DIY το κάνετε μόνοι σας
Μάστερ μαθήματα, οδηγίες, χρήσιμες συμβουλές, συνταγές.
» » » »Σκουλαρίκια κατασκευασμένα από πολυμερή πηλό
Θυμάσαι πώς μάθατε να γλυπτάτε από πλαστελίνη στην παιδική σας ηλικία; Τόσες πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά όλοι τους, κατά κανόνα, τελείωσαν με βρώμικα χέρια και ανεκπλήρωτες προσδοκίες. Σήμερα, υπάρχει μια μεγάλη εναλλακτική λύση για όλα αυτά τα βραχύβια προϊόντα πλαστελίνης - πηλό πολυμερούς. Χάρη σε αυτό το υλικό, μπορείτε να φτιάξετε όμορφο και πρωτότυπο κόσμημα που θα σας ευχαριστήσει για περισσότερο από ένα χρόνο.

Και έτσι, για τη δημιουργία σκουλαρίκια από πολυμερές πηλό, χρειαζόμαστε:
1. Πήλινο πολυμερές πηλό Cernit (Cernit) - μπλε και άσπρο;
2. Οδοντογλυφίδες.
3. Ένα κοφτερό μαχαίρι (ή όπως η λεπίδα μου για ένα χαρτικά μαχαίρι)?
4. Αξεσουάρ για σκουλαρίκια.
5. Και ένα λευκό φύλλο χαρτιού (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γυαλί ή άλλη καθαρή και λεία επιφάνεια).
6. Μια πρέζα αλάτι?
7. Και, φυσικά, έμπνευση (γιατί χωρίς αυτό, πουθενά!).

σκουλαρίκια υλικά


Και έτσι, έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα υλικά, αρχίζουμε να δημιουργούμε! Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να θερμάνουμε τον πηλό έτσι ώστε να γίνει πιο μαλακό και πιο ελαστικό. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε ένα κομμάτι λευκού πηλού και αρχίστε να το ζυμώσετε με τα χέρια σας. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά κουραστική, οπότε είστε υπομονετικοί (για να επιταχύνετε τη διαδικασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μαλακτικό για πηλό). Αφού θερμαίσετε τον πηλό στα χέρια σας, μπορείτε τελικά να ανεβάσετε δύο μικρές μπάλες (λίγο λιγότερο από ένα εκατοστό). Τώρα αυτές οι μπάλες πρέπει να τυλίγονται σε χοντρό αλάτι - αυτό θα δώσει στις χάντρες ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, πρέπει να τρυπηθούν με οδοντογλυφίδες και να παραμείνουν στην άκρη, σε αυτό το στάδιο δεν τους χρειαζόμαστε πλέον.

πολυμερούς πηλού


Τώρα αρχίζουμε να γλυπτάμε τα μικρά. Όπως και την τελευταία φορά, μαλακώνουμε τον πηλό στα χέρια μας. Αρχικά σκαλίζουμε μια σφαίρα (1 εκ.) - αυτό είναι το μελλοντικό κεφάλι. Παίρνουμε ένα κομμάτι πηλού λίγο μεγαλύτερο (1,5 εκατοστά) και επίσης ανεβαίνουμε την μπάλα (αν δεν είναι ακόμη και δεν είναι τρομακτικό) - αυτό είναι το σώμα της αρκούδας.

πολυμερείς πήλινες μπάλες


Συνδέουμε το κεφάλι με το σώμα.

πολυμερείς πήλινες μπάλες


Συμφωνώ, ενώ αυτό μοιάζει λίγο με μια αρκούδα, ως εκ τούτου, επισυνάπτουμε τέσσερις ταυτόσημες μπάλες (0,5 cm) στον κορμό - εκεί εμφανίστηκαν τα πόδια του αρκουδάκι. Αλλά εξακολουθεί να στερείται αυτιών και ρύγχους. Ως εκ τούτου, παίρνουμε ένα κομμάτι πηλού (0,5 cm), κυλάμε την μπάλα και το κόβουμε στο μισό, κάνοντας μια οριζόντια γραμμή με μια οδοντογλυφίδα. Συνδέουμε τα προκύπτοντα αυτιά στο κεφάλι. Στη συνέχεια κόψτε ένα άλλο κομμάτι πηλού, ζυμώστε και ισιώστε ανάμεσα στα δάκτυλα. Θα πρέπει να πάρετε ένα μικρό επίπεδο οβάλ, πρέπει επίσης να σχεδιάσετε μια κάθετη γραμμή στη μέση με μια οδοντογλυφίδα. Συνδέουμε το προκύπτον ρύγχος στο κεφάλι. Η αρκούδα είναι έτοιμη!

πολυμερών πηλών


Τώρα προσαρμόζουμε τα εξαρτήματα (εκτός από το Schwenz) και στείλουμε το προϊόν μας για ψήσιμο στο φούρνο. Ο χρόνος και η θερμοκρασία που απαιτούνται για το ψήσιμο του πηλού συνήθως αναγράφονται στη συσκευασία. Ψήνω το προϊόν για 30 λεπτά σε θερμοκρασία 130 μοίρες. Μετά το ψήσιμο του προϊόντος, χρειάζεται ακόμα να κρυώσει για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς ο θερμός πηλός είναι πολύ εύθραυστος. Μην ξεχνάτε ότι οι λευκές χάντρες είναι ακόμα σε αλάτι, γι 'αυτό βυθίζουμε σε κρύο νερό (αυτό δεν θα επηρεάσει την ποιότητα του προϊόντος), το αλάτι διαλύεται και βλέπουμε ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες χάντρες μπροστά μας. Τώρα οι χάντρες και οι αρκούδες ενώνονται μεταξύ τους. Και το τελευταίο βήμα είναι να εξασφαλίσουμε το shvenz. Όλα τα σκουλαρίκια μας είναι έτοιμα. Φορέστε στην υγεία!

Πολυμερή σκουλαρίκια από πηλό

DIY πολυμερή πηλό σκουλαρίκια
Σχόλια (0)

Διαβάστε επίσης

Κωδικοί σφαλμάτων για πλυντήρια ρούχων