπορείτε να ράβετε σε λωρίδες για δύναμη. Κόβουμε μικρά τριγωνικά κομμάτια χαλιού στην κορυφή του σπιτιού, στους ώμους των μπουκαλιών, και το σπίτι παίρνει αμέσως μια κομψή και ελαφρώς ασυνήθιστη εμφάνιση.

Σπίτι για τη γάτα


Το τελευταίο στάδιο: κρεμάμε το σπίτι στη ράβδο μεταξύ των σωλήνων του συγκροτήματος πάνω στον ιμάντα από γιούτα, τραβιζόμαστε σφιχτά τις χειρολαβές της φιάλης μεταξύ τους και στερεώνουμε το νήμα. Το σπίτι είναι έτοιμο.

Σπίτι για Kote
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων