DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
» » » »Armbånd" Intricate Waves "af perler og glasperler
Armbånd


“Intricate Waves” armbåndet er lavet af glasperler og perler ved hjælp af Ndebele-teknikken, selvom det ved første øjekast muligvis ser ud til, at armbåndet er lavet ved hjælp af en anden teknik. For at oprette et armbånd har du brug for perler og bugles. Enhver farve kan vælge. Og buglernes længde er ikke vigtig, bare hvis du har den længere end min, skal du ikke hente ikke to perler, men tre eller fire. Du kan hurtigt hente den krævede mængde perler per øje.

Armbånd

Armbånd


Så forbered en stærk tråd eller fiskelinje, men bemærk, at buglen skal være af høj kvalitet. For eksempel klipper de kinesiske bugles ubarmhjertigt enhver tråd og endda fiskerilinje, så et produkt fra bugler af lav kvalitet holder ikke dig længe.

Armbånd

Armbånd


Først skal du væve den første række, hvorpå fastgørelsesorganet derefter bliver syet. Det består af tolv perler, streng dem på en tråd, som vist i diagrammet. Flet derefter den anden række, der også består af tolv perler.

Armbånd

Armbånd


Den tredje række er allerede vævet med glasperler, først skal du strenge to perler (eller mere, afhængigt af længden på perlen), derefter en perle. Væv den tredje række ifølge skemaet, den fjerde række er også vævet af perler og glasperler. Væv alle efterfølgende rækker på lignende måde som den fjerde.

Armbånd

Armbånd


Når armbåndet er den længde, du har brug for, skal du sy i enderne af produktet en lås, som du selv kan lave af store perler og løkker. Skjul enderne af arbejdstråden i et færdigt armbånd.

Armbånd

Armbånd

Armbånd


Armbånd "Intricate Waves" er klar. Hvis der i begyndelsen af ​​arbejdet ikke laves en række med ikke tolv perler, men af ​​ti, otte osv. (Et jævnt antal perler), får du et produkt med en anden bredde, hvis du tilføjer perler i begyndelsen af ​​arbejdet, får du en bredere strimmel. Du kan eksperimentere med blomster, kombinere glasperler og perler i forskellige nuancer og farver. Held og lykke
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner