DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Læderkasse
En sådan kasse er meget velegnet til opbevaring af forskellige små ting såvel som en original gaveindpakning, og den kan også tjene som en gave. Dette er et af disse produkter, der giver dig mulighed for at få glæden ved kreativitet i processen med deres fremstilling. Som basis bruger vi en spole af tape eller garn. Vi har også brug for pap, blyant, saks, en lineal, gummilim og stykker læder eller ruskind. Til indvendig udsmykning kan du bruge et passende farvepapir eller stof. Klip bunden ud: cirkel spiralen med en blyant på ydersiden. Vi limer det ved at smøre spidsens endeflade og kanten af ​​bunden med lim og tørre den lidt før.

Læder æske


Derefter begynder vi at arbejde med huden. I vores version bruges en firkant med tynd ruskind. Han vil give kassen ekstra styrke og vil gøre det mere pæn overgang fra bund til sideoverflade. Vi lægger kassen i midten af ​​pladsen smurt med lim og trækker hjørnerne, limer dem til sidefladen. Ruskind foldes i folder - fordel dem jævnt. Du kan påføre et ekstra lag lim og lægge dem som de skal uden at haste.

Læder æske


Derefter skal du udfylde de resterende tomme rum. Prøv at afhente stykker læder, der har samme tykkelse - så ser dit produkt pænere ud.

Læder æske


Brug en simpel blyant til at skære stykker, der er egnede i størrelse - læg dem bare på toppen og cirkel rundt om den udstikkede rande af ruskind, der allerede er indsat.

Nu skal du lægge et dækning. Klip en strimmel og to cirkler (som skåret til bunden). Det er bedre, at papen ikke er tyk og ru, det er mere praktisk at arbejde med lim. Vi tegner en scorelinie på strimlen ved hjælp af en lineal og en skarp genstand (det er praktisk at bruge kanten af ​​saks eller den stumpe side af kniven, men skære bare ikke igennem). Fold en strimmel langs den tegnede linje, og skær derefter trekanter på den.

Læder æske


Lim nellikerne og enden af ​​strimlen med lim, indpak det rundt om kassen og fastgør med en overlapning. Lim også oven på alle nelliker (på en cirkel, der tidligere er sat oven på).

Læder æske


Stick derefter oven på den anden kogte cirkel - du får bunden af ​​låget.

Derefter kan du anvende den samme teknik som ved limning af bunden - for at bringe kanterne på den limede hud på sidefladen på låget. Hvis du limer låget i små stykker i form af en mosaik - prøv at handle på samme måde, så overgangen til flyene er helt lukket. Nu kan du lime den indvendige overflade - og kassen er klar.

Læder æske
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner