DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hjemme pejsen har længe været betragtet som legemliggørelsen af ​​komfort og romantik. Og selvfølgelig vil mange gerne have det derhjemme. I vores tid bor imidlertid langt de fleste mennesker i lejligheder, hvilket gør en pejs til bare en drøm og intet mere. Men hvis der er et stort ønske, er der ingen umulige opgaver.

Under hensyntagen til, at selv ægte pejse ganske sjældent bruges til det tilsigtede formål, er det ganske logisk at tilfredsstille dit ønske om at dekorere dem med et interiør på bekostning af en "falsk pejs". Men her opstår spørgsmålet om prisen vil svare til det opnåede resultat. Når alt kommer til alt er en pejs uden skorsten kun lidt billigere end den nuværende, men samtidig forbliver den bare et ornament. Og her skal moderne materialer og teknologier komme til undsætning. I det følgende beskrives en metode til konstruktion af et billigt "falskt" hjem ved hjælp af træbjælker, gipsvæg og kunststen.

1. Inden arbejdet påbegyndes, skal du udarbejde en skitse og beregne størrelsen på din pejs klart. Det skal huskes, at hele det indre af rummet vil være fokuseret på pejsen og skal svare til det, så det ikke ligner noget overflødigt. Dette er dog et spørgsmål om smag. I dette eksempel er det indre af kontoret lavet i stil med et "tysk landsted."

2. Gipsvæg simulerer en hård overflade, men er ikke selv stærk nok. Derfor skal rammen "falsk" være lavet af holdbart materiale og ikke af profilen. I dette tilfælde blev træbjælker med et tværsnit på 100 x 50 mm anvendt. Dette gjorde ikke kun strukturen meget stiv, men gjorde også konstruktionen meget lettere på grund af enkelheden i at arbejde med træ.

3. Når rammen er opbygget, er den beklædt med gips, der derefter kittes og males. Arbejdet er meget enkelt og tilgængeligt for enhver, og derfor er det ikke nødvendigt at stoppe der.
4. For at give "falsk" realisme er det rart at dekorere den med en dekorativ sten. Som du kan se på billedet er stenfliserne lagt i et tavlemønster for at skjule de lige samlinger så meget som muligt.

5. Det skal huskes, at det ikke fungerer at lægge stenfliser vandret og lodret, derfor skal du enten vælge formen på pejsen, hvor dette ikke er nødvendigt, eller som i dette eksempel (på billedet) skal du blot tegne sten på et af flyene. Det gøres sådan. Et ujævnt lag cement påføres gipsvæggen (ca. 5 mm.), Og indtil det tørrer på det med en skarp genstand, klippes stenens konturer. Når alt tørrer, skal du male overfladen i den valgte farve.

6. Pejsen er næsten klar, men det er nødvendigt at lave en superhylde, den skal dekorere pejsen og gøre den mere praktisk. Der er mange måder at gøre det på; det er jo bare en hylde. I dette eksempel er hylden lavet af et ark krydsfiner og træhjørner, som kan købes billigt i enhver hardware-butik. Designet er fastgjort med PVA-lim.

7. For at tilnærme det praktiske af den "falske pejs" til dens prototype, er det passende at bruge en elektrisk pejs i den. Så pejsen vil ikke kun se bedre ud, men også glæde dig med ægte varme og udseendet af ulmende brænde.
Kommentarer (3)
 1. starperrulitx
  #1 starperrulitx gæster 9. maj 2013 04:50
  0
  Et fascinerende indlæg, jeg personligt kunne godt lide det, admin, hold det + dig !!
 2. Strannik536
  #2 Strannik536 gæster 7. januar 2017 10:40 p.m.
  1
  Selvfølgelig er indlægget godt, men ikke komplet. Jeg vil gerne montere i sådan en smuk portal ikke en købt elektrisk pejs, men lavet af mig selv. Efterligning af ild kan tjene:
  1. Baggrundsbelysning med en pære til 12/24 v, den bageste tågelygte fra en lastbil er fantastisk til dette;
  2. Tågeneratoren er dog sandsynligvis nødt til at købe den.
  3. Køler (ventilator) fra computerprocessoren for at simulere bevægelse af flammer.
  4. Den såkaldte "cracker", det vil sige en simulator af lyden fra en brand. Her er det lidt mere kompliceret, enheden er ret dyr, det er lettere at samle det i henhold til ordningen, heldigvis kan du købe dele til det i enhver radiodelsbutik. Ordningen er meget enkel, hvem der vil være interesseret, skrive personligt. Jeg vil være glad for at læse indlægget fra en håndværker, der påtager sig at gøre en efterligning af en elektrisk pejs fra begyndelse til slut og dele min oplevelse på stedet. Måske vil nogen komme til det endelige resultat hurtigere og på en enklere måde end jeg, som jeg altid vil være glad for.
 3. Strannik536
  #3 Strannik536 gæster 7. januar 2017 10:47 kl.
  0
  Hvad er en pejs uden båltorsk? Hvem ved, hvordan man gør det såkaldte "cracker", det vil sige en simulator af lyden af ​​en brand?

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner