DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
En sparegris til mønter er en nyttig og meget interessant ting i husholdningen. Selvfølgelig kan sparegrisen købes i butikken, men at gøre den selv vil være meget billigere - når alt kommer til alt er alle de nødvendige materialer til dens fremstilling bogstaveligt talt lige ved hånden. Og processen med at oprette en sparegris, du virkelig kan lide.

Så hvilke materialer er der behov for for at lave en sparegris til mønter? Høj tin dåse (helst fra under frugter, snarere end under syltede fisk) sømlåg, farvet papir og PVA lim.

Sparegris


Også nødvendige redskaber - en kniv og en maskine til spinding af dåser.

Sparegris


Tag først sømlåget og lav et hul i dets midterste (smalle spalte) med en kniv. Så hullet skulle være nøje i midten af ​​låget, skal du først måle afstanden til det med en lineal. Selvom du kan undvære målinger, skal du skære et hul "ved øje".

Sparegris


Vi vender låg og slipper af med det gummi, der løber langs dets omkreds. Faktum er, at det er umuligt at anbringe et låg med en elastik på en dåse, da det sidstnævnte har flere millimeter større end låget.

Sparegris


Efter fjernelse af elastikken sættes sømlåget på en krukke uden problemer. Men problemet er: låget kan let fjernes. Og som du ved, bør indholdet af sparegrisen ikke let fjernes. Derfor kan dåsen være nødt til at rulle op ved hjælp af en maskine til spinding af dåser. Undgå at overdrive det med en drejning, for fra overdreven indsats vil låget bøjes, og du bliver nødt til at starte igen.

Sparegris


Nu er sparegrisen klar, men den kan ikke prale af et æstetisk udseende. Derfor skal det dekoreres med farvet papir. Et ark papir skæres i længderetningen, så dets højde svarer til sparegrisen. Derefter fastgøres enderne af arket med PVA-lim.

Sparegris


En sparegris fra en dåse kan rumme mere end hundrede mønter. For at hente penge fra sparegrisen skal du fjerne dækslet fra det med en almindelig åbner. Og hvis du derefter ruller op dåsen igen, vil sparegrisen igen være egnet til drift.
Kommentarer (1)
  1. tro
    #1 tro gæster 14. april 2015 11:44
    0
    Klaaaaaassssss

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner