DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
En af de mest populære trends i verdenen af ​​håndarbejde for nylig er filtning (eller filtning fra uld). Og der er intet overnaturligt, fordi ting lavet af uld ikke kun ser smukke ud, men også hyggelige. I mellemtiden er det ikke mange, der ved, at denne type håndarbejde er mere end 8000 år gammel.
I dag vil vi forsøge at fremstille Apple-brosjen ved hjælp af tørfiltningsmetoden. Til dette har vi brug for:
1. Uld - kammet bånd (to nuancer af grøn, brun, hvid);
2. Nåle til filtning nr. 3-4 (du har brug for både en tyk nål til den første fase af filtning og en tynd en til den endelige finish);
3. Lås til brosker;
4. Svamp eller tæt pensel;
5. Lidt tålmodighed og meget tid.

filtning


Nu kan du begynde at filme. Først og fremmest er vi nødt til at fremstille æblet selv. For at gøre dette, river vi den midterste streng af uld af lysegrøn farve af, snor den ind i en slags cirkel (det er ikke nødvendigt at opnå en perfekt jævn form. I processen med filtning vil håret slå sig ned, og produktet bliver som du vil se det). Vi tager en tyk (eller mellemlang) nål og begynder at dumpe ullen med hurtige bevægelser af hånden. Samtidig er det vigtigt at sikre, at nålen altid er i en ret vinkel (ellers kan en skrøbel nål knuse meget let).

filtning


Efterhånden begynder ullen at falde af, og produktet får en mere tæt form.

filtning


Efterhånden som vores fremtidige æble bliver tættere, kan det fås en mere interessant form (er enig i, at et helt rundt æble ikke ser meget interessant ud). For at gøre dette, på de steder, vi har brug for ved hjælp af en tynd nål, skal du filtere ullen lidt sværere (så der vil være depressioner). En anden time eller to, og grundlaget for æblet er klar!

filtning


Selvom denne uforståelige oval ikke ligner meget et æble, begynder vi derfor at supplere produktet med forskellige elementer. Så for eksempel besluttede jeg at lave hvide frø til mit æble, for dette klemmer vi en hel del hvid uld af, og med de sædvanlige bevægelser ruller vi det til den grønne base.

filtning


Men selv med frø ser æblet dårligere ud, skal du indrømme, at der mangler noget. Derfor tager vi en mørkegrøn frakke og begynder at rulle bladet, så bladet ikke synes for kedeligt, du kan tilføje lysegrønne striber. Forlad en lille bunke i slutningen af ​​bladet, dette er nødvendigt for derefter at lægge bladet på æblet.

filtning


Når vores æble har frø og et blad, skal han lave en stilk og hale.

filtning


Så vi fik et æble, på det sidste trin syer vi en lås til æblet - broschen er klar!

filtning


Bær det med glæde!

filtning
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner