DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Tesla Transformer på Kachera Brovina fra 220 volt
I denne artikel vil jeg tale om, hvordan man gør Kachrov Brovina relativt lille strøm med det samme sæt dele. Så hvad er en "kacher", det er i bund og grund en slags Tesla-spole, som jeg er en resonanttransformator, som du kan få en enorm højfrekvensspænding og derfor et stærkt elektromagnetisk felt, der har ret interessante egenskaber. Og så overlader vi ordene og går videre til selve installationsmonteringsprocessen.
Men selvfølgelig, inden du samles, skal du forstå, hvordan det fungerer, og hvad det samles fra.
Her er installationsdiagrammet.


Kredsløbet er drevet af en 220 V netværksspænding, der, før den går direkte til hovedgenerordelen, udbedres gennem D1-dioden og sænkes ved hjælp af en choke, jeg brugte en 12 volt transformer, der er tændt med en 220 vikling, med andre ord, vi tager to ledninger, som netværket er forbundet til transformatoren 220 og en af ​​dem er også forbundet til 220, og den anden går til strømkvalitet til kondensator C1. Lad os nu gå videre til modstande, R2 kan du bruge mellemstrøm, jeg brugte den sovjetiske mellemstørrelse, ligesom for R1, jeg havde bare ikke sådan en ladning, og jeg brugte 4 til 12 KOhm høj effekt, og alle modstande forblev kolde, selv efter et langt arbejde. Lad os nu røre ved transistoren med den mest knappe del af installationen. KT828 kan kun tages som en sidste udvej, hvis det ikke er muligt at få importerede, nemlig Panasonic transistor C5244A viste fremragende arbejde, men gentag ikke mine fejl, prøv ikke at fjerne gashåndtaget eller indstille det meget lille, i mit tilfælde fjernede jeg det helt, og transistoren eksploderede ganske lidt. Du kan bruge 2SA1943 og lignende spændings- og strømparametre, transistoren placeres som normalt i disse tilfælde på radiatoren.
Her er al elektronik.


Vi lodder alt efter ordningen, og det er hvad jeg fik
 

Nu er hoveddelen ikke særlig teknologisk og frygtelig kedelig. Vi vikler spolen L1 (primær) Med en kobbertråd, en diameter på mindst 5 mm Ca. 5-7 omdrejninger, er spolens diameter ca. 14 cm.

 
Hvad mange nu ikke påtager sig at samle sådanne installationer til er vikling af L2 (sekundært) Plastrør med en diameter på 5 cm, en højde på 25-30 cm er mulig nok, hvis tålmodighed er nok. Jeg viklede to spoler med tråd med forskellige diametre
Den første er 0,2-0,3 ledning og 25 cm høj.


Og med en diameter på 0,5-0,8 mm til en højde på 35 cm.


(Lyset til venstre er bare en lampe. Dette er ikke en kvalitetseffekt)
Alligevel lykkedes det at få mere effekt fra den anden spole på grund af åbenlyst mere område.

Og nu samler vi faktisk som på billedet ovenfor og nedenfor.


Den første start (hvis alt fungerer) forsinkes ikke, start i 1-2 minutter og se, hvordan transistoren og andre dele opvarmes, så de ikke overophedes under langvarig drift.
Forsøg ikke at røre ved alle metaldele, det er livstruende!
Så det hele fungerede for mig første gang jeg tændte for det, hvis alt sker korrekt, har du den samme ting. Hvis ikke. Skift enderne på det primære, kontroller om transistoren og dioden er "i live"
Nu, faktisk, af hensyn til hvad vi alle har gjort, de effekter, der kan opnås
1. Corona-decharge
Dette er en udladning, der kommer ud af den frie ende af sekundæren, som skal peges, det er bedre at tage nålen. Det ser meget smuk, lilla krone ud. En koronaudladning skaber den såkaldte elektriske vind, dvs. kan du bemærke en lille brise, der lugter af ozon, på denne effekt går den såkaldte "ionmotor". Hvis du rører udladningen med din finger, er der ingen smerter. Når en højfrekvent strøm passerer over hudoverfladen, siger nogle kilder, at det har en vasodilaterende virkning, og det er næsten et universalmiddel, der redder fra alle sygdomme. Jeg har personligt ikke bemærket noget undtagen en lille forbrænding og lidt røg fra min finger. Men Nikola Tesla, der faktisk opdagede højfrekvensstrømmen og udsatte hans krop for udladninger, levede for at være 86 år gammel. Men jeg rådgiver stadig ikke misbrug af sådanne oplevelser. Ja, og udladningen begynder at komme ud af kniven i hånden, hvis du bringer den til sekundærspolerne. Udladningen har heller ikke en lille temperatur, lettere gas antændes let i nærheden, og du kan endda fremstille et tyndt ark papirskulder.

 
Kameraet formidler ikke skønheden ved dette fænomen.
2. HF felt
Vi taler om det elektromagnetiske felt, der omgiver kacher, dette er et højfrekvensfelt. Faktisk gør det ikke noget magisk. Selvom det kan være "uindviede", vil dette virke som et mirakel. Hvis du tager en udladningslampe i hånden, bringer den til kvaliteten, den vil lyse op i dine hænder og ganske lyst, kunne jeg let tænde to lamper med en effekt på jævn 36W, mens effekten af ​​visse striber blev observeret i lampen, den ser temmelig smuk ud (for dem, der drømte om leg star wars)
Her er lampen ved 18W


4h6W
 

Belysning, to på 18W

Man kan også ved hjælp af det samme felt demonstrere effekten af ​​transmission af elektricitet til en afstand uden ledninger. Til dette kræves en anden spole, fortrinsvis med nøjagtigt de samme parametre (antal omdrejninger, ledningstværsnit osv.) I dette tilfælde kan der opnås en meget bedre effekt. Vi samler backupspolen og installerer det samme som den udstrålende spole. Forskellen er, at en diodebro er forbundet til udgangene fra det primære
 

Det er nødvendigt at tage højfrekvente dioder, på grund af det faktum, at jeg ikke kunne finde nogen ved hånden, jeg kunne ikke bekræfte denne effekt, men der var en spænding i det sekundære, udledninger, der kunne trækkes ud af det underudviklede talte om dette.
Det er faktisk alt, hvad jeg ville sige om denne enhed.

Forfatteren bærer ikke noget ansvar for dit liv og helbred, spændingen på 220V er livstruende, det anbefales, at du læser sikkerhedsforholdsreglerne før montering. Det har også en skadelig effekt på RF-feltet omkring kacher. Jeg råder dig til at tage pauser.

 Ønsker at gentage held og lykke!

Kommentarer (69)
 1. kisli4
  #51 kisli4 gæster 3. december 2013 18:57
  0
  Hjælp venligst, jeg samlet efter dette skema, transistoren satte 2t839, jeg tænder, gnisten springer fra sekundæren, og så brænder transistoren, jeg genopbygger men effekten er den samme, der er en gnist og transistoren bryder lige der
 2. Timorfy
  #52 Timorfy gæster 25. januar 2014 13:38
  0
  Citat: stepan
  ... ikke så meget et hul på grund af manglende overholdelse af andelen af ​​viklingerne ???? Fortæl mig venligst!

  Faktisk, ja, jeg gjorde det også. Jeg sårede min første spole på karton snoet ind i et rør næsten en meter høj og 7-8 centimeter i diameter. Fra det glødede neonlamper i en halv meter og glødende i 20 centimeter.Men pap lyste ved høj luftfugtighed, og jeg spoles tilbage til PVC. Og så forsvandt mange mirakler. Der er meget af min video om samling og demonstration om timorfy dot ru.
 3. Michael
  #53 Michael gæster 11. februar 2014 09:14
  0
  Interesseret i hvad strøm denne enhed bruger? målt? nej? i det mindste om ... tak på forhånd ... med respekt. Mikhail.
 4. Jeka
  #54 Jeka gæster 7. maj 2014, 09:19 kl.
  0
  hvilken diode at tage?
 5. Dmitry
  #55 Dmitry gæster 8. september 2014 18:04
  0
  Fortæl mig, om diameteren af ​​det rør, som du vikler sekundæren på, og hvor den lavere kontakt af sekundæren skal forbindes på det andet kredsløb betyder
 6. Egor
  #56 Egor gæster 7. november 2014 19:24
  0
  Jeg forstod ikke, men hvilken diode er nødvendig?
 7. Maxim
  #57 Maxim gæster 15. juli 2015 19:11
  0
  Min ledning er dækket af sort maling. Er dette velegnet til sekundæren?
 8. edward44
  #58 edward44 gæster 18. november 2015 21:55
  0
  [b] paxich2 [/ b],
  Kapitalisterne, det går ikke? Viden og grund findes ikke?
  Som jeg forstår det, er du et geni i dit land, du ved endda om olietransformatorer. Har du nogensinde tænkt på, hvilke størrelser de er? )))
  Ingen bror, prøv ikke engang. Hvad endda børn gør her, dine akademikere har aldrig drømt om!
 9. edward44
  #59 edward44 gæster 18. november 2015 22:12
  0
  Drenge - tag dioden fra mikrobølgeovnen - du tager ikke fejl
 10. Vitalj321
  #60 Vitalj321 gæster 21. maj 2016 18:39
  0
  Fyrene, hvilken induktans skal en kvælning være? (Kast i det mindste et billede, så du ved nøjagtigt hvilket). Jeg har ikke tillid til transformeren efter en mislykket begivenhed.
  Jeg har to transistorer: 2SA1943 og 2SC5200. Jeg tror, ​​den første til at bruge. Diode - D248b. Kondensatoren er den samme som i kredsløbet.
  Og intet vil ske, hvis sekundæren vikles på et rør med en diameter på 2,5 cm?
 11. Lotos
  #61 Lotos gæster 15. juni 2016 23:10
  0
  Tænd først hjernen, og brug derefter pengene.
 12. Sergey
  #62 Sergey gæster 23. juni 2016 01:29
  0
  Jeg indsamlede alt strengt i henhold til ordningen, WORKS, men jeg ser ikke kronen. Jeg spekulerer på, hvorfor?
 13. Vladimir
  #63 Vladimir gæster 10. januar 2017 11:58
  0
  [b] Veent [/ b],
  Sig mig, kan jeg lodde wiren, hvis den er kort, så L2-spiralen er større?
 14. kat
  #64 kat gæster 3. marts, 2017 20:57
  0
  Og hvis du bruger en 9 volt transformer?
 15. Magianauka magianauka
  #65 Magianauka magianauka gæster 16. april 2017 15:50
  0
  kredsløbene er temmelig lunefulde, og når vi bruger en gashåndtag får vi en dejlig komfur, mit kredsløb fungerer fra 110 volt, og effekten er flere gange større.
 16. SanSanych
  #66 SanSanych gæster 28. september 2017 17:28
  0
  Kredsløb med transformerløs underspænding ved hjælp af choker og zener-dioder er farlige. Det er ikke overraskende, at transistoren eksploderede ... de er normalt på 25 volt. Risiker ikke dit liv ... Brug batterier, batterier eller strømforsyninger med transformere.
 17. Gæst Roman
  #67 Gæst Roman gæster 9. januar 2019 17:11
  0
  Og hvad betyder en gennemsnitlig effektmodstand? Hvor meget er en watt?
 18. Gæst Roman
  #68 Gæst Roman gæster 21. januar 2019 04:40
  0
  Tråden, som 220 volt er forbundet til transformatoren, går direkte til udløbet, og den anden, hvortil 220 volt også er forbundet, går til kondensatoren. Og så giver det mening at sætte en transformer?
 19. Gæst Roman
  #69 Gæst Roman gæster 25. januar 2019 07:51
  0
  Én ledning i transformeren går til fase, og den anden til minus kondensatoren?
Upload mere
1 2

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner