DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hårsmykker (hårnåle, elastiske bånd, pandebånd osv.) Er en meget vigtig del til at skabe smukke og originale frisurer. I butikkerne er de ikke billige, men da der skal være flere stykker (i forskellige former, farver) til hver fashionista, kan du gøre nogle med dine egne hænder.
For at fremstille et smukt hårbånd med dine egne hænder har du brug for følgende materialer: 2 poser med perler i forskellige farver (i dette tilfælde bruges sort og guld), tynd fiskelinje, sort elastisk bånd 3 cm bred, sorte tråde, en nål.
Bandagen består af to dele, vævet af perler. Først skal du bestemme længden på produktet for korrekt at tage den ønskede længde på fiskelinjen. For at gøre dette måler du længden fra det ene øre til det andet langs toppen af ​​hovedet. Multiplicer den resulterende længde med 4 - dette vil være længden på fiskelinjen, som du har brug for til en strimmel. Fold fiskelinjen i to for at markere midten. Tag den sorte perle og klæd nøjagtigt i midten. Træk den ene ende af fiskeriet i modsat retning af perlen, og spænd.

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band


I hver ende af fiskeriet skal du strenge 3 perler af guldfarve, 1 sort og igen 3 guld.

Beaded Hair Band


Sæt derefter sort perle i den ene ende af fiskelinjen og træk den anden ende af fiskelinjen hen over den anden side. Få en ring.

Beaded Hair Band


På lignende måde væves den til den ønskede længde af produktet. Dette vil være del 1.

Beaded Hair Band


Bandagets anden del (del 2) er vævet på samme måde, kun du behøver at ændre farverne omvendt - for en ring skal du strenge 3 sorte perler, 1 guld, 3 sorte, et guld. Og så videre indtil slutningen. For at fremstille lige strimler skal du tælle ringene i det første produkt og væve det samme i det andet.

Beaded Hair Band


Når de to dele er klar, kan du forbinde dem. Hver del i enderne har 2 gratis fiskerilinjer. Tag slutningen med fiskeriet i del 1 og fastgør til starten af ​​del 2 (uden linjer). I den meget første perle i del 2, stræk to fiskelinjer fra del 1 fra forskellige sider og bind den på en knude for at fastgøre den. Træk derefter det første link i del 1 uden linjer til det første link i del 2 op, derefter til det andet link ned osv. til slutningen.

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band


Når de to begyndelser af del 1 konvergerer med enden af ​​del 2 sammen, strækkes de to fiskelinjer ind i den første perle i del 1, bind den til en knude.

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band


Dobbelt tyggegummi og sy med sort tråd. Så tandkødet bliver strammere og strækker sig ikke i den nærmeste fremtid.

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band


Når elastikken er klar, skal du strække den ene ende af den første strimmeles fiskelinje ind i nålen og sy på den ene side af elastikken. Gør det samme på den anden side.

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band

Beaded Hair Band
Kommentarer (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine gæster 15. juni 2013 12:12
    0
    Mange tak for rådene med tyggegummiet! Meget nyttigt :)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner