DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Original æske
Det 21. århundrede er en tid, hvor teknologier udvikler sig hurtigere, end en person formår at tackle tidligere innovationer. Desuden er dette tidspunktet, hvor folk forsøger at købe en persons opmærksomhed ved hjælp af forskellige gaver, som moderne butikker ønsker at bruge. Derfor er en person ikke særlig glad for en sådan gave, fordi sådanne gaver er blevet mere og mere forudsigelige. Selvfølgelig mange gaver fordel, samme sweater, samme jeans. Men dette er de ting, som vi selv kan købe, og som i det mindste i et tilfælde er i vores skabe.
En anden ting er, når en gave lavet af egne hænder udstråler varme og positiv energi. Når alt kommer til alt, i sådan formfremstille legeringer en skabermand investerer ikke kun sin tid og arbejde, men også et stykke af sig selv og sin sjæl.
Ofte kræver håndlavede kreationer stor opmærksomhed på enhver detalje, da succes kan ødelægges af den mindste manglende overholdelse af reglerne eller urydigheden samt uopmærksomhed. Denne forretning er ikke let, så kom i gang, fyll med en dosis tålmodighed. Naturligvis ved alle, at fiasko hærder, men ikke i vores tilfælde.
Vi bringer opmærksomheden på den trinvise oprettelse af den originale æske til opbevaring af tilbehør, som du har brug for hver dag, når du opretter unikke og enkle frisurer.
Hver kreative nålekvind skal passe på, at alle de nødvendige materialer til kassen findes eller erhverves, inden de sætter sig ned og begynder at skabe det smukke. Vi har brug for følgende materialer: saks, farveløs lim, rund pap (eller en pap af en anden art, endda en firkant, det hele afhænger af, hvilken form på kassen du kommer til at blive til virkelighed), tråde til strikning, tandstikker og en sno eller pin.
DSC05054
Først og fremmest tager vi vores allerede formede pap, pin og tandstikker. Ved hjælp af en stift eller en vinkel laver vi huller i papen i en afstand af en centimeter. Derefter kontrollerer vi, om tandstikkerne holdes helt opretstående.

Original æske

Original æske


Ved papkanterne, rør ved tandstikkere, lav en klæbebane og begynd at væve kisten.

Original æske


Vævning af kisten udføres ved hjælp af tråde, der lægger en zigzag i en cirkel.

Original æske

Original æske


Vi udfører denne procedure helt til toppen af ​​tandstikkere eller til midten. Det afhænger af, hvilken højde af kassen du planlægger at forlade. Hvis der til midten, skal du afskære unødvendige dele af tandstikkere.

Original æske


Vi skjuler toppen af ​​tandstikkere, der imiterer krøller ved hjælp af tråde.

Original æske

Original æske


Tillykke! Din kiste er klar. Du kan sikkert sætte dit tilbehør der eller give det til en kær person. 

Original æske

Original æske

Original æske

Original æske

Original æske
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner