Κάνε τον εαυτό σου
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Μερικές φορές, για να επισκεφθούμε κάποιον ή για γενέθλια, σκεφτόμαστε για πολύ καιρό το τι πρέπει να δώσουμε. Συχνά συμβαίνει ότι αυτό το άτομο έχει ήδη όλα όσα χρειάζεται. Σε τέτοιες στιγμές, ιδέες για δώρα που γίνονται με το χέρι βοηθούν έξω. Μπορεί να μην είναι ακριβό ή κομψό, αλλά πάντα χαριτωμένο, ευγενικό και δημιουργώντας αίσθημα ηρεμίας.
Μία από αυτές τις ιδέες μπορεί να είναι ένα αρωματικό tildo - μια αρκούδα ραμμένη με το χέρι. Δεν θα είναι δύσκολο να το καταφέρετε, και αν έχετε παιδιά, τότε και αυτοί μπορούν να λάβουν μέρος.

Έτσι, για την αρκούδα, χρειαζόμαστε:
• Υφάσματα (ιδανικά λινάτσα ή δύο κλωστές, αν όχι, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν λινά ή βαμβάκι)
• Συμπληρωματικό υλικό (ξύλινο φινίρισμα, συνθετικό ηλιοθεραπευτήριο, συνθετικό οινοποιείο)
• Βελόνα και νήμα
• ψαλίδι
• Παραγωγή τσαγιού
• στιγμιαία καφέ
• Σκόνη κακάου
• Βανιλλίνη
• Βούρτσα
• Στυλό και χαρτί

που χρειάζονται για το μαγείρεμα


1) Σε χαρτί, σχεδιάστε ένα σκίτσο του αρκουδάκι. Αμέσως σημειώστε τον τόπο όπου θα γεμίσουμε το παιχνίδι με πολυεστέρα και θα το κόψουμε.

σχεδιάστε ένα σκίτσο


2) Εφαρμόζουμε ένα μοτίβο στο ύφασμα, τον κύκλο και το κόψιμο, αφήνοντας γύρω από ολόκληρη την περίμετρο του επιτρεπόμενου παιχνιδιού για ραφές 0,5 cm.

Εφαρμόζουμε ένα μοτίβο


3) Διπλώστε τα μοτίβα με την εμπρόσθια πλευρά μεταξύ τους. Σε μια ραπτομηχανή ή μη αυτόματα ράψτε τα μισά του αρκουδάκι. Μην ξεχάσετε να αφήσετε μια μικρή τρύπα για να βγείτε έξω και να κόψετε τα επιδόματα σε στρογγυλεμένες θέσεις στα πόδια έτσι ώστε οι ραφές να μην φουσκώνουν.

Προσθήκη μοτίβων


4) Τώρα βγάζουμε το παιχνίδι και το γεμίζουμε με ένα συνθετικό οινοποιείο, το τοποθετούμε προσεκτικά με ένα ραβδί ή μολύβι. Αφού ευθυγραμμιστεί το υλικό πλήρωσης και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρατυπίες, ράβουμε την τρύπα με μια κρυφή ραφή.

γεμίζουμε με πολυεστέρα


5) Το επόμενο βήμα είναι να ζωγραφίσετε τη μικρή αρκούδα. Για να γίνει αυτό, ανακατέψτε τον καφέ, τα φύλλα τσαγιού, το κακάο και τη βανιλίνη. Πολύ εύκολα, πρακτικά χωρίς πίεση, με μια βούρτσα, εφαρμόστε το μίγμα στο ύφασμα.

αρκουδάκι ζωγραφική


6) Μετά τη ζωγραφική στη γωνία του αρκουδάκι, βγάλτε ένα βρόχο και κρεμάστε το για να στεγνώσει στο φούρνο. Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά σε μια ήσυχη φωτιά. Είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η αρκούδα δεν καίγεται.

κρεμάστε να στεγνώσει


7) Μόλις στεγνώσει η μικρή αρκούδα, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ρύγχος για αυτό. Τα ακρυλικά χρώματα είναι ιδανικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο αδιάβροχο eyeliner. Και τώρα η αρκούδα μας είναι έτοιμη να ευχαριστήσει τη νέα ερωμένη με άρωμα καφέ και σοκολάτας.

Αρωματική Tildo Bear


P.S. Και αν το βάζετε κοντά στο μαξιλάρι για τη νύχτα, τότε μόνο τα ευχάριστα και καλά όνειρα θα ονειρεύονται.

να το κάνεις μόνος σου
Σχόλια (1)
  1. αισθήματα
    #1 αισθήματα Οι επισκέπτες 25 Νοεμβρίου 2013 09:25
    1
    Τι τρομακτικό. Brrrrr ....: wassat:

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων