DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »En barndomsdrøm eller en samleobjekt
Hilsen, kære læsere. Sandsynligvis i livet har hver person sin egen hobby, fordi du i det mindste på en eller anden måde skal flygte fra den sædvanlige rutine. Og i dag kan du vælge en hobby fra en omfattende liste, eller du kan komme med din egen. Mit valg faldt på modellering, og især på modellering fra papir og andre kontorartikler. Og jeg vil gerne dele min oplevelse med dig.
Først og fremmest skal du afgøre, om du virkelig ønsker dette. Som alle andre hobbyer kræver modellering af denne type, at du ønsker og lidt tid. Når alt kommer til alt, når du mestrer færdighederne, kan du afspejle næsten alle objekter på papir.
Hvad er modellering generelt? Nogle synes måske, at dette origami. Men nej, de adskiller sig faktisk fra hinanden.
Origami er, når du kun bruger papir, og ved hjælp af bøjninger skaber du et mesterværk. Og i min hobby er udvalget af materialer meget bredere, såsom: papir (fra whatman til simpel A4), papirclips, gennemsigtige lag (tykke covers osv.), Såvel som lim til tilslutning af alt dette (mit råd er det mest velegnede PVA) og forskellige enheder (saks, papirvarer, knive, pincet osv.). Her er nogle eksempler:

En barndomsdrøm eller en samleobjekt

En barndomsdrøm eller en samleobjekt


Hvor skal man starte? Som det siger: "Moskva blev ikke bygget med det samme", og i vores tilfælde, hvis du ikke havde nogen forretning med papir før, skal du starte med enkle modeller. Mit råd er at søge på internettet efter færdige mønstre efter modeller og vælge en enkel til at begynde med. Opret et par enkle objekter, og gå videre til mere komplekse, når dine hænder tilpasser sig. Således vil du mestre de nødvendige færdigheder, og i fremtiden vil du være i stand til at skabe alt, hvad du ønsker. For eksempel mønstre til en motorcykel fra Internettet:

En barndomsdrøm eller en samleobjekt


Hvad skal jeg oprette? Start med enkle former, terninger, pyramider. Derefter samles modeller hentet fra Internettet. Hvis du er venner med geometri, er dette et stort plus. Du kan selv oprette komplekse modeller, f.eks .: forskellige udstyr, genstande, dyr osv. Her er nogle eksempler:

En barndomsdrøm eller en samleobjekt


For ideer kan du se forskellige film, hvor der er meget teknologi. Personligt så jeg en masse Discovery-reb. Hvis du vil skabe dig selv, skal du lære at lave mønstre. For at gøre dette skal du mindst have en vis forståelse af geometri. Det bedste for begyndere er at fremstille parallelepipeds eller terninger i forskellige størrelser og samle delene som i LEGO og lime dem sammen.

En barndomsdrøm eller en samleobjekt

En barndomsdrøm eller en samleobjekt


Afslutningsvis vil jeg sige, at hvis du vil mestre denne færdighed, skal du øve dig og give dig selv mere komplekse og vanskelige opgaver, udvide materialematerialet, ellers vil du ikke forlade terningerne.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner