DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Påskekort i Kirigamis teknik
Søde håndlavede DIY-kort er altid dejlige at give og modtage i en gave. Denne type kreativitet løfter ikke kun stemningen, men påvirker også de fine motoriske færdigheder positivt. Derfor vil det være nyttigt for børn at udføre denne mesterklasse, men kun under opsyn og med hjælp fra forældre.

For at lave et postkort har vi brug for:
- Bestyrelse for arbejde. Det vil være mere praktisk at skære papir og skære små dele. Derudover vil tabellen ikke lide under din kreativitet;
- Farvet papir i forskellige nuancer. Alle farver kan bruges. Jeg valgte papir i et farveskema, men du kan bruge flere kontrastløsninger, som du vil;
- saks;
- Godt papirlim til helt sikkert at hænge sammen alle detaljer på kortet;
- En skalpellkniv. Jeg har for nylig købt et helt sæt i en kontorartikelforretning. Hvis der ikke er en sådan kniv, kan du bruge den sædvanlige konstruktionskniv, men så har du brug for mere dygtighed og nøjagtighed;
- Og en blyant til at tegne alle detaljerne på et postkort.

Påskekort i Kirigamis teknik


Vi starter med at lave det grundlæggende på vores postkort. For hende er et tykkere ark velegnet, som skal skæres i to lige store dele. Vi opretter et postkort fra kun den ene halvdel, så fra den anden vil du oprette et andet postkort.

Påskekort i Kirigamis teknik


Fold det halve ark i to. Her er vores fundament og klar.

Påskekort i Kirigamis teknik


Nu tager vi et ark papir, der er mere kontrastfarvet og skærer et rektangel i samme størrelse ud med et postkort derfra.

Påskekort i Kirigamis teknik


På dette rektangel med en blyant tegner buer. Det skulle være noget som en halv sky.

Påskekort i Kirigamis teknik


Vi skærer vores halve sky ud. Dette almindelige rektangel på vores postkort spiller baggrundens rolle. Derfor limer vi det på vores kort med en let indrykk fra foldens sted.

Påskekort i Kirigamis teknik


Så tager vi et ark med lys farve og tegner en påskehare på den.

Påskekort i Kirigamis teknik


For at postkortet ikke ville være for kedeligt, besluttede jeg at tilføje en anden farve end hovedfarveskemaet. Derfor trak jeg på gul papir en sommerfugl og skar den ud.

Påskekort i Kirigamis teknik


Vi skærer vores kanin ud. Sørg for, at alle striber på vores påskeharen også er udskåret. En lysere farve vises gennem disse slots, og kaninen ser tredimensionel ud. Lim derefter det sammen med sommerfuglen på kortet.

Påskekort i Kirigamis teknik


Resultatet blev et så ømt og sødt postkort, som er dejligt at præsentere som en gave til dine forældre på denne lyse og venlige ferie.

Påskekort i Kirigamis teknik
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner