DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » "Superinvention" Δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια χωρίς τύλιγμα μετρητή


ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΜΗ ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟ)
Για φωτισμό, ενεργοποιώντας την τηλεόραση, το ψυγείο, άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Δεν χρειάζεται να "βελτιώσετε το ηλεκτρικό μετρητή, να συνδεθείτε με έναν γείτονα, να αντικαταστήσετε τις υπάρχουσες ηλεκτρικές συσκευές - δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα!"
Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Στο διαμέρισμα, οι ηλεκτρικές συσκευές συνδέονται παράλληλα με το δίκτυο, δεδομένου ότι U = 220 V και συνεχώς σε μέγεθος, τότε κάθε νέα συμπερίληψη αυξάνει την κατανάλωση ρεύματος:


Σας προσφέρουμε μια νέα εφεύρεση. Η ουσία του είναι ότι ένα μέρος του φορτίου τροφοδοτείται μέσω μιας μεγάλης χωρητικότητας C = (10 - 50 μF). Όταν ένα ρεύμα διέρχεται μέσω ενός πυκνωτή, λαμβάνει χώρα μετατόπιση φάσης μεταξύ ρεύματος και τάσης κατά 900. Το ρεύμα στο κοινό κύκλωμα δεν θα είναι πλέον ίσο με το άθροισμα των μεμονωμένων ρευμάτων, αλλά υπολογίζεται από τον τύπο:


δηλ. λιγότερο από το i; = I1 + I2 + .... Σε, χωρίς χωρητικότητα C.

Μπορείτε να τροφοδοτήσετε φωτισμό, συσκευές θέρμανσης, ψυγεία Morozko (χωρίς ηλεκτροκινητήρες), νέες τηλεοράσεις (χωρίς μετασχηματιστή) και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

! ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

Σχόλια (39)
 1. turkishboy
  #1 turkishboy Οι επισκέπτες 31 Μαΐου 2010 03:14
  7
  μπορείτε να δείξετε πώς φαίνεται όλα στο διάγραμμα. Ή μήπως χρειάζεται να πραγματοποιήσετε τη ροή απλά μέσω του συμπυκνωτή;
 2. dimansid
  #2 dimansid Οι επισκέπτες 31 Μαΐου 2010 14:30
  17
  Ρίξτε μια ματιά.
 3. Zinko
  #3 Zinko Οι επισκέπτες 9 Φεβρουαρίου 2011 12:54
  2
  Και ελέγχεται από μόνο του ή είναι θόριο. ίσως υπάρχει μια αλίευση. Εγώ ειδικά εγγραφεί στο site εξαιτίας σας. Απλά δεν καταλαβαίνω αν είναι αλήθεια γιατί δεν υπάρχουν σχόλια από εμπειρογνώμονες των ηλεκτρολόγων που fumbles. περιμένουν σχόλια. χειροκροτήματα
  1. zor
   #4 zor Επισκέπτες 29 Μαρτίου 2018 13:45
   1
   Εγγραφή επίσης λόγω μερικών δροσερό σχέδια. Είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρομαι περισσότερο για την εξοικονόμηση και τη δημιουργία εσόδων από την ηλεκτρική ενέργεια με τη μορφή grub - και ο φίλος μου ο αγρότης απλά: αναρριχεί σε έναν πόλο και κολλάει καλώδια "μετά το ταμείο" αφού οι ηλεκτρολόγοι της συλλογικής γεωργίας αποσυνδέσουν τα καλώδια. Έτσι, αντί για 5 ρούβλια, μετράνε 8,50 p.
   Αλλά ποιος θα σας πει, έχει τα τελευταία 300 μέτρα που πηγαίνουν σε ένα καλώδιο στο έδαφος. Μπορώ να τυλίξω το καλώδιο με ένα καλώδιο και να αφαιρέσω από αυτό; Πώς να το κάνετε αυτό καλύτερα; Λοιπόν, καθαρά θεωρητικά;) Για παράδειγμα, θερμαίνετε το θερμοκήπιο.
  2. Stavr
   #5 Stavr Οι επισκέπτες 18 Απριλίου 2018 12:59
   1
   Για κάθε φορτίο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε την χωρητικότητα του πυκνωτή: για παράδειγμα, έχω 4 λάμπες στην μπανιέρα στην ενσωματωμένη οροφή με συνολική ισχύ 200 βατ. Η χωρητικότητα επιλέχθηκε και αποδείχθηκε ότι ήταν 8 microfarads. 5 χρόνια ήδη εργάζονται.
 4. Abihsot
  #6 Abihsot Οι επισκέπτες 16 Νοεμβρίου 2011 17:45
  18
  Απόλυτη ανοησία: Συνδέστε τη λάμπα μέσω του Conder για την εξοικονόμηση του φορτίου στο κύκλωμα που θα πάρετε 0. Και είναι πολύ πιθανό βραχυκύκλωμα επειδή η αλλαγή θα οδηγήσει σε ανάφλεξη αυτής της συσκευής και το αποτέλεσμα της FIRE. οπουδήποτε και αυτός ο τύπος λόγω της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων είναι απλά φτηνές μαλακίες που αυτόςΚάλεσε την εφεύρεση προφανώς σε μια κατάσταση σκίουρου: Οι άνθρωποι, να είναι λογικοί, μην εκθέτετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας σε κίνδυνο! Ο μηχανικός KIPA Abihsot ξηρό
 5. yts
  #7 yts Οι επισκέπτες 2 Δεκεμβρίου 2011 13:31
  2
  Και ποιος θα σας πει πώς; πού να εδώ με τον συγγραφέα να δημιουργήσει μια σύνδεση δεν είναι σαφής κραυγή
 6. shulc0
  #8 shulc0 Οι επισκέπτες 28 Δεκεμβρίου 2011 18:28
  10
  Προφανώς γαμημένο το Kipovian, αλλά και μηχανικός. ας είναι γνωστό ότι μέσω ενός μη πολικού παλμού το εναλλασσόμενο ρεύμα περνά τέλεια. προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε το συγκολλητικό σίδερο μέσω του κουμπιού (με τη σωστή επιλογή χωρητικότητας, μπορείτε να επιτύχετε λιγότερη θερμότητα του συγκολλητικού σιδήρου). Έχω έναν κινητήρα στην κουκούλα που τροφοδοτείται μέσω 1 microfarad ενεργοποιεί το 1/3 της ισχύος. Και παρόλο που είναι ευκολότερο να διαβάσετε ένα βιβλίο φυσικής
 7. laservis
  #9 laservis Οι επισκέπτες 13 Ιανουαρίου 2012 11:26
  8
  Τα πάντα είναι πολύ απλά, η αντιστάθμιση αντίστασης ισχύος χρησιμοποιείται εδώ, φυσικά, η ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία παράλληλων συσκευών θα καταναλώνεται όπως πριν, αλλά ο μετρητής θα περιστραφεί πιο αργά (μόνο μηχανικά). Η εφεύρεση είναι τόσο νέα όσο ένας λαμπτήρας, για παράδειγμα. Προηγουμένως, δεν χρησιμοποιήθηκαν τέτοια κυκλώματα μεταγωγής, επειδή ήταν δύσκολο να βρεθούν πυκνωτές με επαρκώς μεγάλη χωρητικότητα και υψηλή τάση. Σε ένα μάθημα φυσικής, μας δείχτηκε η λειτουργία μιας τράπεζας πυκνωτών που περιλαμβάνεται σε ένα συμβατικό δίκτυο φωτισμού, τα μεγέθη της μπαταρίας ήταν αξιοπρεπή. Οι τρέχοντες υπολογισμοί που δόθηκαν από τον συγγραφέα του άρθρου, φέτα πολύ μακριά. χειροκροτήματα
 8. βίτα
  #10 βίτα Οι επισκέπτες 20 Απριλίου 2013 23:08
  6
  Abihsot τι είστε μηχανικός; Πιθανότατα είστε κτηνίατρος.ΌΛΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ !!!! Πάρτε έναν πυκνωτή με ρυθμό 100 microfarads για 7 amperes φορτίου.Πυκνωτές για 450-600 βολτ. Ηλεκτρολυτική Μην σκουπίζετε άπληστους εγκεφάλους στους ανθρώπους. Λειτουργεί για μένα με φωτισμό, εξοικονομώ μέχρι 30-40 τοις εκατό για το φωτισμό.
  1. Επισκέπτης Αντρέι
   #11 Επισκέπτης Αντρέι Οι επισκέπτες 12 Μαΐου 2018 10:14 μ.μ.
   0
   πες μου, και έχει 400 δολάρια. Η λάμπα δεν θα καεί;
 9. DOK
  #12 DOK Οι επισκέπτες 3 Ιουλίου 2013 9:08 μ.μ.
  7
  Ένα άλλο διαζύγιο.
 10. cardo
  #13 cardo Οι επισκέπτες 25 Δεκεμβρίου 2013 12:00
  3
  Είναι απαραίτητο να ακούσουμε τη γνώμη των μηχανικών ενέργειας (Vimas έχει δίκιο), αλλά όχι KIPOVTS της ρωσικής πλημμύρας της ακαδημίας αλληλογραφίας της SGA ...
 11. A1adin
  #14 A1adin Οι επισκέπτες 11 Ιανουαρίου 2014 19:36
  3
  ο λαμπτήρας που ενεργοποιείται μέσω ενός μικρού πυκνωτή δεν θα ανάψει με πλήρη φωτεινότητα. υπό μειωμένη τάση αυτό είναι πολύ αισθητό. όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο λιγότερη μετατόπιση φάσης και συνεπώς λιγότερη εξοικονόμηση ενέργειας.
  Επιπλέον, για κάθε ισχύ του λαμπτήρα, μια διαφορετική χωρητικότητα του πυκνωτή θα είναι η βέλτιστη.
  Λοιπόν, η τελική εξοικονόμηση ενέργειας επίσης εξαρτάται ειδικά από το μετρητή. δύο διαφορετικοί μετρητές κατά τη μετατόπιση φάσης θα παρουσιάζουν διαφορετική ισχύ. Παρεμπιπτόντως, όταν χρησιμοποιείτε ένα τέτοιο κύκλωμα, οι ηλεκτρονικοί μετρητές είναι πιθανό να υπολογίσουν περισσότερο ηλεκτρισμό από ό, τι χωρίς αυτό, δεδομένου ότι θεωρούν τις τιμές πλάτους της τάσης και του ρεύματος χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τη μετατόπιση φάσης.
 12. Ο Βάσια ήταν εδώ
  #15 Ο Βάσια ήταν εδώ Οι επισκέπτες 14 Απριλίου 2014 03:53
  3
  Πρέπει να απογοητεύσω: η αντίδραση δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο από έναν πυκνωτή. Απαιτείται επίσης ένα γκάζι. Και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι ένα τόξο μέσα από ένα κενό σπινθήρων ακολουθούμενο από έναν μετασχηματιστή βηματισμού. Το σημείο είναι στη δημιουργία ενός ρεύματος RF που δεν καταχωρεί ένα αμπερόμετρο (wattmeter). Ως μπόνους - μια δέσμη ραδιοπαρεμβολών σε ολόκληρη την περιοχή RF. ("Μπορείς να το κάνεις" - της δεκαετίας του '80, η γεννήτρια Rodin Brovin ... Δεν θυμάμαι ήδη και το ιδιότροπο σχέδιο για σταθερότητα.) ... Υπάρχει μια πιο αξιόπιστη και απλούστερη μέθοδος. : γλώσσα:
 13. Denis
  #16 Denis Οι επισκέπτες 31 Μαΐου 2014 11:04
  4
  είναι δύσκολο να αλλάξει το ημιτονοειδές, το διαζύγιο στο headstock.
  Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΙΣΧΥΟΣ είναι το THING μόνο που χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας
 14. Σεργκέι
  #17 Σεργκέι Οι επισκέπτες 1 Ιουνίου 2014 17:49
  2
  Αποδεικνύεται ότι ανεξάρτητα από το πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε ... έχω ένα κατάστημα με μίσθωση, 50 τετράγωνα. Και υπάρχει ένας τρελός ηλεκτρολόγος από τον ιδιοκτήτη που μηνιαίως φέρει ηλεκτρικούς λογαριασμούς. Ναι, δεν υπάρχει τίποτα, θα πληρώσει, αλλά φέρει λογαριασμούς με υπερεκτιμημένο τιμολόγιο, ακριβώς όπως αυτός δεν αγωνίστηκε μαζί τους, δεν του αρέσει μια απάντηση - κινούνται έξω. Έχουμε λάμπες 52 ημερών εκεί, για 10 ώρες + ατμόπλοιο, γενικά, έψαχνα για μια συσκευή για αποθήκευση.
 15. microb
  #18 microb Οι επισκέπτες 1 Φεβρουαρίου 2015 16:36
  5
  πλήρη ανοησία.
  δεν μπορείτε να εξαπατήσετε τη φυσική
 16. νικολά
  #19 νικολά Οι επισκέπτες 25 Ιανουαρίου 2016 15:32
  14
  Σεργκέι [/ b],
  Βάλτε τους λαμπτήρες LED-τρίβετε τον ηλεκτρολόγο της μύτης. θα αλλάξετε το δωμάτιο, λάμπες μαζί σας ...
 17. Oleg
  #20 Oleg Οι επισκέπτες 4 Ιανουαρίου 2017 20:08
  11
  Αυτό είναι είτε η σκόπιμη βλακεία είτε ο αναλφαβητισμός του συγγραφέα.Πρώτον, το ρεύμα στο κύκλωμα είναι πάντα ίσο με το άθροισμα των μεμονωμένων ρευμάτων και, δεύτερον, το εναλλασσόμενο ρεύμα έχει πάντα στιγμιαίες τιμές (σε συγκεκριμένο χρόνο) του ρεύματος και της τάσης. Επομένως, αν μειωθεί μία στιγμιαία τιμή (για παράδειγμα, στην κορυφή ενός ημιτονοειδούς), τότε η άλλη θα αυξηθεί. Για παράδειγμα, το μηδέν δεν θα είναι πλέον μηδέν. Ο μέσος όρος και η ισχύς θα παραμείνουν αμετάβλητοι. Εάν μόνο λόγω της συμπερίληψης ενός πυκνωτή, η ισχύς του λαμπτήρα μειώνεται και, ως αποτέλεσμα, η συνολική κατανάλωση ρεύματος και ρεύμα. Είναι κρίμα που οι αναλφάβητοι να αναρριχηθούν στο Internet με συμβουλές. Μάθετε τη φυσική και μην ακούτε όλους.
 18. Σεργκέι
  #21 Σεργκέι Οι επισκέπτες 31 Ιανουαρίου 2017 07:34
  5
  για να είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι εφεύρεση. Δεν θέλω καν να μιλήσω περισσότερο
 19. Valery Prusenko
  #22 Valery Prusenko Οι επισκέπτες 26 Νοεμβρίου 2017 10:43
  2
  Έβαλα 5 για την ιδέα. Αλλά από την άποψη των πλεονεκτημάτων στην αποταμίευση, έβαλα 2-α. - μηχανικός ενέργειας.
 20. Επισκέπτης Νικολάι
  #23 Επισκέπτης Νικολάι Οι επισκέπτες 3 Δεκεμβρίου 2017 7:46 μ.μ.
  2
  Ο συγγραφέας είτε δεν καταλαβαίνει καθόλου τη διανυσματική φύση του ηλεκτρικού ρεύματος από την άποψη της μαθηματικής ανάλυσης και της αρχής της λειτουργίας των ηλεκτρικών συσκευών που παράγουν αντιδραστική ενέργεια κατά τη διάρκεια της εργασίας τους ή των παράλογων ανθρώπων που μετακινούνται για να τους ενθαρρύνουν να αγοράσουν «ηλίθια» συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που διαφημίζονται ανοικτούς χώρους του Διαδικτύου. Και μερικές φορές ένας πραγματικά άγνωστος άνθρωπος στο δρόμο, οπλισμένος με, για παράδειγμα, ηλεκτρικά ροδέλες μέτρησης, μπορεί να παρατηρήσει ότι όταν ενεργοποιείται η λεγόμενη συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας, το ρεύμα που ρέει μέσα από το ηλεκτρικό μετρητή μειώνεται. Αλλά το πρόβλημα είναι: με έναν ενεργό ηλεκτρικό μετρητή ενεργής ενέργειας οποιουδήποτε είδους, μηχανικό ή ηλεκτρονικό, ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος, με τις ίδιες συνήθειες, που δεν σώζει αυτή την υπηρεσία κοινής ωφέλειας, δεν θα μειωθεί !!!!! Οι άνθρωποι, απλά εξοικονομούν ενέργεια. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας!
 21. Victor
  #24 Victor Οι επισκέπτες 10 Δεκεμβρίου 2017 11:17
  6
  οι μετρητές θεωρούν μόνο την ενεργό ενέργεια και οι αντιδραστικές δεν μετράνε. Ο πυκνωτής το συσσωρεύει και το επαναφέρει στο δίκτυο, αλλά αν εκφορτιστεί στο φορτίο, τότε ενεργοποιείται και ο μετρητής θα το μετρήσει. έτσι το τυρί είναι μόνο σε ποντικοπαγίδα.
 22. Αλέξανδρος
  #25 Αλέξανδρος Οι επισκέπτες 21 Δεκεμβρίου 2017 11:24
  2
  Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις:
  1) Το δίκτυο και ο μετρητής πρέπει να είναι τριών φάσεων.
  2) Ο μετρητής πρέπει να συνδεθεί σε κύκλωμα 2 φάσεων (το ρεύμα παρακολουθείται σε 2 φάσεις).
  3) Ένας πυκνωτής επαρκώς μεγάλης χωρητικότητας (μη ηλεκτρολύτης, όχι μικρότερος των 50 microfarads). Και θα πρέπει να αναζητήσετε μια επιλογή στην οποία επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας (δηλ., Μεταξύ ποιας από τις φάσεις σύνδεσης του πυκνωτή και μεταξύ των οποίων - το φορτίο)
  4) Το φορτίο πρέπει να συνδέεται μόνο μεταξύ των συρματόσχοινων (δίκτυο 380/220, φορτίο 380V)
  5) Ο πυκνωτής συνδέεται παράλληλα μεταξύ των γραμμικών συρμάτων
  6) Το φορτίο του τριφασικού δικτύου πρέπει να είναι ανομοιογενές.
  Εξοικονόμηση έως και 20%
  για ένα μονοφασικό δίκτυο, ο μετρητής θα δείχνει λιγότερο ανά μονάδα χρόνου, αλλά η ισχύς πέφτει πάνω στον θερμαντήρα, αντίστοιχα, θα λειτουργήσει περισσότερο και τότε θα βγει
  1. Αλέξανδρος
   #26 Αλέξανδρος Οι επισκέπτες 24 Ιανουαρίου 2018 00:56
   11
   Για εξοικονόμηση ενέργειας 100%, αγοράστε ένα μηχάνημα ποδιών ZINGER, γεννήτρια αυτοκινήτων και μπαταρία. Συνδέστε τη γεννήτρια με έναν ιμάντα κίνησης στο σφόνδυλο και στρίψτε, στρίψτε, στρίψτε.
   Και για φωτισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάμπες πυρακτώσεως αυτοκινήτου ή λαμπτήρες LED με βασικό τύπο USB. Τροφοδοτήστε το ψυγείο από το PSU του υπολογιστή.
   Και στρίψτε, στρίψτε, στρίψτε!
   Ενώ τα πόδια σας λειτουργούν, κρατήστε το κεφάλι σας απασχολημένο ανάγνωση βιβλίων για τη φυσική των ηλεκτρονικών, κλπ. κ.λπ.
   Το πιο σημαντικό: οι πιο ανόητες, άχρηστες και, συχνά, επικίνδυνες συμβουλές, όπως η "συμπυκνωτική εφεύρεση", μπορούν να βρεθούν μόνο στο Διαδίκτυο!
   Παραδόξως, όπως φαίνεται, είναι το INTERNET που ενώνει και αντικατοπτρίζει το πιο ανόητο μέρος του πληθυσμού.
   "Sad κορίτσια" (Ostap Bender)
  2. Δ
   #27 Δ Οι επισκέπτες 24 Ιανουαρίου 2018 10:49
   0
   Ανόητες. Στην καθημερινή ζωή υπάρχουν μόνο μετρητές ενεργητικής ενέργειας! Σύμφωνα με το σχήμα, επιτυγχάνουμε μόνο μια μείωση στο ρεύμα λόγω της συμπερίληψης της χωρητικότητας. Και, ως αποτέλεσμα, μια μείωση στην κατανάλωση ενέργειας. Και την ίδια στιγμή, μια μείωση στη φωτεινότητα της λάμψης των λαμπτήρων πυρακτώσεως. Όλα είναι απλά!
  3. Αδελφ ανων
   #28 Αδελφ ανων Οι επισκέπτες 27 Ιουνίου 2018 09:17
   0
   Αυτό είναι σωστό. Μικρή αλλά σημαντική προσθήκη: το φορτίο πρέπει να είναι αντιδραστικό.Λάμπες, σίδερα, θερμαντήρες δεν είναι.

   Σχέδιο - αδιόρθωτη ανοησία. Οι τύποι με έκαναν να γελάσω. Ο ίδιος ο μηχανικός, 23 χρόνια εμπειρίας.
 23. PTsvn
  #29 PTsvn Οι επισκέπτες 19 Φεβρουαρίου 2018 10:51
  4
  Αυτό είναι το περίφημο συνημίτονο του Phi που προηγουμένως αντισταθμίστηκε νωρίτερα στους υποσταθμούς ισχύος.
 24. zor
  #30 zor Επισκέπτες 29 Μαρτίου 2018 13:38
  4
  Έρχομαι εδώ όχι μόνο εξαιτίας των σπιτικών προϊόντων, αλλά και λόγω των σχολίων που είναι πραγματικά χαρά να διαβάσω!)
  Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ηλεκτρολόγοι που δουλεύουν ήδη!). Ισχυρίζονται κοινές αλήθειες και ταυτόχρονα έχουν τέτοιες πλούσιες φαντασιώσεις και επίσης ορκίζονται μεταξύ τους και ασκούν κριτική. Φαίνεται ότι η ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι ποίηση, πρέπει να είναι σαφώς και μακρά γνωστή. Αλλά όχι, πόσοι άνθρωποι, τόσα πολλά σχόλια! Αλλά φοβόμουν να είμαι ηλεκτρολόγος, αλλά αποδεικνύεται ότι σχεδόν όλοι μπορούν να γίνουν ένα. Το κύριο πράγμα είναι να είσαι σίγουρος τι κάνεις. Λοιπόν, όπως είπαμε, δεν μπορεί να γίνει χωρίς μια «αρχική θολότητα» στα νέα σχήματα. Δεν έχω τίποτα ενάντια στις συζητήσεις, με ενδιαφέρει πολύ να τις διαβάσω!
  Φαίνεται ότι διαβάζετε και αυτό είναι σωστό: διαβάζετε την επόμενη, που ονομάζει τον προηγούμενο ως κοβάλτιο - φαίνεται να είναι σωστός! Ο τρίτος αποκαλούσε τους δύο ανόητους και ταυτόχρονα υποστήριξε - αν δεν διαβάσετε τα δύο πρώτα, είναι επίσης σωστό))
  Όχι, σοβαρά, προχωρήστε, διαφορετικά κανένας από εμάς δεν θα μάθει τίποτα!))
  Λοιπόν, αναρωτιέμαι - αυτός θα είναι ο αρχικός καπνός σε αυτό το κύκλωμα, ή όχι;
 25. Καθένας 2
  #31 Καθένας 2 Οι επισκέπτες 15 Απριλίου 2018 13:42
  2
  Ο συντάκτης του άρθρου θα έκανε καλά να μάθει να διαβάζει και να γράφει. Τόσο στη γραφή όσο και στη φυσική του σχολείου.
  1. Επισκέπτης Γιούρι
   #32 Επισκέπτης Γιούρι Οι επισκέπτες 24 Ιουνίου 2018 1:58 μ.μ.
   0
   Ο ηλεκτρικός μετρητής μετρά την ενεργό ενέργεια και συνεπώς η ενεργοποίηση του πυκνωτή δεν θα αποφέρει καμία εξοικονόμηση, ο μετρητής θα υπολογίσει την ενέργεια που καταναλώνει η λάμπα. Η μετατόπιση φάσης δεν θα επηρεάσει την κατανάλωση.
   1. Αδελφ ανων
    #33 Αδελφ ανων Οι επισκέπτες 27 Ιουνίου 2018 09:21
    0
    Η λάμπα δεν δίδει άεργο φορτίο. Ένας πυκνωτής, εκτός από την άχρηστη εξουδετέρωση ισχύος, δεν θα βοηθήσει. Ο μετρητής μετράει το ενεργό φορτίο (μονοφασική). Αλλά αν είναι μόνο μηχανικό. Ηλεκτρονικά θεωρούν τέλεια ψέματα σε δυνάμεις μέχρι 300 watt. Είδα με τα μάτια μου πώς με ισχύ 120 W ο ηλεκτρονικός μετρητής υπερεκτίμησε τις αναγνώσεις κατά 3 φορές. Είναι αλήθεια ότι αυτό είναι από άλλη όπερα.
    1. Επισκέπτης Αλέξανδρος
     #34 Επισκέπτης Αλέξανδρος Οι επισκέπτες 18 Ιουλίου 2018 18:44
     1
     1. Ο πυκνωτής σε αυτό το κύκλωμα περιορίζει πραγματικά το ρεύμα στο ενεργό φορτίο, καθιστώντας όλο το φορτίο ενεργό-χωρητικό.
     2. Σύγχρονοι μετρητές μετρούν την πλήρη ισχύ, τα παλαιά (ηλεκτρομηχανικά) που μετριούνται μόνο ενεργά. Δεν πειράζει μετρητές τριών ή μονοφασικών.
     3. Οποιοσδήποτε μετρητής διαθέτει μια ζώνη μέτρησης ρεύματος εργασίας, η οποία είναι συνήθως γραμμένη στους μετρητές (για παράδειγμα, 5-50 Α). Εάν ο μετρητής είναι 5-50 Α, τότε σε αυτή τη ζώνη έχει μια κατηγορία ακριβείας που αναφέρεται στο μετρητή (1,0 ή 2,0 - για σύγχρονους μετρητές). Εάν το ρεύμα φορτίου πέφτει εκτός αυτής της ζώνης, τότε οι μετρήσεις του μετρητή δεν ταιριάζουν στην υποδεικνυόμενη κατηγορία ακρίβειας. Για παράδειγμα, εάν είχατε 300 W (πρόκειται για ρεύμα 1,4 A), τότε το σφάλμα μέτρησης για το μετρητή είναι 5-50 A, η τάξη 2.0 μπορεί να είναι έως και 10%. Αλλά 2 ή 3 φορές - αυτό δεν μπορεί να είναι. Τώρα, εάν ο μετρητής σας έχει σχεδιαστεί για να μετρά υψηλές δυνάμεις (100-200 kW) και να συνδέεται μέσω CT, τότε όταν μετράτε χαμηλές ισχύς το σφάλμα θα μπορούσε να είναι 5 ή περισσότερες φορές.
 26. Manuel
  #35 Manuel Οι επισκέπτες 5 Ιουλίου 2018 2:55 μ.μ.
  2
  Ήμουν φθαρμένος με αυτό το shemka. Ένας εφιάλτης. Ωστόσο, κάτι συνέβη. Τροφοδοτείται μέσω ενός αγωγού 70 mkf πλάκας 450 V 1000 Watt. Αρχικά μετρήθηκε η κατανάλωση χωρίς Conder. Και τότε, με τον Conder. Εξοικονομήστε 70%. Ο Conder δεν πρέπει να είναι ηλεκτρολυτικός.
  Υπάρχει ένα σφάλμα στο κύκλωμα. Κάθε καταναλωτής πρέπει να τροφοδοτείται μέσω ενός πυκνωτή.
  Ποιο είναι το σημείο. Η ανισορροπία φάσης δημιουργεί δυναμικό στο ουδέτερο σύρμα. Και κατευθείαν στα τερματικά μετρητών, η πιθανή διαφορά αλλάζει. Όσο υψηλότερο είναι το φορτίο, τόσο μικρότερη είναι η διαφορά δυναμικού μεταξύ φάσης και μηδέν στο μετρητή.
  Η μέτρηση με το φορτίο έδειξε διαφορά δυναμικού 130 volts μεταξύ μηδέν και γείωσης.
  Κατά τη γείωση του ουδέτερου καλωδίου, το κύκλωμα δεν λειτουργεί. Το μηδέν μου δεν είναι βάσιμο, αλλά οι περιπτώσεις όλων των καταναλωτών είναι γειωμένες.
  1. Επισκέπτης Αλέξανδρος
   #36 Επισκέπτης Αλέξανδρος Οι επισκέπτες 18 Ιουλίου 2018 18:31
   4
   Μανουήλ, καταλαβαίνετε τι γράφετε; Μου φαίνεται - όχι. Τι μέτρησες αυτές τις εξοικονομήσεις; Το σχέδιο είναι παραληρητικό. Με την ευκαιρία, δεν διώκεται σύμφωνα με το νόμο, όπως γράφει ο συγγραφέας.Αν εισαγάγετε ένα μεγάλο χωρητικό φορτίο στο δίκτυο, τότε η μετατόπιση φάσης του ρεύματος κατά 90 βαθμούς θα μειώσει το ενεργό στοιχείο της ενέργειας που καταναλώνεται στο δίκτυο. Ήταν το ενεργό συστατικό που μετρήθηκε με παλιούς ηλεκτρομηχανικούς μετρητές, οι οποίοι επιπλέον είχαν τάξη ακριβείας 5 ή 10%. Σύγχρονοι μετρητές μετρούν τη συνολική ισχύ, τι είδους φορτίο στο δίκτυο δεν έχει σημασία για αυτούς, δεν μπορείτε να τους ξεγελάσετε. Με την ευκαιρία, το πλακάκι σας είναι ένα καθαρά ενεργό φορτίο, η αντίσταση του οποίου είναι 48,4 Ohms. Η αντίσταση (χωρητική) του πυκνωτή σας είναι 45,5 ohms. Το κεραμίδι σας δεν ζεσταίνεται, γιατί ο πυκνωτής περιορίζει το συνολικό ρεύμα. Αυτό είναι το μυστικό της αποταμίευσης που κάνατε με κάποιο τρόπο. Επομένως όλα αυτά είναι ανοησίες των αγράμμων κουλιμπίνων. Εάν δεν θέλετε να μελετήσετε το TOE, διαβάστε το «Παραμύθι των Τριών» από τους αδελφούς Strugatsky - αυτό είναι για ανθρώπους σαν εσάς και τον συγγραφέα αυτής της «εφευρέσεως».
 27. Βαλέρι
  #37 Βαλέρι Οι επισκέπτες 29 Αυγούστου 2018 15:30
  0
  τα σύγχρονα φορτία στην καθημερινή ζωή καταναλώνουν από το δίκτυο εκτός από την ενεργή ισχύ (ενέργεια)
  που εξυπηρετεί μόνο τον καταναλωτή (άτομο) και την απώλεια θερμότητας. τρεις ακόμα εξουσίες (Energies)
  που εξυπηρετεί μόνο τον συνδεδεμένο εξοπλισμό - βάσει της αρχής λειτουργίας του
  είναι επαγωγική. χωρητικό και παραμόρφωση (ρεύμα ή τάση) αλλά ....
  όλοι οι οικιακοί μετρητές μπορούν να μετρήσουν μόνο το έργο που εκτελείται από συνδεδεμένο εξοπλισμό,
  δηλ. την ενεργή ισχύ (ενέργεια) και όλες τις απώλειες θερμότητας
  σε αυτή την περίπτωση, οι νόμοι (φύση) της ενέργειας και της ισχύος διατηρούνται πάντα ... πληρωμή με μετρητή
  1. Επισκέπτης Igor
   #38 Επισκέπτης Igor Οι επισκέπτες 9 Δεκεμβρίου 2018 17:08
   0
   Παρεμπιπτόντως, χρησιμοποίησα επίσης αυτό το κύκλωμα και η λυχνία διόδων αναβοσβήνει λιγότερο συχνά στον πάγκο, πράγμα που σημαίνει ότι ο μετρητής άρχισε να αναφέρει το μισό, το οποίο χρειάζονταν.
 28. Lyokha
  #39 Lyokha Οι επισκέπτες 9 Απριλίου 2019 18:24
  1
  Γαμώτο γέρος, απλά μαλακίες ...

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων