DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Sjov giraff - fantastisk en gave barn og et vidunderligt stykke interiør. Vi elskede alle legetøj i barndommen. De var alle forskellige, men alle kunne godt lide at spille dem. Meget ofte vil jeg bruge mine yndlingslegetøj til dekoration i mit indre. For at gøre et sådant objekt ikke kun lyst, men også usædvanligt, kan det laves uafhængigt. I denne artikel lærer du, hvordan man binder en giraff, der altid munter dig op.

Hvad du har brug for:
- Tråde. Giraffen er plettet, så du bliver nødt til at tage gult garn som base og orange til pletter. Poterne er sorte, hvilket betyder plus sort garn og hvid tråd til øjne og øreindsatser.
- Sintepon til fyldning.
- Nål og tråd for at sy alle detaljerne.

Sjov giraff


Jeg besluttede at vise, hvordan man binder poterne. De kombineres - bunden er sort, og selve benet er gul-orange. Derudover passer de resterende detaljer lettere ind.
Vi starter med amigurumi-løkken, så den syntetiske vinterisator ikke ser ud gennem et uattraktivt hul.

Sjov giraff


Vi strikker tre rækker med forlængelsen.

Sjov giraff


Derefter stopper vi udvidelsen og strikker to rækker op for at få en "hat".

Sjov giraff


Derefter skal du indsnævre den lidt, så poten ikke bare er rund, men lidt langstrakt. Derfor indsnævrer vi de næste tre rækker og reducerer 2-3 kolonner fra hver.

Sjov giraff


For at foden glat kan overgå til det plettede ben, strikker vi to rækker til på en usædvanlig måde og uden forlængelser eller sammentrækninger. Vi strikker halvdelen af ​​hver række med almindelig enkelt hækling, og vi strikker den anden halvdel, som vil være hælen i slutningen af ​​foden, med dobbelt hækling. På denne måde vil vi forlænge hælen og bøje den op, hvilket vil gøre foden komplet og overgangen til den plettede fod glat. Vi fastgør den gule tråd.

Sjov giraff


Hele hemmeligheden ved pletning er, at de gule og orange tråde skal skiftes på en kaotisk måde, så små pletter med en anden farve vises på hovedfarven.

Sjov giraff


Når benet er af tilstrækkelig længde, skal det efter din mening være fyldt med syntetisk winterizer. Det skulle blive temmelig stramt, men overdriv det ikke, så det ikke bliver solidt. Det viste sig et sådant ben.

Sjov giraff


Vi laver de samme tre ben mere.

Sjov giraff


Det forbliver for os at binde en kugle, der bliver sommer, små ører, horn og en hale og et hoved med en hals. Hovedet består af en oval næse, en cirkel og en lang hals, der ligner et ben. Når alt er klar, syr vi alle detaljerne og er klar.

Sjov giraff


En sådan giraff vil dekorere ethvert rum og blive et sjovt legetøj for hvert barn.

Sjov giraff
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner