DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Guldrammeindretning
Fotoramme er smuk en gave, især hvis det er lavet for hånd. Når alt kommer til alt er der ingen andre, der har sådan noget. Hver gang man ser på hende, vil en person huske om dig. Du kan gøre flere lignende ting, og hver gang du ikke ved, hvad du skal give, kan du præsentere rammen for din egen produktion.

Guldrammeindretning


For at fremstille en elegant guldramme har vi brug for:
• Almindelig træramme
• Lim (du kan "øjeblikke")
• Gylden spraymaling (du kan købe den i isenkræmmer)
• Eventuelle perler, du har til rådighed. Hvis ikke, kan du se gamle tøj eller hårnåle. Sikkert mange af dem har nogle perler, rhinestones osv.

Guldrammeindretning


Fjern først forsigtigt bagsiden af ​​rammen

Guldrammeindretning


Vi tager glasset ud og lægger det hele til side, så de ikke griber ind og ikke bliver snavset

Guldrammeindretning


Vend rammen til os

Guldrammeindretning


Påfør kun lim på den ene side

Guldrammeindretning


og begynder at lime perlerne. Da vi farver alt i sidste ende, behøver vi ikke være opmærksomme på perlenes farve. Det er ønskeligt, at perlerne i deres form er harmonisk placeret rundt om hele rammens omkreds. Når du bruger "Øjeblikket", er der stor sandsynlighed for at få dine hænder beskidte. Derfor er det bedst at arbejde med handsker på. Det er også bedre at lime perlerne ved hjælp af en pincet, så de ikke klæber til fingrene.

Guldrammeindretning


Limning af perler til den ene side

Guldrammeindretning


Påfør lim på næste side af rammen. Hvis du bruger lim i øjeblikket, som i dette tilfælde, skal du arbejde meget hurtigt, fordi det tørrer ud hurtigt.

Guldrammeindretning


På samme måde limperler på denne del af rammen

Guldrammeindretning


Kom til det tredje

Guldrammeindretning


Og den fjerde side af rammen

Guldrammeindretning


Som et resultat får vi en ret farverig og smuk ramme. Det kan efterlades i denne form, det vil se godt ud. Hvis du vil afslutte jobbet til slutningen, skal du vente en dag, indtil limet tørrer godt, så perlerne holder fast på rammen. Inden du maler rammen, skal du bære noget gammelt fra tøj, en gaze-bandage og gummihandsker på dine hænder. Du skal male på et ventileret sted: i haven eller på balkonen. Først påføres den første belægning, efter et halvt minut - den anden maling. Den malede ramme skal forblive på balkonen nøjagtigt en dag, så malingen tørrer, og dens lugt har tid til vejr.

Guldrammeindretning


Og endelig kan vi se det endelige resultat af værket - en gylden ramme. Det viste sig meget godt. En sådan gave vil ikke skamme sig over at give til venner og familie til ferien. Desuden er dette en rigtig eksklusiv! Du kan lægge det det mest succesrige foto af fødselsdagspersonen eller dit fælles foto med ham.
Gå tilbage
Kommentarer (2)
 1. radomila
  #1 radomila gæster 4. juni 2013 16:29
  0
  Jeg kunne lide det bedre uden at male.
 2. feelloff
  #2 feelloff gæster 7. juni 2013 13:03
  0
  Jeg er enig, uden at male er det også meget smukt og originalt griner

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner