DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Så har du en bryllupsdag, og du skal underrette gæsterne om denne begivenhed. Som regel bruges invitationer til dette, hvor navnene på gæsterne, tidspunktet og stedet for ceremonien og fejringen skrives. Du kan købe sådanne invitationer i enhver butik, hvor der sælges bryllupstilbehør, eller du kan også gøre det selv. At oprette din egen unikke invitation tager ikke meget tid, kræfter eller penge, men dine gæster vil helt sikkert lide det.

Vi har brug for designer pap og papir, saks, gennemsigtig klæbende gel, blonder og satinbånd (helst den samme farve som papir), en lineal og en strikkepinne.

Bryllupsinvitationer


1. Vi laver en paparkonvolut. Vi skærer emnet 21x15 cm i størrelse. Vi lader 1 cm være på den ene side og den nederste, så det senere kan bøjes og limes. Det resterende ark er opdelt i halve lodret. På den ene side tegner du en omvendt trekant ovenfra. Nu kan du afskære alt det overskydende og trække langs foldningerne med en eger, så der ikke dannes folder på et tykt pap under foldning.

Bryllupsinvitationer


2. Vi samler vores blanke i en konvolut og lim. Vi trykker forsigtigt på limningspladsen, og det er bedre at placere det under pressen, for eksempel en tyk bog, et stykke tid. Når limet har grebet, afskærer vi alle buler og overskydende kanter.

Bryllupsinvitationer


3. Nu fortsætter vi med at dekorere konvolutten. Lim kniplinger på det, 5 cm bredt, så det dækker halvdelen af ​​fronten af ​​konvolutten. Vi laver en pæn bue fra et satinbånd, 2-2,5 cm bredt, og limer det til toppen af ​​vores trekant.

Bryllupsinvitationer


4. Vi laver et insert med teksten. Vi vælger invitationsteksten fra standardteksterne eller komponerer din egen. Ideelt set skal invitationer tilpasses, dvs. indeholder trykte navne på inviterede, dato, tid og steder for festligheden. Det er bedst at udskrive først på almindeligt papir, hvis du ikke kan lide at ændre noget, f.eks. Størrelse og type på skrifttypen. Når alt passer, skal du udskrive teksten på designerpapiret, klippe til størrelsen på konvolutten, prøve vores foring, finpusse den, hvis noget er galt. Hvis der er en sådan mulighed, anbefaler vi at skære arket med en fræser, så kanterne er så flade og nøjagtige som muligt. For at gøre det lettere at få foringen ud af konvolutten skal du gøre en løkke. For at gøre dette skal du bruge et satinbånd 3-5 mm bredt. Vi limer det indefra, limningsstedet skal dækkes med noget, for eksempel med en halv perle eller bare en lille firkant af det samme papir.

Bryllupsinvitationer


Her er vores invitationer og er klar. Enig, det var ganske enkelt, og alle de nødvendige materialer kan let findes i håndværk butikker.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner