DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Lægning af gulvfliser
At lægge gulvfliser derhjemme er ikke en sådan kostbar proces. Derfor, i tilfælde af reparation, tror jeg, at du her kan spare penge og udføre alt arbejde selv. Jeg bringer opmærksom på et par tip til lægning af gulvfliser med egne hænder. For at udføre sådant arbejde, har du brug for følgende værktøjer og materialer: en slibemaskine med en stenskive, en almindelig spatel, en indspændt murske, et bygningsniveau, fliseklæb, fuger og fliser i sig selv.
Før du påbegynder arbejde, skal du forberede gulvoverfladen forsigtigt. Dette er et af de vigtigste punkter. Fliser lægges kun på en ”selvsikker” overflade: linoleum eller hulrumsplader fungerer ikke her. For at udjævne gulvets overflade kan du bruge krydsfiner. Dette er dog ikke nok. For at flisebelægning kan få god kontakt med gulvet, anbefaler jeg at udjævne overfladen med en afretning. Jo jævnere overfladen er, desto lettere er det at lægge fliserne.

Lægning af gulvfliser

Lægning af gulvfliser


Derefter skal du bestemme rækkefølgen for at lægge fliserne. Typisk er hele fliser lagt ud på tilgængelige, centrale steder og trimmes omkring kanterne, hvor flisen ikke passer.
Faktisk med solide fliser og start. Æn limen i henhold til producentens instruktioner (bland grundigt, indtil den er glat, uden klumper, og hold den teknologiske pause i cirka 10 minutter). Derefter spredes limen på den forberedte overflade med et jævnt lag med en almindelig spatel. Derefter tegner vi en hakket murske langs laget, så vi får strimler. Vi lægger fliserne omhyggeligt: ​​først lægger vi helt den ene kant, og sænker derefter langsomt den anden. Tryk derefter på flisen med dine hænder, så den står jævnt op. Selve stylingprocessen er ikke kompliceret. Det er dog vigtigt at huske, at afstanden mellem fliserne skal være ca. 3-4 mm. Og når du lægger hver flise, skal du bruge bygningsniveauet: alle fliser skal være i samme plan.

Lægning af gulvfliser

Lægning af gulvfliser


Når hele fliserne er lagt, kan du begynde at fremstille emner. For at gøre dette tager vi målinger, trækker på en flise og afskærer unødvendige rester med en slibemaskine. Nogle bygherrer bruger mekaniske eller elektriske fliseskærere. Imidlertid er komplekse emner lettere at skære med en slibemaskine. Dernæst fortsætter vi processen med at lægge fliser og observere hullerne. Vær opmærksom på, at flisen ikke skal hvile mod væggen (afstand kræves).
Efter afslutningen af ​​arbejdet er det nødvendigt at sikre fuldstændig resten af ​​den lagt flise. Limet tørrer helt ud efter 24 timer. Derefter kan flisen udsættes for stress. Efter 3 til 4 dage er det nødvendigt at rense sømmene mellem fliserne og smør dem grundigt med en mørtel, så overskydende fjernes.
Placerne af overgange af fliser til linoleum eller laminat lukke almindelige vinduer. Luk samlingerne på væggen med et gulvplade eller kantet flise. Efter tørring er gulvet klar. Held og lykke.

Lægning af gulvfliser

Lægning af gulvfliser
Kommentarer (2)
 1. Andrew
  #1 Andrew gæster 30. juli 2014 13:44 kl.
  0
  1. Gulvfliser, gulvplader, livet er det samme
  2. GKL fås i følgende tykkelser: 6,8, 10, 12,5 (mm) Knauf; 9,5, 10, 12,5 (mm) - oprindeligt faderland, som hånden tager
 2. Grisha
  #2 Grisha gæster 20. oktober 2014 23:00
  0
  På bekostning af indsatserne (beskæring langs kanterne) er det værd at beregne på forhånd eller starte i midten eller fra kanten, hvis indsatsen er meget stor. Hvis rummet er stort, er det værd at trække tråden og lægge den på, så geometrien ikke spreder sig i sømmene

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner