DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Myntsæbe
Sæbe fra umindelige tider var efterspurgt blandt folk. I vores ultra-moderne æra leveres dette vigtige produkt til den menneskelige krop i utrolige variationer. Men fabrikssæben har et markant minus - det giver ikke nogen fordel for huden undtagen for dens oprindelige renhedsfunktion. En anden ting er håndlavet sæbe. Det renser forsigtigt huden, fugter og nærer den.
Det er meget let at lære at fremstille sæbe. Processen tager ikke meget tid og giver dig mulighed for at tilføje sæben de additiver, der synes mest nyttige for dig. I denne mesterklasse lærer du, hvordan man opretter en myntesæbe, der har en forfriskende og forfriskende effekt og inspirerer tanker om en vække forår.

Du har brug for


 • - 100 gram sæbebund (sælges i specialforretninger).
 • - en teskefuld af mynteblader, en teskefuld myntebuljong.
 • - en teskefuld havtornolie (eller enhver basisolie).
 • - 8 dråber essentiel olie med pebermynte.
 • - 1 tsk sheasmør (ikke nødvendigt, men det har fremragende beskyttelses- og fugtgivende egenskaber, som har en gunstig effekt på huden).
 • - en krukke til smeltning af basen.
 • - form til sæbe (krukker med ost og yoghurt, babyforme, silikoneforme kommer af)
 • - en træplade, en træpind til omrøring og en kniv.

DIY myntsæbe

Madlavning sæbe


Hæld en teskefuld mynte med varmt vand, insister, filtrer. I sæben skal du tilføje en teskefuld af den færdige bouillon. Skær sæbeunderlaget i terninger og placer i en beholder.
DIY myntsæbe

Efter at beholderen er sendt til mikrobølgeovnen i ca. 30-40 sekunder, indtil terningerne er helt opløst. Dæk beholderen med fastgørelsesfilm. Sørg for at sikre, at basen ikke koger!
DIY myntsæbe

Tilsæt en teskefuld havtornolie og en teskefuld afkok til den smeltede sæbebund. Både olie og bouillon er naturlige farvestoffer, så vores base skifter farve til gylden.
DIY myntsæbe

En teskefuld sheasmør lægges. Rør, indtil den er opløst. En teskefuld tør mynte tilsættes, alt blandes grundigt. Den sidste touch er at tilføje dråber pebermynterisk olie. Drypp forsigtigt og bland. Nu har vores sæbebund fået en meget interessant nuance.
DIY myntsæbe

Den resulterende fortykte væske hældes i vores form og henstilles, indtil den størkner. Cirka en sæbe mand har brug for cirka en time for at få en solid form.
DIY myntsæbe

Så - der er gået en time. Vi tager sæben ud af formen, og du kan nyde det mesterværk, der er skabt af dig selv!
DIY myntsæbe

Sæbe duftende med friskhed af mynte, ligesom en let brise, giver kroppen lethed og en følelse af at flyve. Ikke for ingenting, at mynte i gamle tider blev betragtet som en udsøgt afrodisiakum og en eliksir af ungdom.
Kommentarer (1)
 1. anonym
  #1 anonym gæster 26. september 2015 15:30
  0
  Jeg prøvede at fremstille sæbe i henhold til denne opskrift, det viste sig at være en slags fedtet, fedtet. forummet sagde, at for 100 g af basen behøver du kun 0,5 tsk. enhver olie.

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner