DIY gør det selv
Master klasser, instruktioner, nyttige tip, opskrifter.
Hvad kan være pænere end en gør-det-selv-ting? Svaret er enkelt - dette er en ting lavet af uld. Og for nylig er tilbehør, der er oprettet ved hjælp af filt, meget populære blandt fashionistas og blandt elskere af praktiske og smukke ting. I dag har du muligheden for at lære at lave enkle, men på samme tid originale og lyse perler lavet af uld, der passer til din forårstemning.

Vores smykker vil bestå af flere flerfarvede uldperler, som vil være nemmest at fremstille ved hjælp af teknikken til vådt filtning. Til dette har vi brug for:

1. Uld til filtning (da perlerne i denne mesterklasse består af tre farver, havde jeg brug for uld af lysegrøn, gul og lyserosa farve);
2. En skål varmt vand;
3. En skål koldt vand;
4. Sæbe (flydende sæbe, shampoo osv. Er også egnet);
5. Og selvfølgelig forårstemningen.

Uldperler


Nu kan du komme på arbejde.
Først og fremmest skal du forberede stykker uld i omtrent samme størrelse. Samtidig skal man tage højde for, at håret i filtningsprocessen "sætter sig" næsten 2 gange (normalt afhænger det af uldtypen og hvor meget du vil prøve).

Uldperler


Nu skal et stykke uld være sfærisk. For at gøre dette skal du pakke siderne af uldstrimlen til midten og derefter pakke bundkanten op. Således skal du hælde ullen i en meget tæt kugle, indtil brikken ender (hvis nødvendigt kan du bruge en filtnål - det vil hjælpe med at fjerne nogle uregelmæssigheder).

Uldperler


Efter at have modtaget en mindre jævn kugle, kan den sænkes ned i varmt sæbevand. Det er meget vigtigt at sikre, at bolden ikke slapper af.

Uldperler


Først når det er fuldstændigt mættet med sæbevand, kan du fortsætte direkte til fylden. Fjern uld fra vandet, og begynder derefter at rulle kuglen (ca. 2 minutter) med lette cirkulære bevægelser. Efterhånden vil det begynde at blive stivere, så kan du øge hastigheden og trykstyrken. Du skal rulle bolden, indtil den får den tæthed og størrelse, du har brug for.

Uldperler


Skyl derefter perlen i koldt vand og lad det tørre i 12 timer. Når du har skabt 12 perler (der er store kugler repræsenteret her - 4 cm i diameter), skal du tilslutte dem.

Uldperler


Som et resultat skal du få sjove perler, der vil glæde dig hver dag.
Kommentarer (0)

Læs også

Fejlkoder til vaskemaskiner