DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » »Snowman med engangsbleer
For nylig mere og mere populær. gaverskabt af improviserede materialer. Ikke det sidste sted på listen over sådanne gaver besættes af produkter fra engangsbleer. disse formfremstille legeringer designet som du måske gætter til børn. Hver dag dukker flere og flere opfindelser og design fra dette ikke-traditionelle materiale op, kan du finde forskellige kager, motorcykler, klapvogne, vugge, tog og mere.
En gave fra bleer er efterspurgt af mange på grund af dens funktionalitet. En sådan gave består af engangsbleer, babyartikler, legetøj, kosmetik og anden fyldning. Det donerede design kan adskilles når som helst, og hvert af dets elementer bruges til det tilsigtede formål.
At lave en snemand ud af engangsbleer er ikke svært og meget spændende. For at oprette det, har du brug for en stor eller mellemstor pakke bleer (det hele afhænger af størrelsen på det produkt, du vil have på output), hvide bleer, babylakner, pudebetræk, håndklæder, alt hvad du vælger, i størrelsen på tre stykker. Baby hat og tørklæde, som du kan strikke selv. Sikkerhedsnåle, noget skarlagen papir, perleåle, trægrene eller tråd og uldtråd.
1. Drej engangsbleerne i længden i form af ruller.

Snemand lavet af engangsbleer

Snemand lavet af engangsbleer


For det første niveau har du brug for 14-16 bleer, for den anden 10-12, til den tredje 4-6.
2. Ruller kombineres i cirkler, bindes sammen med en tråd eller et elastisk bånd.

Snemand lavet af engangsbleer


3. Vi indpakker hver af disse cirkler med en hvid klud (ble, pudebetræk, ark, håndklæde efter eget valg), når vi tidligere har foldet det i form af et tørklæde.

Snemand lavet af engangsbleer

Snemand lavet af engangsbleer


4. Fastgør enderne af stoffet med sikkerhedstappe.
5. Vi forbinder de resulterende cirkler med hinanden ved hjælp af en træpind.

Snemand lavet af engangsbleer

Snemand lavet af engangsbleer


6. Fra det papir, der rulles i form af en kegle, laver vi en næse. For at få det, kan du klippe en cirkel ud af farvet papir, lave en plads i cirklen til midten og vri keglen ved at fastgøre den med tape. En sådan næse er fastgjort med sikkerhedstappe.
7. Øjne kan laves ved hjælp af perleåle.
8. Hænder kan være lavet af ægte grene eller tråd indpakket i uldtråd.
9. Klæd en snemand en hat på hovedet, bind et tørklæde.
Din gave er klar!

Snemand lavet af engangsbleer

Snemand lavet af engangsbleer
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner