DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Varme indlægssåler til sko
Varme og behagelige indlægssåler til sko - en ting uundværlig for rejsende, fiskere, jægere. Dette er en meget praktisk løsning til børnesko - hvis du skifter indlægssåler i tide, vil barnet være i stand til at gå længere og på samme tid ikke blive forkølet. Det er ikke altid muligt at købe dem i en butik. Hvis din gård har gamle uldemner - ikke smid dem væk, men gør dem til fremragende indlægssåler. Du har brug for en saks, en nål og en tråd.

Første trin: vi skærer basen ud af stykker gammel klud, filt eller uldgardiner. Du kan klippe i henhold til de allerede eksisterende gamle indlægssåler eller en papskabelon. Brug en sæbestik til at tegne rundt konturen.

Varme skoindlæg


Når du har skåret bunden, skal du sørge for, at den passer godt i sko designet til isolering.

Det andet trin: vi klipper bånd 1,5 - 2 cm brede fra tynde uldgenstande, der er forældede (også mishandlet - det er det samme i dette tilfælde), væver dem i en almindelig pigtail. Fastgør de første tre bånd med en tråd og en nål (båndene skal også udvides på samme måde som de slutter). I dette tilfælde er det bedre at tage dem i en sådan længde, at de ikke slutter på samme tid - ellers vil pigtailen være skrøbelig. For at gøre det nemt at væve, skal du bruge en sikkerhedsnål eller klædespind i begyndelsen af ​​vævningen, hvormed du fastgør begyndelsen af ​​vævningen på enhver fast overflade. Det er meget praktisk at bruge bagsiden af ​​stolen til dette. Når pigtails forlænges, skal du bare pakke den rundt på ryggen. Af hensyn til den videre brug kan pigtailten vikles ind i en kugle, så bliver den ikke forvirret.

Varme skoindlæg


Det tredje trin: starter fra den ydre kant, vi syr pigtail på den forberedte base, bevæger os i en cirkel og forsøger at stable rækkerne tættere på hinanden.

Varme skoindlæg

Varme skoindlæg


Sørg for, at pigtailen ikke vælter. Når rækkerne konvergerer i midten, er indersålen klar. Sy spidsen af ​​pigtailten som den skal, og tag fat i hvert bånd, så de ikke klæber ud. Hvis der er et lille hul, skal du sy et ekstra stykke pigtail, og tag også forsigtigt enderne med en nål.

Varme skoindlæg


Hvis du har en symaskine, kan du sy produktet for ekstra styrke, men praksis viser, at dette ikke er påkrævet, da tråden ikke er flosset ved håndsømning af et blødt produkt, forbliver indersålen intakt under brug.

En sådan indersål rynker ikke, glider ikke under foden i sko, den er meget blød og omfangsrig, tager den form, der kræves til din fod. Hvis du laver to par på én gang, vil du aldrig gå med våde fødder.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner