DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Smukt bogmærke til en bog
Alle, der kan lide at læse bøger, ved, at et praktisk bogmærke er meget vigtigt. Det skal ikke være for stort, men ikke meget lille. Mange mennesker elsker, at bogmærket ikke kun var praktisk, men også interessant. Denne mesterklasse lærer alle, der elsker bøger og ved, hvordan man hækler, hvordan man gør dig selv til et originalt og sjovt bogmærke "Cat".
Farve på bogmærket kan være anderledes, som du vil. Jeg besluttede ikke at eksperimentere meget og bundede en simpel sort / hvid kat. Det tog hende:
- hvide og sorte tråde, jeg tog akryl - det er ikke finurligt og passer behageligt;
- krognummer, der passer til trådens tykkelse;
- saks og en nål med en tråd.

Smukt bogmærke til en bog


Først og fremmest er vi nødt til at binde kattens krop. Det består af to cirkler med forskellige diametre - den ene lidt mindre end den anden. Så i midten af ​​hver cirkel er der ikke et uattraktivt hul, vi begynder at strikke dem fra Amigurumi-løkken.

Smukt bogmærke til en bog


Vi strikker Amigurumi-løkken med fem enkle hækler og trækker kuglens "hale", så den første og sidste løkke, der er lavet af os, er forbundet i en lille cirkel. Bind søjlerne til hinanden med en forbindelsesløkke, og begynd at strikke vores cirkel i bredden. For at "pandekage" afviger i bredden uden bølger, skal du tilføje fem løkker til hver nye række og fordele dem jævnt i træk. Det viser sig disse to cirkler.

Smukt bogmærke til en bog


Ved en cirkel efterlod jeg en lille trådhale, og de bundede detaljerne sammen. Du kan gøre dette med en tråd med en nål.

Smukt bogmærke til en bog


Derefter begynder vi at lave katten "pels". Vi binder det rundt om hele omkredsen med en sort tråd.

Smukt bogmærke til en bog


Den anden række sort sort garn inkluderer benene på en kat. For at forbinde dem skal du lave otte luftløkker og derefter i den sjette strik to dobbelt hækle og en forbindelsesløkke. Det viser sig en sådan pude.

Smukt bogmærke til en bog


Efter at vi har strikket tre luftsløjfer, og i den første strik vi igen to dobbelt hækler og en tilslutningssløjfe. Det viste sig to puder. Vi strikker den tredje på samme måde som den anden, kun luftsløjferne vil ikke være tre, men to.

Smukt bogmærke til en bog


På samme måde strikker vi alle de andre ben. "Benene" skal være lidt længere end "håndtagene", så start dem ikke med otte luftløkker, men med ti. Når poterne er på plads, kan du gå videre til ørerne. Vi strik dem med en hvid tråd. Vi laver seks enkelt hækle - dette er den første række.

Smukt bogmærke til en bog


Begræns hver efterfølgende række, indtil øret bliver skarpt. Det andet gøres nøjagtigt det samme. Prøv at få de samme ører. Det viser sig, at her er sådan en vidunderlig bogmærke.

Smukt bogmærke til en bog

Smukt bogmærke til en bog
Kommentarer (4)
 1. Maria
  #1 Maria gæster 25. juli 2013 19:49
  0
  Cool opfundet! smil
 2. Tanya
  #2 Tanya gæster 7. december 2013 19:29
  0
  Cho cool smil
 3. Maria
  #3 Maria gæster 19. juli 2014 20:49
  0
  Jeg kan godt lide at jeg generelt kan lide killinger, ingen ord super !!!!! kys
 4. anonym
  #4 anonym gæster 13. august 2017 13:53
  1
  Fantastisk !!!

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner