DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Restaurering af et gammelt skab
Hver af os har nogensinde haft en beslutning om det fremtidige liv for gamle ting, der på ingen måde passer ind i det moderne interiør. Nogle gange er det en skam at skille sig ud med gamle møbler - fordi det er af god kvalitet og er forbundet med gamle minder. Hvis der er et sommerhus, kan du tage ud møblerne der, men hvis der ikke er en sådan løsning, skal du vælge mellem to måder, enten kaste den i et deponeringsanlæg eller prøve at genoptage og bringe det i den rette form.
I princippet kan ethvert møbel ændres og gør det til det perfekte supplement til interiøret. I dag er restaurering af polstrede møbler meget populær - dem, der har foretaget reparationer i lejligheden, erstattede ofte polstring af sofaen med en ny, der er mere velegnet til miljøet. Derudover er dette et stort plus at spare. Og det er også en kreativ proces og stolthed, at det gøres alt for hånd.
Ingen grund til at være bange for at begynde at gøre om gamle ting. Selv hvis du ikke har færdigheder eller viden i denne proces, kan du blot henvende dig til Internettet eller speciel litteratur, som er fyldt med en enorm mængde information. Også erfarne medarbejdere i bygning af butikker kan hjælpe dig i denne sag, som vil rådgive og anbefale de materialer, du har brug for til den kreative proces.
Så hvor skal man begynde ?!
Vi maler det gamle skab.
• Det er nødvendigt at finde årsagen til sammenbruddet og forsøge at fjerne det.
• Kontroller møbler for træbugsfejl. Hvis du stadig finder træk, skal du sprænge dem. Drej derefter disse træk med en speciel forbindelse eller parafin. Inden du maler hullerne, skal du forsegle med voks eller kitt på træ.
• Når du forsøger ikke at beskadige træet, skal du fjerne den gamle maling. For at gøre dette kan du bruge specielle værktøjer. Arbejd med handsker og en åndedrætsværn med en pensel eller klud viklet på en pind. For at fjerne den blødgjorte maling har du brug for en spatel eller en trækloss med en skåret kant. Efter at du har brug for at polere træet langs fibrene.
• Grundlæggende overflade for bedre vedhæftning af farvestoffer til træ. Undertiden er lakker og malinger selv primere.
• Så skal du vælge en maling: olieemalje, latexmaling eller akryl, vandbaseret. Akrylmaling er mere efterspurgt i denne sag, da den kan fortyndes med vand, den er lugtfri, tørrer hurtigt, blandes let med farve og vigtigst af alt, den kan vaskes af under malingsprocessen.
• Brug kvalitetsbørster og en rulle.
• Mal produktet og lad det tørre helt.
• Når malingen er godt tørret, skal overfladen rengøres med finkornet sødpapir og aftørres med en klud.
• Dæk med et andet lag maling. Lad det tørre. Hvis du ønsker det, kan du stadig lakker, det vil beskytte produktet mod dyb forurening og støv.
Nå, det er det! Du kan også dekorere produkter efter eget skøn ved hjælp af forskellige designteknikker.
Gamle sovjetiske mur før restaurering.

Restaurering af et gammelt skab

Restaurering af et gammelt skab


Efter restaurering.

Restaurering af et gammelt skab

Restaurering af et gammelt skab
Kommentarer (1)
  1. Svetlaia
    #1 Svetlaia gæster 8. august 2017 06:03
    0
    Der er også en gammel kommode - det er en skam at smide det væk - stærkt og lavet af ægte træ. Men du skal fjerne lakken for at male. hvordan er det her

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner