Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » »Ψάρια σε ένα πιάτο
Η εφαρμογή γίνεται από ζυμαρικά διαφόρων σχημάτων σε ένα πιάτο. Ως βάση χρησιμοποιήθηκε συνηθισμένη πλαστελίνη για τη δημιουργικότητα των παιδιών.

Ζυμαρικά εφαρμογών


Κίνητρο να δημιουργηθεί χειροτεχνίες μια τεράστια ποικιλία ζυμαρικών στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με διαφορετικό σχήμα και μέγεθος. Είδα σε αυτό ένα μεγάλο εύρος δημιουργικότητας.

Νωρίτερα, είδα πώς χειρίστηκαν τα σιτηρά με παρόμοια τεχνική. Ένα μπουκάλι ή ένα γυαλί ήταν κολλημένο με πλαστελίνη, και στη συνέχεια σχεδιάστηκαν σχέδια από διάφορα δημητριακά. Αποδείχθηκε πολύ ωραία.

Για τα σκάφη μου, πήρα ένα πιάτο. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε γυάλινα, κεραμικά ή πλαστικά πιάτα. Δεν είναι πολύ βολικό να εργάζεστε με πιάτα μίας χρήσης ή πλάκες αφρού και το βλέμμα του τελικού σκάφους είναι χειρότερο. Πήρα τα ζυμαρικά, τα οποία, κατά τη γνώμη μου, ήταν τα πιο κατάλληλα για ψάρια.

Ζυμαρικά εφαρμογών

Παρασκευασμένη πλαστελίνη. Μου αρέσει ο αυτοσχεδιασμός, οπότε το σκίτσο ήταν στο μυαλό μου, αλλά μπορείτε να προετοιμάσετε το περίγραμμα με γυάλινο δείκτη σε ένα πιάτο.

Πρόοδος:

1. Ελαφρώς θερμαινόμενο άργιλο της μπαταρίας (μπορείτε να ζεσταίνετε και να ζυμώσετε στα χέρια σας).
2. Στη συνέχεια έφτιαξε ένα περίγραμμα ψαριών από πλαστελίνη σε ένα πιάτο πάχους περίπου 5 mm. Δεν αξίζει να λερωθεί σε αυτή την περίπτωση, αφού τα μεγάλα ζυμαρικά δεν θα κρατήσουν καλά. Ακριβώς μετά το σκίτσο δεν είναι απαραίτητο. Η υπερβολική πλαστελίνη είναι εύκολο να αφαιρεθεί, και αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε να την αποχρώσετε ελαφρά στη διαδικασία.

Ζυμαρικά εφαρμογών


3. Στη συνέχεια προχώρησε στο "αυτοκόλλητο" ζυμαρικών. Πρέπει να πιέζονται βαθύτερα για να κρατήσουν καλά. Πρώτα πήρε μεγάλα ζυμαρικά, έπειτα γεμίζει το υπόλοιπο χώρο με μικρά κέρατα. Άδειες κόγχες γεμάτες με ρύζι στο μέγιστο. Έκοψα μακρά ζυμαρικά για την ουρά με τα χέρια μου περίπου στο μέγεθος, σε μερικά μέρη έβαλα 2-3 κομμάτια. Μετά τη ζωγραφική και το βερνίκωμα, οι αρθρώσεις γίνονται σχεδόν αόρατες.

Ζυμαρικά εφαρμογών


4. Έχω ζωγραφίσει τα τελικά ψάρια με γκουάς και το μάτι και το στόμα με βερνίκι νυχιών. Φυσικά, είναι ευκολότερο να προχρωματίζετε ζυμαρικά και να χρησιμοποιείτε ήδη ζωγραφισμένα, αλλά στην περίπτωση αυτή υπάρχει λιγότερος χώρος για δημιουργικότητα. Είναι σημαντικό να χρωματίσετε πηλό με παχιά βούρτσα σε παχύ γκουάς σε διαστήματα, διαφορετικά το σκάφος θα φαίνεται ακατάστατο.
5. Το βερνίκωμα είναι ένα υποχρεωτικό και τελικό στάδιο, καθώς το βερνίκι όχι μόνο δίνει λάμψη και καθιστά την εμφάνιση πιο αισθητική, αλλά και φτιάχνει αξιόπιστα την εφαρμογή σε ένα πιάτο. Χρησιμοποίησα βερνίκι για των επίπλων γρήγορη ξήρανση. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε πολύ βερνίκι έτσι ώστε να διαρρέει και να γεμίζει το χώρο μεταξύ των ζυμαρικών. Επιπλέον, έκανα ένα βερνίκι πλάτους 5 mm γύρω από το σκάφος. Καλύψα αυτό το σκάφος με 5 στρώματα, τα οποία έβαλα ως στεγνό. Αρκεί να καλύψετε λιγότερες εφαρμογές ανακούφισης με 2-3 στρώσεις βερνικιού.

Αφού στεγνώσει το βερνίκι, το σκάφος είναι έτοιμο. Λίγοι άνθρωποι, χωρίς να το κοιτάζουν στενά, υποθέτουν ότι ήταν κατασκευασμένο από απλά ζυμαρικά. Η τεχνική είναι πολύ απλή και τα παιδιά μου συμμετείχαν ενεργά στο έργο. Ακόμη και μια 4χρονη κόρη έμεινε χαρούμενος με ζυμαρικά και ζωγράφισε με πινέλο.

Ζυμαρικά εφαρμογών
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων