DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» »Legetøj - somersault.
For at lave skader, har vi brug for folie fra flere chokoladestænger. Du kan tage den kulinariske folie, men så spiser ikke chokolade. Vi har også brug for en gammel computermus. Du kan undvære det. Faktum er, at den eneste grund til, at vi har brug for det, er en bold. Hvis du allerede har en bold, har du ikke brug for en mus.

Al fremstillingsteknologi, tror jeg, fremgår af billederne.Fjern gummikallen.I stedet for "mus" kan du tage enhver anden bold.Pakk kuglen i folie.Vi giver formen af ​​en cylinder.


For at få cylinderen til højre skal du ryste den op og ned. Kuglen, der bevæger sig inde i cylinderen, vil rette den til den ønskede form. Vi viklede trådene i tilfælde af, at kuglen ikke river enderne af cylinderen ud under rysten


Juster figurerne lidt. Tråden kan fjernes
Det skrå plan kan være lavet af pap. For små børn skal du enten tage et bredt skråt plan eller lave sidevægge i et skråt plan. Ellers falder legetøjet i udlandet hele tiden.

Men til kontorunderholdning er den sædvanlige trælineal egnet. På en plastik lineal vil legetøjet glide, og somersaults fungerer ikke.

Opgaven er enkel - ved at justere linjalenes hældning for at nå målstregen og forhindre, at legetøjet falder over bord.

Den anden varinat tumlede:

Somersault 2Dette sjove legetøj vil appellere til børnene. Hun falder langsomt ned på et skråt plan mens hun foretager svulstforandringer (før hvert svøbehavn - et kort stop).

Papir somersault. Hun limer på en træskive. (Styrofoam kan bruges som et tomt.)

Tag en blok på 25 med 25 x 75 millimeter, afrund kanterne, som vist på figuren, rengør emnet med sandpapir. Når du har lagt et lag papir på emnet, limer du det andet ovenpå, derefter igen og igen, så der dannes et bredt "rand" papir med en tykkelse på ca. 2 mm. Fjern disken, lim to skiver (fra pap) til kanten. Indsæt en metalkugle med en diameter på ca. 20 mm på forhånd. Fastgør siderne ordentligt, så de ikke falder af (du kan bruge strimler af papir). Det er tilbage at lægge nedfaldet på et skråt plan.

Tredje mulighed også fra papir, men uden tomme emner. Størrelsen er omtrentlig. Alt afhænger af diameteren på den bold, du kan få.
Kilde: igrushka.kz
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner