DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Billig og bekvem måde at fylde din kattetoilet på
At bringe en killing hjem, opstår straks spørgsmålet om toilettet. For alle katte, der bor i lejligheder, er dette bakken. Men der er behov for et fyldstof i bakken. Og så opstår spørgsmålet om valg af fyldstof.

Valget af fyldstoffer er så stort, at det er vanskeligt at navigere. Der er dyre sammenklumpning, enkle mineraler og billige fyldstoffer fra presset savsmuld. Hvilken man skal vælge er op til dyreejeren. Men alle fyldstoffer forventes at absorbere fugtighed godt, absorbere lugten fuldstændigt, og vigtigst af alt, vil dyret kunne lide det.

Kære kattedyr, ikke alle har råd til det. Dyr, der kommer, er ikke altid dyre, og nogle gange endda farlige for dem. I veterinærmedicin er der mange tilfælde, hvor små killinger spiste lidt af dette fyldstof, hvilket førte til alvorlige komplikationer og sygdomme i fordøjelsessystemet.

Billig og bekvem måde at fylde din katte toilet på


Mineralfyldstoffer er billige, men kan ikke klare lugten. Hvilket gør dem mindre efterspurgte. Fyldstoffer fra presset savsmuld gør et fremragende stykke lugt og fugtighed, men katte kan let spildte dem ud af bakken, når de raker. Derudover klæber savsmuld på benene, og det spreder sig i hele lejligheden.

Vi tilbyder en løsning på dette problem, som betydeligt sparer på fyldstoffer, isolerer lugten fuldstændigt, og bakken kan ikke skiftes mere end en gang om ugen. Det er nok at fjerne faste fragmenter dagligt, og det er alt!

Tag presset savsmuld, som klarer lugt og fugt så vidunderligt og hæld dem på bunden af ​​bakken. Sag savn kræves meget lidt, da de absorberes, vil de øges betydeligt i størrelse.

Billig og bekvem måde at fylde din katte toilet på


Ovenpå lægger vi en rist med et mineralsk fyldstof. Det fører fugt gennem sig selv, og savsmuld absorberer det og neutraliserer det. Derudover er mineralfyldningen som alle katte smag, den spreder sig ikke på poterne i hele lejligheden, holder sig ikke til dyrets hår, og det er tilsyneladende meget behageligt at rive det.

Den foreslåede metode vil spare betydelige penge. Mistresses vil ikke blive forfærdet af det revne indhold på et kattetoilet, og gæsterne vil aldrig føle en ubehagelig lugt.

Billig og bekvem måde at fylde din katte toilet på


Så hvis din kitty ikke kan vænne sig til toilettet på nogen måde, kan hun måske ikke lide dets indhold.
Kommentarer (3)
 1. Alexey
  #1 Alexey gæster 7. februar 2017 7:07 p.m.
  0
  Hvad risten og presset savsmuld angår, er det meget sandt!
  Bygget en "sandwich":
  1) det øverste store gitter for at adskille de "store fragmenter"
  2) det midterste gitter til forsinkelse af "uberørt" fugtighed, dvs. ikke sammenbrudt fyldstof (2 stk.).
  3) nederste gryde.
  Yderligere er "rengøringsalgoritmen" klar.
  Jeg vil også bemærke, at jeg har brugt træfyldstof til kaniner i mange år i Cheers! - det er meget billigere i vores område.
 2. MIV
  #2 MIV gæster 7. august 2017 11:05
  0
  Interessant tip.Lige ved at udskifte fyldstof, fordi den, vi bruger, absorberer ikke lugt. Vi må prøve at kombinere de to.
 3. Gæst Alex
  #3 Gæst Alex gæster 26. juli 2018 10:29
  1
  Ja, bland denne sandwich umiddelbart efter den første tur til gryden. hvis kat ikke ror, rådgivning kan gå

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner