DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Τι να κάνετε για ένα μακρύ χειμωνιάτικο βράδυ; Μπορείτε να βρεθείτε στον καναπέ με τηλεχειριστήριο και σπόρους ή ποπ κορν, παρακολουθείτε ενδιαφέρουσες ταινίες στην τηλεόραση. Μπορείτε να συνομιλήσετε με φίλους και φίλους στο διαδίκτυο ή να διαβάσετε ενδιαφέροντα και ενημερωτικά άρθρα εκεί, ή μπορείτε να περάσετε αυτόν τον ελεύθερο χρόνο προς όφελος του εαυτού σας και των παιδιών σας, αν τα εισαγάγετε σε αυτό το μάθημα. Ποια είναι η ουσία του; Δεν είναι ένα μυστικό για κανέναν ότι ένα χειροποίητο πράγμα φαίνεται και αποτιμάται κάπως διαφορετικά. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο σχέδιο του διαμερίσματός σας μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα όμορφο do-it-yourself αμπαζούρ νήμα. Ένα πρωτότυπο, μοντέρνο και μοναδικό στην ουσία αμπαζούρ θα κάνει το σπίτι σας ακόμα πιο άνετο και πρωτότυπο. Νήματα για εργασία, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα, ανάλογα με το χρωματικό σχέδιο ολόκληρου του δωματίου και τη γεύση. Πάνω απ 'όλα, ένα τέτοιο αμπαζούρ είναι κατάλληλο για ένα διάδρομο.

Για την εργασία, χρειαζόμαστε:
  • Τα νήματα (σε αυτή την περίπτωση, λευκό και κόκκινο)
  • Μεγάλη τσιγγάνικη βελόνα
  • Μπαλόνι (στρογγυλό)
  • Πλαστικό κύπελλο
  • Ψαλίδι
  • Σύρμα τσοκ
  • Κόλλα PVA


Φωτιστικά υλικά


Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε σωστά το πλαστικό κύπελλο. Για να γίνει αυτό, οι πλευρικοί τοίχοι του γυαλιού διατρυπάται με μια βελόνα και ένα σπείρωμα και ένα σπείρωμα περνά μέσα από αυτό.

τα πλευρικά τοιχώματα του γυαλιού διατρυπάται


Στη συνέχεια χύνεται κόλλα PVA στο γυαλί. Όταν τραβάτε το νήμα μέσα από το γυαλί, θα εμποτιστεί με κόλλα.

χύστε το κόψιμο του νήματος


Τώρα φουσκώνετε το μπαλόνι στο επιθυμητό μέγεθος. Ένας κύκλος πρέπει να τραβηχτεί γύρω από την κορυφή της σφαίρας με έναν δείκτη - αυτά είναι τα όρια της μελλοντικής τρύπας για την τοποθέτηση του αμπαζούρα στο φυσίγγιο.

σχεδιάστε έναν κύκλο


Αρχίζουμε να τυλίγουμε τη σφαίρα με σπείρωμα, περνώντας σταδιακά μέσα από ένα γυαλί με κόλλα. Εδώ πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το νήμα δεν υπερβαίνει τα όρια του κύκλου που τραβάει η μπάλα.

Αρχίζουμε να τυλίγουμε την μπάλα με νήμα


Με τον ίδιο τρόπο το κάνουμε με ένα νήμα διαφορετικού χρώματος (σε αυτή την περίπτωση, κόκκινο). Επιλέγουμε τον αριθμό των στροφών από εμάς, κατά την κρίση μας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι όσο περισσότερες στροφές του νήματος, τόσο χειρότερο θα είναι το αμπαζούρ, θα μεταδίδει φως από τον λαμπτήρα και θα είναι σκοτεινό στο δωμάτιο.

τυλίξτε ένα νήμα με διαφορετικό χρώμα


Αφού ολοκληρώσουμε την περιτύλιξη της σφαίρας με σπείρωμα, πρέπει να ανασταλεί και η κόλλα να αφεθεί να στεγνώσει τελείως. Μετά το στέγνωμα, βγαίνουμε από την μπάλα και αφήνουμε αργά τον αέρα, διασφαλίζοντας ότι το προκύπτον πλαίσιο δεν παραμορφώνεται και δεν κάμπτεται προς τα μέσα, επειδή τα νήματα μπορούν να κολλήσουν στην μπάλα. Αφού απελευθερώσουμε όλο τον αέρα, βγάζουμε την μπάλα από την τρύπα για το φυσίγγιο.

αναστείλει και αφήστε να στεγνώσει εντελώς


Τώρα μένει μόνο να τοποθετήσετε το αμπαζούρ στην κασέτα με ένα καλώδιο και να κρεμάσετε την προκύπτουσα δομή στην οροφή.

DIY αμπαζούρ


Τα νήματα για αμπαζούρ μπορούν να ληφθούν σε διαφορετικά χρώματα. Όσο περισσότερα λουλούδια υπάρχουν σε αυτό, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι. Για μεγαλύτερη αυστηρότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα χρώματα τους, το οποίο είναι πιο κατάλληλο για το διάδρομό σας. PVA κόλλα για αυτό είναι καλύτερο να αγοράσει σε ένα κατάστημα υλικού, είναι ισχυρότερη και πιο αξιόπιστη από τα συνηθισμένα χαρτικά. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια νέα κασέτα με ένα καλώδιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από έναν παλιό λαμπτήρα, στον οποίο η οροφή έχει σπάσει, για παράδειγμα. Η δουλειά θα γίνει ευκολότερα μαζί, ειδικά όταν στρέφεται το νήμα στην μπάλα.
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων