DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Decoupage - τέχνη προσιτή σε όλους. Για να κάνετε ένα ενδιαφέρον πράγμα που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική, δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις που να ευχαριστούν όλους. Ένα χαριτωμένο στήθος διακοσμημένο με τα χέρια σας μπορεί να γίνει μια αποθήκη για τους θησαυρούς σας ή ένα υπέροχο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Χαριτωμένο στήθος


Για να διακοσμήσετε το στήθος θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά και εργαλεία:
-Μπουφάν ξύλο?
-Χρωματικά χρώματα βαφής.
- Βερνίκι χωρίς χρώματα.
- Βούρτσες με τεχνητά μαλλιά (2 τεμ.).
-Παρακάτω λάμπες.
-Μικρά στρας?
- κόλλα PVA,
- Χαρτοπετσέτες με ωραίο σχέδιο.

θα χρειαστεί


Αρχικά, ζωγραφίστε το στήθος με υδατογραφίες με το χρώμα που σας αρέσει περισσότερο. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα ελάχιστο νερό για αυτό, το δέντρο ακόμα δεν το δέχεται σε μεγάλες ποσότητες.

χρωματίστε το στήθος


Μην ξεχνάτε τις πλευρές και τα εσωτερικά πρόσωπα - θα έχουν το ίδιο χρώμα με την κορυφή του στήθους. Αφήστε το στήθος να στεγνώσει.

Αφήστε το στήθος να στεγνώσει


Τώρα προχωρήστε στο πιο δύσκολο και επίπονο στάδιο - αποκόψτε το μοτίβο κατά μήκος του περιγράμματος. Προκειμένου το σχέδιο να ταιριάζει με την επιφάνεια του στήθους, πρέπει να αποκόπτεται, να μην κόβεται, οπότε αυτό μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο. Για τους ιδιοκτήτες μακριών νυχιών, αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο. Αφήστε ένα περίγραμμα όχι μεγαλύτερο από δύο χιλιοστά.

αποκόπτοντας το περίγραμμα


Οι χαρτοπετσέτες συνήθως αποτελούνται από διάφορα στρώματα και για χειροτεχνίες το στρώμα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λεπτότερο. Αποσυνδέστε τα επιπλέον στρώματα με τα δάχτυλά σας (συνήθως δύο) και αφήστε το πιο λεπτό στρώμα από την εικόνα. Τέτοιες χαρτοπετσέτες κατασκευάζονται στη Γερμανία και πωλούνται συχνά σε εκθέσεις για διακοσμητικές τέχνες. Μερικές φορές μπορείτε να τα δείτε σε βιομηχανικά καταστήματα.

Αποσυνδέστε τα υπερβολικά στρώματα με τα δάχτυλά σας


Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με άλλες χαρτοπετσέτες. Τα περισσότερα σχέδια θα υπάρχουν στο στήθος, τόσο πιο όμορφα, επομένως, θα χρειαστούν αρκετά χαρτοπετσέτες.

διαδικασία με άλλες χαρτοπετσέτες


Τώρα ξεκινήστε να κολλάτε τα σχέδια σε χαρτοπετσέτες. Κάντε αυτό πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε το λεπτό πανί να μην σκιστεί κάτω από την πίεση της βούρτσας.

μοτίβα μοτίβα σε χαρτοπετσέτες


Μέχρι να στεγνώσει η κόλλα PVA, εφαρμόστε ξηρό λάμπες με μια άλλη βούρτσα. Η λάμψη δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ, αλλιώς θα μπλοκάρουν την εικόνα.

στεγνή βούρτσα


Δώστε προσοχή σε όλες τις πλευρικές επιφάνειες του στήθους και εφαρμόστε λάμψη με μοτίβο οπουδήποτε μπορείτε - στις πλευρές και στην πλάτη, γιατί θα είναι πολύ πιο όμορφη.

πούλιες με μοτίβο παντού


Τώρα παλτό το στήθος με άχρωμο βερνίκι. Ένα παλτό δεν θα είναι αρκετό, έτσι ώστε μόλις στεγνώσει το πρώτο παλτό, εφαρμόστε δύο ή τρεις ακόμα.

άχρωμο βερνίκι


Τώρα τοποθετήστε τα στρας στην ελεύθερη επιφάνεια του θώρακα. Μπορούν να συνδεθούν με ξηρό βερνίκι, ή μπορείτε να τα προσαρτήσετε με συνηθισμένη κόλλα ή άχρωμα βερνίκια νυχιών - όπως θέλετε.

βάλτε τα στρας


Μην ξεχάσετε το εσωτερικό του στήθους και βάλτε ένα όμορφο στολίδι από μικρά στρας. Αφού ανοίξετε το καπάκι του θησαυρού σας, το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλο.

μικρό κόσμημα όμορφο στολίδι


Υπέροχο στήθος είναι έτοιμο! Η όλη διαδικασία διαρκεί πολύ λίγο χρόνο, κυρίως όταν το ξοδεύετε για την επεξεργασία των χαρτοπετσετών. Όπως μπορείτε να δείτε, η κατασκευή ενός τέτοιου σκάφους δεν είναι καθόλου δύσκολο, και όλα τα υλικά είναι διαθέσιμα. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική decoupage για να διακοσμήσετε άλλες σκληρές επιφάνειες, και όχι μόνο ξύλινες.

στήθος
Σχόλια (1)
  1. Lamack
    #1 Lamack Οι επισκέπτες 18 Μαρτίου 2014 14:33
    0
    Ωραία δουλειά! Ευχαριστώ για το εργαστήριο!

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων