DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Antenne fra kabel til digitalt tv på 5 minutter
Du kan oprette en superenkelig og supersnabb antenne fra et koaksialkabel til modtagelse af digitale tv-kanaler i dine hænder i cirka 5 minutter. Til dette har du ikke brug for absolut andet end selve kablet. Og dette er det største plus for denne antenne.
Intetsteds er det uden tv.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Dette design vil helt sikkert hjælpe dig med for eksempel, når du lige kørte ind i et hus og stadig formåede at strække kablet eller sætte en stationær antenne. Naturligvis er dette ikke det eneste eksempel, hvor denne virkelig enkle loop-antenne vil hjælpe.
Nu vil nogen skrive i kommentarerne, at der er endnu lettere antenner, som piskeantenner. Til fremstilling af det vil det være ganske enkelt at fjerne to isolationer fra kablet, og alt fungerer. Selvfølgelig er jeg enig i dette, men loop-antennen, som jeg laver af koaksialkablet, vil have meget større forstærkning på grund af dens direktivitet og resonant lukkede kredsløb.

Fremstilling af koaksialkabelantennen


Det ligner en mulighed lavet af sort kabel.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Og nu fremstilles antennen i orden. Alt hvad vi har brug for er mindre end en halv meter koaksialkabel i enhver farve. Jeg tog den hvide.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

5 cm tilbage fra kanten af ​​kablet, og fjern den øverste isolering.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Fjern derefter isoleringen fra den centrale kerne.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Nu alle sammen vrider vi forsigtigt og tæt.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Derefter trækker vi os tilbage fra kanten med den afdrevne isolering 22 cm og skærer et stykke af 2 cm af den øverste isolering og afskærmet ledning fra faen uden at berøre isoleringen i den centrale kerne.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Nu måler vi yderligere 22 cm fra enden af ​​udskæringen og foretager et snit på 1 cm bredt med fjernelse af den øverste isolering. Rør ikke ved kabelskærmen.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Dernæst tager vi slutningen af ​​kablet, hvorfra vi startede. Og vi vinder meget tæt på det ved det sidste snit og danner en cirkel af antennen.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

På dette er vores antenne klar til at arbejde. Naturligvis er dette ikke nødvendigt, men hvis du hænger antennen på gaden, er det bedre at isolere alle udsatte steder på kablet med elektrisk bånd. Du kan også tilføje en stiv ramme, men dette er valgfrit.

Antenneplacering


Vi leder antennen til en repeater eller tv-tårn. Retningen kan vælges empirisk ved at dreje antennen.
Den bedste mulighed ville være, hvis du placerer det uden for vinduet, da husets vægge dæmper højfrekvenssignalet meget.
Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Kontrollen viste et fremragende resultat.


Kabelantenne til digitalt tv på 5 minutter

Se fremstillingsvejledningen til videoantennen


Hvis du stadig ikke forstår, hvordan man opretter en antenne fra et kabel, skal du huske at se videoen nedenfor eller stille spørgsmål i kommentarerne.
Kommentarer (145)
 1. Olga
  #51 Olga gæster 6. januar 2019 1:43 p.m.
  0
  Til Tver lavede jeg en ring på 44 cm.Det fungerer. Kvalitet 100%, intensitet 60-80%. Til tårnet mindre end 3 kilometer, anden sal
 2. Gæst Alexander
  #52 Gæst Alexander gæster 7. januar 2019 1:37 p.m.
  0
  Opdræt ikke mennesker, dette er ikke smukt, et isoleret kabel + skærm til jorden, på grund af hvilket signalet modtages, derefter et søm i stikkontakten og hele antennen.
  1. Gæst Yuri
   #53 Gæst Yuri gæster 9. januar 2019 12:03 kl.
   3
   Du er dårligt eller helt ukendt med radio og tænker rent elektrisk. Lær materiel og udsæt ikke folk. Min erfaring med at bygge UHF-antenner siden begyndelsen af ​​udsendelsen af ​​Leningrad-programmet
 3. Gæst Alexander
  #54 Gæst Alexander gæster 7. januar 2019 1:41 p.m.
  0
  En fidus er bedre end et søm i antennestikket, svarende til et stykke isoleret ledning (central kerne) fra antennekredsløbet. DÅRLIG !!!!!!!
  1. Gæst Yuri
   #55 Gæst Yuri gæster 9. januar 2019 kl. 11:34
   6
   For øvrig glemte jeg at bemærke, at denne antenne svarer til en bærende antenne, har en lidt større KU end en dobbelt firkant. Men det er bedst sandsynligt at arbejde i et bymiljø med et reflekteret signal flere. I tyndt befolkede områder vil en snævert rettet antenne gøre det bedre. Topikstarter tommelfingeren op og klikkervejen til skoven (eller begynd at gøre noget med dine egne hænder)
 4. Vitali
  #56 Vitali gæster 7. januar 2019 8:55 p.m.
  2
  Stueetagen, blandt husene, et reflekteret signal. Leder allerede efter muligheder for antenner med en forstærker, men denne side kom på tværs. Ingen omkostninger, jeg besluttede at prøve, lavet af disse størrelser. Jeg blev meget overrasket, da jeg tændte det og begyndte at lede efter et signal i nærheden af ​​tv'et (jeg ville gemme det bag tv'et), jeg fandt et sted ikke engang ved vinduet. Jeg startede en ny kanalsøgning og fandt alle 32 kanaler med et godt signal. Takket være distributøren fungerer antennen virkelig. Kharkov.
 5. Gæst Sergey
  #57 Gæst Sergey gæster 13. januar 2019 12:14
  1
  Jeg købte en antenne i butikken. Næppe næsten 16 kanaler og derefter fra et andet rum. Han begyndte at kigge efter, hvordan man kunne styrke signalet på Internettet. Jeg stødte på denne artikel. Lad mig tro, at jeg vil prøve, det vil sige et ekstra kabel. Resultatet af 24 kanaler fra det rum, hvor tv'et er placeret (han viklede et maskeringsbånd til varmeledningen). Så jeg er en idiot, at jeg købte en antenne.
 6. Ivan
  #58 Ivan gæster 15. januar 2019 08:54
  0
  Super. Alt genialt er enkelt.
 7. Gæst Vladimir
  #59 Gæst Vladimir gæster 15. januar 2019 19:25
  1
  Tidligere radiohooligan. Jeg havde forretning med at modtage fjernsyn til lang rækkevidde, jeg lavede forskellige antenner, en bølgekanal, firkanter og andre ting. Jeg gjorde det for sjov. Første sal, skov, bygning. Jeg prøvede at fange noget med en bart-bart med en forstærker, der er et signal, det er svagt. Jeg har samlet det fra Jeg skar ikke engang det kinesiske kabel, 7 meter. Jeg stak det ud af vinduet på en pind med elektrisk bånd og blev bedøvet. Jeg tog det første multiplex med 59-63%! Jeg tog virkelig ikke det andet. Det er et mirakel.
 8. Fedot
  #60 Fedot gæster 15. januar 2019 10:57 p.m.
  1
  Mange tak, det fanger bedre end den "polske" antenne
 9. Peter
  #61 Peter gæster 20. januar 2019 1:58 p.m.
  1
  Dejligt! I dag loddes jeg hurtigt denne ring, og her er resultatet af 22 digitale kanaler og 3 radioer, alt sammen i fremragende kvalitet. Antennen hænger på "hovedet" af en kaktus i vindueskarmen på 1. sal Vinduet ser på det nærliggende hus, ørfly som i en tank!
 10. Peter Shamparov
  #62 Peter Shamparov Besøgende 20. januar 2019 14:04 kl.
  1
  Fremragende! I dag loddes jeg hurtigt og se og se! 22 digitale kanaler og 2 radioer alle i fremragende kvalitet. Ringen hænger på "hovedet" af kaktusen på vindueskarmen på 1. sal; vinduet ser på det modsatte hus. Tilsyneladende reflekterer det hus signalet. SUPER!
 11. Gæst Michael
  #63 Gæst Michael gæster 24. januar 2019 1:46 p.m.
  2
  Tak, det hjalp meget. Men denne metode er kun til bymæssige forhold, steder, hvor et tårn på over 5-10 km ikke er egnet, skal du huske. Respekt og respekt for forfatteren af ​​artiklen!
  1. Yana
   #64 Yana gæster 8. juni 2019 12:42
   0
   Ikke sandt. 27 km fra Zhiguli-tårnet uden for byen gennem Volga-reservoiret i landet. Antenne i huset, ikke på gaden. I stueetagen er den 1. multiplex og radio. På de to andre multiplekser. Selv lavede jeg antennen nøjagtigt fra videoen. Og ingen forstærkere er nødvendige. Det fungerer fra konsollen. I bunden, niveau 42, kvalitet 100. Øverst, 70 \ 100. Intet fryser. Mange tak til forfatteren af ​​artiklen og videoen. Butikkerne overbeviser om, at du uden for byen har brug for en ekstern forstærker og endda dyre. Det er godt, at jeg ikke faldt for det og gjorde det selv.
 12. Andrew
  #65 Andrew gæster 25. januar 2019 2:50 p.m.
  1
  Tula, Efremov. Jeg monterede en antenne til min bedstemor, jeg vil ikke betale for kablet. Tæt bygning, anden sal, 20 kanals cifre, 3 radioer, mange analoger i forskellig kvalitet, ja, jeg har ikke brug for det ..
  Billedet er godt! Jeg orienterede ikke, satte ikke noget ... vi har et tårn, 245 meter højt ... 1,5 km fra mig !!
  Tak til forfatteren fra den gamle kvinde !!
 13. Gæst Vladimir
  #66 Gæst Vladimir gæster 26. januar 2019 14:53 kl.
  3
  Kære Yuri og Alexander, der kender materialet og skyder neglen på tv'et. Vi beder dig om at fortsætte med at lære og skyve. Og vi vil samle en simpel antenne og se tv.
 14. Sergey, Moskva
  #67 Sergey, Moskva gæster 27. januar 2019 17:28
  1
  Mange tak! Billig og munter. Samlet som forfatter, modtaget - 2 multiplekser + 10 tilbage (30 +3 radio). Kvalitet -100, signal-63 (2. tegneserie), 96 (1. tegneserie og venstre). Hus - Khrusjtsjov, 4. sal. En skuffe i nichen i et stort rum. Antenne på væggen over skuffen. Foran antennen i retning af Ostankino-tårnet - badeværelsesvæggen og indgangssektionen. Yderligere byudvikling. Hvad der fanger, direkte eller reflekteret signal, ved jeg ikke. Men fangster. Da kassen uden et digitalt modul måtte købe den billigste tuner fra os (850 r). Jeg læste i kommentarerne om korrespondance mellem skulderen og frekvensen af ​​senderen. Foretaget beregningen af ​​løkken mere. Firkanter dukkede op på den første kanal. Han vendte tilbage den gamle sløjfe. Alt er i orden. Mandag skal jeg skrive en erklæring for at afvise den fælles antenne. Jeg slår tuneren af ​​om fire måneder. Så kun profit :) Held og lykke til alle sammen!
 15. Gæst Elena
  #68 Gæst Elena gæster 28. januar, 2019 16:17
  2
  Mange tak til forfatteren !!! alle kanaler viser fremragende 20 stk MO.g Stupino til repeateren 1 km
 16. Gæst Vladimir
  #69 Gæst Vladimir gæster 31. januar 2019 09:21
  0
  Jeg prøver at forstå, den centrale kerne over 46 cm skulder forbindes til fletningen. Hvad er det aktive element i antennen, hvad der matcher? Hvorfor rejste jeg spørgsmålet, for da jeg tændte for antennen i strømindstillingerne, skrev den antennens kortslutning. Hvis der er nogen, forklar hvorfor En interessant antennefremstillingsmulighed.
  Jeg har allerede samlet tre antenner fra mine naboer. Den første på balkonen er 3 etager, modtagelse af to multiplexer med en signalstyrke på over 60 procent. De andre to i stueetagen, på en pind, halvanden meter fra væggen, signalet er mindst 30 procent. I vores område, "specialister ”at sælge set-top-bokse var skeptisk over for at modtage digitalt tv.
  Jeg læste anmeldelser af "kyndig", jeg prøvede netop ledningen (nogle kalder det en søm), figner af hvad! Og dette fungerer! Min er goth fiktion!
  1. deaktivere
   #70 deaktivere gæster 4. februar 2019 9:05 p.m.
   0
   deaktiver strømantenne-funktionen i præfiksindstillingerne
 17. Gæstevalery
  #71 Gæstevalery gæster 31. januar 2019 1:58 p.m.
  0
  Tak! Det fungerer.
 18. Gæst alexey
  #72 Gæst alexey gæster 1. februar 2019 08:42
  0
  fungerer kun, hvis kablet til modtageren er tilsluttet i et afsnit på to centimeter
 19. Gæst Nicholas
  #73 Gæst Nicholas gæster 2. februar 2019 08:57
  1
  tak for antennen. Jeg har købt det i butikken, men signalet forsvinder konstant, jeg så ved en fejltagelse en note om denne antenne, jeg lagde et stykke kabel på meter 3 på 10 minutter, og det var alt, jeg forventede ikke et sådant resultat.
 20. Eugene
  #74 Eugene gæster 2. februar 2019 kl. 09:05
  0
  mange tak for rådgivningen !!! kun fanger kun 10 kanaler, men jeg vil gerne 20. rådgive hvordan man konfigurerer dem ...
 21. Gæst Olga
  #75 Gæst Olga gæster 2. februar 2019 16:59 kl.
  1
  Super. 20 kanaler på samme tid med det bedste signal. At fjerne to isolationer hjalp ikke. Fangst kun 10 kanaler.
 22. Maxim
  #76 Maxim gæster 3. februar 2019 06:26
  0
  Mange tak! Antennen fungerer! Signal 85-100%
 23. Gæst Sergey
  #77 Gæst Sergey gæster 4. februar 2019 kl. 11:02
  0
  God eftermiddag, tak, alt fungerer fint, men de første 10 kanaler går i meterområdet, der er ikke noget signal på dem. Hvad kan tilføjes for at få begge områder til at fungere?
 24. Gæst Sergey
  #78 Gæst Sergey gæster 4. februar 2019 19:13
  0
  gjorde som undervist. Jeg bor i en by op til km-3 tv-centret ikke mere. kun 10 kanaler og ikke en radio ((((og mine hænder ser ud til at være forgyldt!)))
  1. Kostantin
   #79 Kostantin gæster 3. marts, 2019 17:41
   3
   Sergey, i løbet af dette år vil der være 20 gratis digitale kanaler i hele Rusland. Antennen er meget god, det kan være nødvendigt at fortælle hovedstørrelsen. Den, der er 22 cm. Beregningsformlen er L = 30000 / (pakkefrekvens, MHz) / 2-1 cm. Der er tre pakker i Moskva: 546 MHz, 498 MHz, 578 MHz. Den gennemsnitlige frekvens (546 + 498 + 578) / 3 = 540,7 MHz. L = 30000 / 540,7 / 2-1 = 26,7 cm. Millimeter kan kasseres :)
 25. Gæst Alexander
  #80 Gæst Alexander gæster 4. februar 2019 9:22 p.m.
  0
  Snublede over dette indlæg ...på arbejdspladsen er der en gadeantenne med en forstærker og næppe næsten ikke fanger kanaler, og det er med den inkluderede strøm på antennen i konsollen! (Forresten, nogen skriver en fejl - kortslutning - i præfiksindstillingerne, sluk for antennens strømfunktion) Jeg tog et stykke kabel 10 meter og gjorde alt som i videoen og MIRACLE - alle 20 kanaler fungerer uden problemer .. og dette er i rummet. !!! !! .. Bare flov, kredsløbet er kortsluttet .... Derfor gjorde jeg det lidt på min egen måde .. 1- ligesom forfatteren udsatte de første 5 cm og snoede sig sammen 2) - efter 28 cm udsatte han isoleringen med 2 cm og fjernede flettet med folie ..3) lavede kun en ring uden at fjerne den øverste isolering .. generelt uden det sidste snit som forfatteren. - til sidst forbliver modtagelseskvaliteten den samme som forfatteren og uden et kortsluttet kredsløb.
  1. kgkugsfug
   #81 kgkugsfug gæster 6. marts, 2019 3:59 p.m.
   0
   alligevel kortsluttede du den centrale kerne og fletningen, da du snoede deres første 5 cm i slutningen.
 26. Edward
  #82 Edward gæster 5. februar 2019 19:58 p.m.
  0
  alt fungerer på 100% alle 20 kanaler, jeg bor i Prokhorovka, Belgorod-regionen. 05/02/19
 27. GÆST
  #83 GÆST gæster 6. februar 2019 3:45 p.m.
  0
  HELLO. Jeg bor og bakker der, jeg kan tage digital-tv
 28. Gæst Alexander
  #84 Gæst Alexander gæster 8. februar 2019 17:21
  2
  Lavede to antenner, en i køkkenet og en i soveværelset. Arbejd 100%! Købt, som tog 15-28% og fortsatte med at bremse og stamme, kastede det ud. Mange tak til forfatteren!
 29. Timur
  #85 Timur gæster 10. februar 2019 16:55 p.m.
  0
  Tak, jeg prøvede ingen antenner med forstærkere, billedet streamede, dette signal var stabilt godt, jeg brugte det til digitalt tv i Makhachkala. frekvens 722 MHz
 30. Gæst Alex
  #86 Gæst Alex gæster 11. februar 2019 11:21
  1
  Det fungerer virkelig på 5 ++++ !!!
  31 kanaler (11 analoger og 20 cifre) + 3 radio.
  Mange tak til forfatteren!

  Endnu en gang forstår du, hvordan vi er ansat .. "elsker" vores ... i antennebutikker, der normalt henter et signal - mindst 400 rubler. Og denne er 15 rubler per meter kabel + 15 rubler et antennestik.

  Et spørgsmål: skal antennen placeres strengt opad ved sektionen af ​​den ydre fletning, der er mellem 22 cm sektioner, eller kan du lægge den 90 grader til siden og gå ind i tv'et fra siden?
 31. Gæst Vladimir
  #87 Gæst Vladimir gæster 11. februar 2019 17:35
  1
  Alexei, som du vil, vælg en position i henhold til signalniveauet.
  Jeg skrev allerede, at jeg indsamlede 3 antenner, her er den fjerde til min far. Den fjerde etage, vinduesretning er strengt mod tårnet, GPS-afstanden er 7 km. Kablet er kinesisk hvidt, 4 meter.
  Jeg prøvede at fikse det på vinduet (signal for 80), så prøvede jeg bare batteriet, der er et rør til 5. sal, og hvad synes du er 90 signal, 100 kvalitet. på
  mod tårnet en tæt skov.
  Noget som dette!
 32. Constantin
  #88 Constantin gæster 3. marts, 2019 17:00
  0
  I Moskva, Sev Tushino, fungerer antennen godt på tredje sal i et panelhus dybt inde i bygningen. TV Sony Bravia. Antennearmen fra 22 cm øges til 26 cm. Den accepterer tre multiplekser på 10 kanaler og tre radioer. Mange tak til forfatteren!
  1. Constantin
   #89 Constantin gæster 5. marts, 2019 3:41 p.m.
   0
   Af nysgerrighed prøvede jeg, hvordan en klassisk halvbølgedipol med en U-formet sløjfe vil fungere. Den samme ting! I begge tilfælde er signalet 100 \ 93 nær tv'et. Jeg spekulerer på, hvad der vil ske på landet ...
 33. Misha
  #90 Misha gæster 3. marts, 2019 19:10
  1
  Jeg bor i Skt. Petersborg i Khrushchev i stueetagen. Alt fungerer!
 34. romanzykov
  #91 romanzykov gæster 3. marts, 2019 8:36 kl.
  1
  Tak for videoen! Men først tog jeg et kinesisk kabel, og der var meget interferens og konverterede det derefter til et kabel med en kobberskærm, og alt fungerer fint!
 35. p1245827
  #92 p1245827 Besøgende 4. marts, 2019 11:33 kl.
  1
  god antenne. fortæl mig, hvorfor længderne på 22 og 2 cm er valgt? Er de afhængige af bærefrekvensen for multiplekser og er de forskellige for forskellige regioner i Rusland?
  1. p1245827
   #93 p1245827 Besøgende 4. marts, 2019 11:39 kl.
   1
   # 78 Kostantin svarede allerede. spørgsmålet fjernes.
 36. Azamat
  #94 Azamat gæster 4. marts, 2019 17:50
  0
  Det fungerer virkelig! Mange tak! Fanget alle 20 kanaler!
 37. Gæst Vitaliy
  #95 Gæst Vitaliy gæster 8. marts, 2019 10:20
  0
  Jeg gjorde det, alt fungerer, takket være forfatteren !! Jeg fangede begge duplexer, alt var fint
 38. Gæst Nikolay
  #96 Gæst Nikolay gæster 9. marts, 2019 6:04 p.m.
  0
  God velkomst! Det fungerer! Mange tak!
 39. Gæst Vova
  #97 Gæst Vova gæster 10. marts, 2019 14:04
  0
  Er der skin radio fans?
 40. Egor
  #98 Egor gæster 13. marts, 2019 19:07
  1
  Tak Alt fungerer virkelig. Enkelt og billigt.
 41. Ilnar
  #99 Ilnar gæster 17. marts, 2019 3:07 p.m.
  3
  ARBEJDER PÅ HUNDRED PROCENT BEDRE FABRIK.
 42. revisor
  #100 revisor gæster 18. marts, 2019 17:20
  3
  Novosibirsk Academgorodok. Til tårnet ca. 22 km. Vinduer på tårnet, ikke i direkte synslinie. Antennen inde i lejligheden hænger på vinduet. 20 kanaler og 3 radio fanget. Signalet er stabilt. Tak for din beslutning!
 43. Igor
  #101 Igor gæster 20. marts, 2019 19:12
  0
  Hvilket vrøvl, så antennen ikke fungerer og ikke fungerer, aldrig. Forfatteren "jordede" patogenerne, med andre ord stramt skudt, og "antennen" fungerer som en tråd. Men hvad forstår han i et fremragende resultat af arbejde?!? Se på procentdelen af ​​indikatorer på billedet af indikatorer! Dette er stadig en tilfredsstillende billedkvalitet. Ideelt set ville det være, når intensiteten er fra 70%, og billedkvaliteten konstant er 100%. Så for opfindelsen af ​​NEUD.
 44. Gæst Michael
  #102 Gæst Michael gæster 26. marts, 2019 1:28 p.m.
  3
  alt fungerer !!! Godt klaret !!!
 45. Constantin
  #103 Constantin gæster 28. marts, 2019 9:11 kl.
  3
  Det fungerer virkelig)!
 46. Gæst Andrey
  #104 Gæst Andrey gæster 30. marts, 2019 1:06 p.m.
  1
  Jeg bor i nord. Efter fortælling er skulderen 26 cm. Modtagelsen er fremragende! Og ikke i byen. Tak!
 47. Gregory
  #105 Gregory gæster 5. april 2019 10:11
  3
  Bedøvet! Jeg læste alt i går, inklusive anmeldelser. Jeg reagerede med sund skepsis: Det kan ikke være. Men alligevel lavede jeg en antenne. Før det var der en kinesisk forstærker med 26 dB. Fanget, med noget søgning efter et sted, meget godt. Men jeg fik også forstyrrelser, for eksempel: Jeg tænder for kaffemaskinen og. mens kaffen malede, var der intet signal. Og med denne antenne tager den 20 digitale + 3 radioer i næsten enhver position.Og der er ingen reaktioner på interferens, det er hvad der glæder sig! Kvalitet er 100 på et signalniveau på 80. Med det kinesiske signalniveau var 70. Peter, 20 km til tårnet. Sandt, 16 etage, men foran kurset - hele mit betonhus. Respekt og respekt for forfatteren!
 48. Igor
  #106 Igor gæster 14. april 2019 01:48
  2
  Han var skeptisk over for denne antenne, men besluttede at prøve den på grund af dens enkelhed. Jeg var ekstremt overrasket! Det fungerede fint selv indendørs, selvom jeg bare ikke vred antennekablet og pitchforkringene
 49. Gæst Michael
  #107 Gæst Michael gæster 17. april 2019 12:40
  1
  Das ist fiktion !! Det fungerer !!! Tak til forfatteren !!!
 50. Gæst Nikolay
  #108 Gæst Nikolay gæster 18. april 2019 20.45
  1
  Fremragende antenne, straks 100% signalkvalitet og niveau Tak til forfatteren!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner