DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
Πείτε μου, αγαπητοί αναγνώστες, σκεφτήκατε να ρίχνετε πλαστικά μπουκάλια από τη λεμονάδα στο δοχείο που ρίχνετε όχι μόνο χρήματα με το δικό σας χέρι αλλά και θαυμάσιο υλικό που θα μπορούσε να προσθέσει την άνεση και τη διαταγή σας σπίτι; "Ναι, καλά," λέτε, "συσσωρεύουν μόνο σκουπίδια!" Και θα κάνετε λάθος. Εκτός από τον άμεσο σκοπό της - την αποθήκευση και τη μεταφορά όλων των ειδών υγρών, μετατρέπονται εύκολα σε όλα τα χρήσιμα πράγματα στο νοικοκυριό. Για παράδειγμα, σε βάζα για την αποθήκευση δημητριακών, καλλυντικών τσαντών, τσαντών, βάζων, σουβέρ, κοσμημάτων, διαφόρων τα έπιπλα. Κατασκευάζουν σπίτια και βάρκες από αυτά, χρησιμοποιούνται ευρέως στη διακόσμηση. Σήμερα σας προτείνω να δημιουργήσετε ένα μικρό banquette για τη ζώνη του διαδρόμου ή ένα φυτώριο και ταυτόχρονα ένα λειτουργικό κουτί για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων (παιχνίδια, μπουλόνια, κλωστές κλπ.). Για να γίνουν τέτοια πολυλειτουργικά έπιπλα είναι μέσα στη δύναμη του καθενός. Θα προσπαθήσουμε;

Απαιτούμενα υλικά


Υλικά και εργαλεία:
1. Πλαστικοί κύλινδροι - 7 τεμάχια
2. Κολλητική ταινία ευρεία
3. Μικρά κομμάτια πλαστικών πλαισίων (ή παχύ χαρτόνι) - 2 τεμάχια
4. Πανάκι - περίπου μισό μέτρο
5. Κάθε νήμα
6. Νήμα και βελόνα
7. Ψαλίδι
8. Κόφτης
9. Ελαστική ταινία για χρήματα
10. Μαρκαδόρος
11. Σίδερο συγκόλλησης
12. Άγκιστρο
13. Χάρακας
14. Sintepon - 20 cm.
15. Κόλλα (Στιγμή, Τιτάνιο)

πλαστικά μπουκάλια


Αρχικά, πλένουμε όλα τα μπουκάλια από τις ετικέτες και τα υπολείμματα κόλλας. Για να το κάνετε αυτό, βυθίστε τους για μια ώρα στο μπάνιο, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε σκόνη καθαρισμού για να τα πλύνετε. Περιμένετε να στεγνώσουν τα μπουκάλια και να φτάσουν στη δουλειά.

γραμμή κοπής


Χρησιμοποιώντας ένα χάρακα και δείκτη, σημειώστε το επιθυμητό ύψος (έχω 24 εκατοστά). Βάλτε μια λάστιχο στη φιάλη για χρήματα και, για άλλη μια φορά, ελέγξτε το ύψος γύρω από ολόκληρη την περιφέρεια, τραβήξτε προσεκτικά μια γραμμή κατά μήκος της λαστιχένιας ζώνης. Γιατί είναι απαραίτητο αυτό; Το γεγονός είναι ότι όλα τα μπουκάλια ΡΕΤ έχουν διαφορετικό σχήμα και αν τα κόψετε απλά κατά μήκος της άνω άκρης, τότε η άκρη δεν θα είναι επίπεδη. Χρειαζόμαστε την ίδια κοπή και ύψος.

πλαστικό μπουκάλι


Τώρα παίρνουμε τον κόπτη και πρώτα κόψουμε το πάνω μέρος της φιάλης σε απόσταση 0,5 cm πάνω από τη γραμμή και στη συνέχεια το κόψουμε προσεκτικά κατά μήκος της γραμμής με ψαλίδι.

Κόψτε τα μπουκάλια


Ανοίγουμε και πάλι ελαστική ζώνη και τραβήξουμε μια άλλη γραμμή 1 cm κάτω από την περικοπή. Αυτό θα είναι το επίπεδο για την καύση οπών.

στο κάτω μέρος της φιάλης


Χρησιμοποιώντας ένα συγκολλητικό σίδερο ή ένα κερί που θερμαίνεται από ένα κερί ή ένα στέλεχος, κάνουμε τρύπες κατά μήκος της γραμμής που έχουν τραβηχτεί σε απόσταση μισό εκατοστό το ένα από το άλλο. Λάβετε υπόψη ότι οι οπές πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να επιτρέπουν στο άγκιστρο της επιλογής σας να περάσει μέσα από αυτές.

τρύπες στη βάση

βιδώστε την ταινία

βιδώστε την ταινία

συνδέστε την κορδέλα

συνδέστε την κορδέλα

συνδέστε την κορδέλα

συνδέστε την κορδέλα

συνδέστε την κορδέλα


Να συνδέσετε την κορυφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή ή να καλύψετε την κορυφή με μια λωρίδα υφάσματος. Πώς θα είναι πιο εύκολο και πιο βολικό για εσάς.

συνδέστε την κορδέλα


Συνεχίζουμε να στερεώνουμε τα μπουκάλια μαζί. Τυλίγουμε δυο κυλίνδρους με ταινία, πρώτα από κάτω, έπειτα από πάνω. Κατά το περιτύλιγμα, βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά στερεωμένα, αλλά μην παραμορφώνετε.

από πλαστικό μπουκάλι

από πλαστικό μπουκάλι

Δεσμευόμαστε με ταινία

Βάζετε τις φιάλες με ταινία


Έχουμε 2 ζεύγη φιάλες και 1 τρίκλινο. Συνδέουμε τα. Ένα προς ένα.

Χρησιμοποιώντας μια βελόνα και ένα νήμα, ράφουμε το άνω μέρος των φιαλών μαζί, αφαιρώντας έτσι τα κενά και τις τρύπες.

στροφή

ράψαμε ταπετσαρία ενός σκαμπό με επένδυση

ράψαμε ταπετσαρία ενός σκαμπό με επένδυση


Παίρνουμε τις διακοσμήσεις πλαστικών πλακών (ή χαρτονιού) και περιστρέφουμε το κάτω μέρος του κουτιού μας. Θυμηθείτε να κάνετε ένα μικρό επίδομα. Φέρτε το προκύπτον περίγραμμα στο σχήμα ενός κύκλου. Χρησιμοποιώντας ένα φακό, κόψτε προσεκτικά.

κόψτε τις φιάλες προς τα κάτω


Η τομή στο κάτω μέρος και το κάλυμμα πρέπει επίσης να ασφαλίζονται με ταινία.
Κόψτε τα μπουκάλια προς τα κάτω.

βάλτε έναν πολυεστέρα γεμίσματος πάνω στο καπάκι


Τοποθετούμε στο καπάκι ένα μικρό κομμάτι πολυεστέρα που γεμίζει και, χωρίς πολύ πίεση, κολλάει.

ράβουμε συνδετήρες

συστροφή


Ενώ η κόλλα στεγνώνει, ράβουμε το γεμισμένο σκαμνί. Για να γίνει αυτό, θα κόψουμε από οποιοδήποτε ύφασμα λωρίδα ίση με τον όγκο των οθωμανών και 3 κύκλους κατά μήκος της διαμέτρου του πυθμένα και του καλύμματος. Μην ξεχνάτε τα δικαιώματα ραφής και το ύψος του πίνακα. Ράψτε σε μια γραφομηχανή ή χειροκίνητα, κλείνοντας πρώτα την λωρίδα σε ένα κύκλο και, στη συνέχεια, αλέθουμε το προκύπτον κομμάτι στον κύκλο.Θα το βγάλουμε έξω, θα το βάλουμε στα μπουκάλια μας και θα βγάλουμε προσεκτικά το προκύπτον κάλυμμα στην πάνω ταινία.

μόνο το μισό βελονιά τις λεπτομέρειες

Πάγκος για την αποθήκευση λεπίδων

το κάνετε μόνοι σας


Για το καπάκι, ράβουμε μόνο τα μισά μέρη, τα βγάζουμε, τα βάζουμε στη βάση με το συνθετικό οινοποιείο και τα βάζουμε με το χέρι στο τέλος.

συνδετήρες για κάλυμμα

ράβουμε συνδετήρες για ένα κάλυμμα


Βγάζουμε συνδετήρες για το καπάκι από ένα μικρό ορθογώνιο ύφασμα και το χρησιμοποιούμε για να συνδέσουμε το κάτω μέρος και το πάνω μέρος.

σατέν κορδέλα

ραμμένο σε σατέν κορδέλα


Κόβουμε περίπου μισό μέτρο από τη σατέν κορδέλα και, αναδιπλώνοντάς το στο μισό, ράβουμε στο καπάκι - αυτές θα είναι δεσμοί έτσι ώστε το καπάκι να είναι κλειστό και να μην ανοίγει όταν το θέλει. Ένα άλλο κομμάτι ταινίας (5 - 7 εκ.) Είναι ραμμένο με δακτύλιο στο κάτω μέρος του προϊόντος. Βάζουμε την κορδέλα στο δαχτυλίδι, συνδέουμε ένα τόξο και ... voila.
Μπορείτε να το διακοσμήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ή μπορείτε να το αφήσετε όπως είναι. Μπορεί να αντέξει το βάρος ενός ενήλικα και, αν επισυνάψετε στυλό σε αυτό, γίνεται φορητό και απλά δεν αντικαθίσταται στο νοικοκυριό.
Ο πάγκος είναι έτοιμος.

Ο πάγκος είναι έτοιμος

Ο πάγκος είναι έτοιμος για την αποθήκευση λεπίδων
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων