DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Enkel lodningstation
I moderne importerede loddejern identificeres ofte problemet med overophedning. Og i husholdningen observeres undertiden underophedning det også under spændingslanding. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du løser disse problemer og også gøre lodning mere behagelig. Ved hjælp af lodningsstationen kan du arbejde med et stort spændingsfald, hurtigt opvarme loddejernet og indstille en hvilken som helst temperatur, du har brug for. Så lad os overtræde. I lang tid søgte jeg på internettet efter det enkleste stationsdiagram. I sidste ende var de vanskelige at udføre. Tingene endte med at være min egen.
Loddestationsdiagram:
Enkel lodningstation

Vi har brug for:
1. Dimer. (enhver vil gøre). Det kaldes også en dæmper.
2. Diodebroen.
3. Sag. (træ- eller plastkasse). Det er bedst at købe en færdiglavet bolig hos en elektriker.
4. Stik.
5. Et stik med en ledning.

Lad os starte med dimeren. Da tilfældet med dimeren er meget stort, vil jeg anbefale at adskille den og kun efterlade selve kredsløbet. Pennen kan udskiftes, som i mit tilfælde kan du forlade din egen.


Som et tilfælde besluttede jeg at tage en kasse under den sovjetiske switch. Da der ikke var noget dækning, lavede jeg min af krydsfiner.Nu skal du samle alt i henhold til ordningen. Installer en stikkontakt, stik.
For skønhed anbefaler jeg at male emnet.
Her er slutresultatet.Jeg ønsker en succes !!!
Kommentarer (12)
 1. Dmitry
  #1 Dmitry gæster 11. juni 2013 17:34
  0
  Beklager, jeg så på dine fotos det ligner Condors og noget andet, men de er ikke i det diagram, du præsenterede. Kan nogen fortælle mig, hvor og hvorfor?
 2. K
  #2 K gæster 18. juni 2013 23:31
  0
  Ja, noget er uklart, alt er angivet. Har du et loddejern, fungerer det fra konstant spænding ??? ("EXIT" i diagrammet). Dmitry: der er ingen kegler i kredsløbet, de er i selve dæmperen. og dimmerenheden er inkluderet i forfatterens kredsløb. Kun forfatteren angav ikke igen, hvor forbindelsespunkterne er for den demonterede dimmer. PS: og den enkleste lotion fra overophedning er en klar strømkabel med et stik og en "twist" i ledningen. Sådanne sælges i radiobutikker, i husholdninger (de bruges hovedsageligt til at arbejde sammen med lampetter, gulvlamper osv. Til at justere glødelampen)
 3. mekanikeren
  #3 mekanikeren gæster 6. november 2013 17:55
  0
  og det er muligt at samles uden en diodebro eller hvilken diodebro er
 4. Dmitry
  #4 Dmitry gæster 17. december 2013 20:13
  0
  Svar på, hvorfor der er kondensatorer på billedet i stedet for diodebroen, og hvordan loddejernet fungerer konstant. Du havde intet at gøre med kampagnen ...
 5. Vladimir
  #5 Vladimir gæster 19. december 2013 15:18
  1
  Kommentatorer, undervise venligst "elektroteknik"!
 6. Graw
  #6 Graw gæster 2. januar 2014 04:09
  0
  dioder på en netværkskabel, kondensatorer til fugtige vibrationer og udjævner en bølge, og ja, loddejernet, som ethvert andet varmeelement, kan arbejde fra en konstant spænding)

  Jeg vil notere mig, jeg vil samle en lignende til loddejern med lav effekt, fordi de koster 50-60 rubler for os, og netværk koster 350-2200
 7. Jaroslav
  #7 Jaroslav gæster 8. februar 2014 01:32
  0
  Og fortæl mig, hvilken magt dimer brugte du? Og hvor mange ampere er dioden broen? Har du købt en færdiglavet diodebro eller loddet selv?
 8. gen
  #8 gen gæster 1. april 2014 00:03
  0
  Hvorfor dioder? Kan du ikke undvære dem?
 9. Sergei
  #9 Sergei gæster 28. april 2014 00:42
  0
  Jeg har haft en sådan enhed i 5 år nu, jeg lavede den fra en regulator fra en støvsuger (2500W) og placerede det hele i kroppen på et badekontakt med en højde på 5 cm, den med et låg. Der er mange ting at tilslutte. sconce, emissionskursen er 60 rubler. Jeg styrtede ned i et trådskæring, alt er pænt og smukt. Jeg og stationer er unødvendige, bare for at købe dem af hensyn til en indikator eller hvad?
 10. Ivan
  #10 Ivan gæster 9. november 2014 23:18
  0
  Citat: Sergey
  Jeg har haft en sådan enhed i 5 år nu, jeg lavede den fra en regulator fra en støvsuger (2500W) og placerede det hele i kroppen på et badekontakt med en højde på 5 cm, den med et låg. Der er mange ting at tilslutte. sconce, emissionskursen er 60 rubler. Jeg styrtede ned i et trådskæring, alt er pænt og smukt. Jeg og stationer er unødvendige, bare for at købe dem af hensyn til en indikator eller hvad?
  Hvis du undrer dig over, hvorfor de køber stationer, så google for at hjælpe. Det er ikke kun en indikation, men også at du indstiller temperaturen på stationen (forudsat at det ikke er det yderste Kina).
 11. Jury
  #11 Jury gæster 18. januar 2015 17:07
  0
  Der er en idé, og hvis du tilføjer en skærm til din opfindelse, eller de kaldes også
 12. Gæst Victor
  #12 Gæst Victor gæster 21. november 2018 11:51
  0
  SIMISTOR OG RESISTOR BÆRER I NULSTILLINGEN TIL ÅBNE SOM ET STORE BOLIG

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner